• njoy

    konstiga/annorlunda presenter?

    Blev inspirerad av en annan tråd om presenter där vi kom in på ämnet "konstiga" presenter eller kanske snarare klassiska presenter..
    Som att de flesta brudpar får en massa ljusstakar som de inte har någon användning för till exempel..

    Så nu undrar jag om ni vill dela med er av konstiga/annorlunda eller helt enkelt oönskade presenter som ni har fått..Behöver inte vara bröllopspresenter..

    Själv blir jag konfunderad av människor som ger presenter som dom har hittat hemma i skåpet..Verkar vara vanligt bland den äldre generationen..Sist fick jag av sambons farmor en bok som hon hade tagit ur bokhyllan (enligt henne själv) som var från typ 1995 och handlade om matens historia..ke??..Ja vad säger man?

  • Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?
  • amd

    I ett gammlat förhållande jag hadde (va nog runt 20år då)
    Så Glömde min sambo bort min födelse dag!!!(han brydde sig väl inte)Så han sa att jag fick gå och köpa mig ett smycke och ge honnom kvittot sen, så skulle han betala(Ja jag levde med honom i 3år förstår inte de nu..) Så jag gick och pierca tungan de absolut värsta han visste men de va ju ett smycke ansåg jag...så de va bara för honom att "se glad" ut och betala...

  • Ms K

    Jag fick en stenhuggarhammare av ett ex en gång, som julklapp. Jag har fortfarande ingen som hellst aning vad han tänkte på när han bestämde sig för den. Kollade upp vad den kostade med. över 500 spänn - så han måste ju ha tänkt till på nått sätt, hur, det vetti f*n dock. Förslag någon? Vad göra emed en stenhuggarhammare???

  • Emma-Klara

    HaHa, vad kul tråd!
    Måste berätta om min kusin. Hon var i 6-års åldern och hade fått lite pengar att handla små julklappar till de närmaste för. Ett av paketen som öppnades den julaftonen innehöll 4 skivor medvurst inhandlat i charkdisken på Ica

  • hicka

    Jag har varit på ett bröllop där några hade köpt en ek (ja ett träd) som present. Det låg visst nån historia bakom (typ nyss köpt hus å när han fyllt år hade han fått en skottkärra med trädgårdsgrejer). Men det var faktiskt ganska kul att ha en ek på typ 3 meter bland presenterna... haha...

  • PennyJenny

    En chinchilla i plast som ska se ut som att den är i material, men det ser mest bara ut som en galen platsråtta. *s* Och jag fick den av min moster som tidigare hade flera chincillor - som jag för all del tyckte var ganska gulliga, men jag delade ju inte hennes stora kärlek till dem - som motiverade de med att jag gillade chinchillor så mycket och när hon såg den (på överskottsbolaget) så bara tänkte hon att jag måååååste få en. Kan avslöja att platsråttan aldrig ens kom med hem till mig utan hamnade i en låda hos mamma med saker att skänta till loppis.

  • PennyJenny

    Alltså, det ska så klart stå att det ska se ut som att chincillan är i keramik, fattar inte varför jag skrev material. *S* Och det var en sådan där spontanpresent från min moster....

  • Fröken Malm

    Min mormor köpte en dubbel-CD med Chuck Berry till min sambo i julklapp.....

    Chuck Berry? Vad fick hon det ifrån?

  • Fröken Malm

    Min sambos farbror köper de allra underligaste julklapparna till sin fru.

    Ett år fick hon en Bingo-Lotto T-shirt.
    Året efter en scartkabel och en flaska 556 (smörjolja) Romantisk kille.....NOT!!!!!!!!

  • Eriks blivande fruga

    Hahahahahaha vilken underbar tråd!!!

    Min värsta present fick jag av en föredetta. 7 kilo pasta köpt på ÖB.
    Samt lättdryck från samma ställe! Till saken hör att det var bland de första gångerna han kom och hälsade på

  • Eriks blivande fruga

    Just ja min gammelfarmor köpte underkläder åt mej när jag var 15! Mammatrosor... var väl inte riktigt vad jag hade tänkt mej.

Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?