• njoy

    konstiga/annorlunda presenter?

    Blev inspirerad av en annan tråd om presenter där vi kom in på ämnet "konstiga" presenter eller kanske snarare klassiska presenter..
    Som att de flesta brudpar får en massa ljusstakar som de inte har någon användning för till exempel..

    Så nu undrar jag om ni vill dela med er av konstiga/annorlunda eller helt enkelt oönskade presenter som ni har fått..Behöver inte vara bröllopspresenter..

    Själv blir jag konfunderad av människor som ger presenter som dom har hittat hemma i skåpet..Verkar vara vanligt bland den äldre generationen..Sist fick jag av sambons farmor en bok som hon hade tagit ur bokhyllan (enligt henne själv) som var från typ 1995 och handlade om matens historia..ke??..Ja vad säger man?

  • Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?
  • Lintuvirta

    Zozo

    Ja sa ju det.Med normal takhöjd kan man inte hänga den någon stans....

  • discodivan

    jag gav bort en madonnafigurin tillsammans med en p-rulle till ett par. de hade skitkul åt detta på natten när de ensamna öppnade alla paket

  • aec

    När jag och min man precis hade träffats gav han mig ett diskställ i födelsedagspresent. Jag hade visserligen inget diskställ (hade precis flyttat hemifrån) men det var INTE det jag hade tänkt mig att jag skulle få av min nyblivna pojkvän. När en kompis undrade om det inte hörde till någon bestickkorg mumlade han något om att han "inte är gjord av pengar" Charmtroll va...?
    Fick i och för sig teaterbiljetter också så lite credit ska han väl ha.

    Till jul samma år hade han köpt en jättefin sidenpyamas... på XLNT avdelningen på Kapp Ahl... ehhh, tack älskling.... Han är hopplös på presenter så numera håller han sig strikt till önskelista...

  • aec

    Glömde, när vi gifte oss fick vi den mest onödiga prylen - en äppelberedare som både skalar, kärnar ur och klyftar äpplen. Men de som köpte den till oss hade verkligen varit på jakt efter den mest onödiga pryl de kunde tänka sig... jo, det lyckades de ju ganska bra med... Nu ska de gifta sig i år så vi måste ju komma på något lika onödigt till dem... Kanske chokladpincetter, det fick vi som julklapp på jobbet i år. Tur att det ingick choklad, annars skulle det ju varit en HELT värdelöst julklapp... Eller det kanske finns någon därute som använder chokladpincetter när de blir sugna på en chokladbit? SJälv köper jag en 200g Marabou och den äter jag utan pincetter. Hehe, snart passar pyamasen

  • littlepixiegrl

    En vän till mig fick en hemsk liten prydnadssak av sin svärmor, som hade varit i Tyskland. Svärmodern överräckte den och med orden "jag vet hur mycket du tycker om hästar..."...det var en REN...på medar...en gungren! :)

  • FruÖlandstok

    denna tråd var så rolig så vi måste puffa upp den nu när fler anländer in på torget under kvällen..

    fler som har roliga presenter att dela med er av?

  • Pärlhönan

    Jag fick när jag fyllde 18 år tror jag, av ett par kompisar, av blandade kön, 1 alkoholhaltig cider, 1 par stringtrosor av porrmodell och en marabou mjölkchoklad som var öppnad o provsmakad. :D

  • Ulrikas

    Ett år hade jag och min dåvarande pojkvän bestämt att vi inte skulle köpa så dyra presenter utan tanken räknades istället.. Jag satt och gjorde iordning en kokbok med recept som pojkvännen tyckte om, samt han var dessutom intresserad av matlagning. Jag kämpade med kokboken i hemlighet i flera månader.

    När julen kom fick han sin present och jag fick... en ryggkliare.. en sådan man köper i kinaaffärer..

Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?