• njoy

    Eskilstunabrudar-var är ni?

    Det verkar inte finnas så gott om Eskilstunabrudar, men skulle bli glad om det fanns NÅGON att dela lite tips och idéer med
    Jag och min blivande kommer egentligen från Köping, men kommer att gifta oss och ha festen i Eskilstuna eftersom vi nu har hittat ett bra ställe att vara på
    Någon gång i maj månad 08 kommer bröllopet att stå och troligen borgerligt..

    Finns det fler Eskilstuna-brudar?

  • Svar på tråden Eskilstunabrudar-var är ni?
  • MrsNyberg2B

    Dålig action i tråden, de senaste dagarna.. *försöker skaka liv i den*

  • njoy

    Jag är här iallafall
    Undrar lite över Jäders kyrka om det skulle bli så att i gifter oss kyrkligt..Är den stor eller liten?

    Ush det känns som om jag är nån slags Bridezilla eller nåt för jag tror att jag har planerat hela bröllopet snart och det är över ett år kvar..Man kanske skulle bli bröllopscoordinator för det är SÅ kul att planera..

    Är det förresten någon som vet var man kan hyra bord i Eskilstuna..Vill gärna ha runda bord och har kollat med Rent a Tent men dom har inga runda

  • Lady o Lufsen

    Är det någon av er som vet något om "Råby-hallen" som jag TROR ska ligga i Råby-Rekarne?

  • MrsNyberg2B

    njoy - planeringen är ju det roligaste, du kan tänka att det är bra att du har så lång tid på dig, för då kan du planera ännu mer!!! (bra att försvara sig med, tycker jag) Jäders kyrka har jag aldrig varit inne i, men den är väl rätt stor, tror jag? Ser man den från utsidan så ser den ju onekligen rätt pampig ut - fast den är tydligen väldigt populär har jag hört.

  • TomKat

    Här är en till Eskilstuna brud. Skulle egentligen gifta mig i Fors kyrka och ha fest på Jädergården den 7 juli men vi har nu ändrat till att vi gifter oss3 mars redan på Sundbyholms slott. Jag luskade fram en del när jag planerade det "första" bröllopet så har ni frågor så kan jag försöka hjälpa till.
    På tal om catering så har Örjan Hertzell (eller hur han stavar) en firma och BMC är en annan cateringfirma. Jag skulle ha anlitat BMC - det är en trevlig dam som tydligen ska göra jättegod mat som har den firman. örjan har jag hört tydligen ockås har god mat men kan vara rätt hård och elak mot sina anställda samt att han tydligen svettas en hel del när han lagar mat...

  • njoy

    TomKat: Du vet inget om priser och så på MBC catering? Tråkigt att dom inte har nån sida på nätet där man kan kolla på menyer och så..

  • TomKat

    Deras förrätter går på runt 50 kr och varmrätter på runt 100. Om du ringer henne så skickar hon deras prislista till dig. De har även olika bufféer för typ 95:- för dyraste.

  • njoy

    TomKat: det verkar ju VÄLDIGT lovande! Gillar såna priser..Det ska jag helt klart kolla upp

  • Pusspuss

    Jag kan bekräfta att Råbyhallen ligger i Råby Rekarne, men sedan vet jag inte mer om den :)

  • Ida80

    njoy: Jag vågar nog påstå att Jäder kyrka är ganska så stor, och gången fram till altaret är väääääldigt lång. Men jag tycker att det är en riktigt fin kyrka!!!! Jag har även varit i Husby-Rekarne kyrka och kikat och den var också jättefin tycker jag. Mindre än Jäder ;)

Svar på tråden Eskilstunabrudar-var är ni?