• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • Poppinella

    Anna, vilken sits! Det blir en ond cirkel av det där. Hoppas att Klamedam tar sig i kragen och svarar nån gång. Fattar de inte att de förlorar kunder på detta viset? Man kommer ju knappast rekommendera nån som strular så, eller?

    Robie, de har inte ringt från Propeller. Vill du så får du gärna hälsa dom att de kan stryka mig. Jag har så mycket ändå och om läget ändras kan du säga att jag i så fall hör av mig om jag kan igen.

    Nu har jag precis betalat notan till Heagård. 30 353 kr slutade det på. Mycket pengar, men det var faktiskt värt varenda krona! De var så otroligt duktiga och hjälpsamma och vi behövde inte tänka på nåt. Inte ens på det som vi strulade till behövde vi tänka på, det löste dom.

    Ingen bild i tidningen ännu, men vi har i alla fall kommit så långt att vi har valt ut vilken vi ska sätta in. Det är väl alltid nåt va?

    Vi valde ut bilder hos fotografen igår som vi ska göra en bok av. Det är från den sidan de gör reklam för här på BT "gör din egen bok". Det ska bli riktigt roligt. Sedan satt vi med layouten på bröllopsreportaget i tidningen också. Gah, man får ju inte plats med allt som man skulle vilja få plats med.

    Tänk att vi snart ska träffas igen, alla som fruar! Så kul!

  • ak76

    Tack Poppis för pepp! :)

    Nu har jag fått tag i Nicklas och ska kontakta honom i kväll vid 21:30. Håll tum alla tummar ni har för att vi ska få någon rätsida på detta spektakel!

    Många kramar,

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Vad 17 är det med dom??? Klammerdamm menar jag, vill dom inte ha fler gäster? Det kommer ju aldrig bli att man rekomenderar dom, tyvärr. Inte efter de beter sig på det viset. Dom får ju betalt för en tjänst, varje kund ska tas om hand om ju!!! Idioter!

    Kul att vi ska träffas snart! Kul att alla blivit fruar snart med. Tänk att det var för ett år sedan vi träffades första gången här på BT :) Järngänget är kvar..... men vi har visst lyckats skrämma iväg några ;)

  • ak76

    Robie, jag vet??? Man blir ju helförvirrad???!!!

    För att göra det hela värre...tror ni han svarade när vi ringde i går? Nej, precis...Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Egentligen behöver jag nog inte stirra, men det känns tungt i hjärtat. Vill ju ha det färdigt... Kan Skånskan bara klämma fram en bröllopstårta så där tror ni? Måste inte Klamerdam beställa av dem innan? Hm, knepigt!

    Ja, tänk! Snart är vi alla fruar! :) :) :) Jag blir väl gift jag med antar jag, även om folk kanske får går hungriga därifrån
    Det ska bli jättekul att träffas allihop!

    Ja, några har sannerligen droppat av, synd, men tur att vi är kvar iaf!

    Hur har ni andra det? Jobbar och står i eller?

  • ak76

    Uppdatering!

    Efter ett samtl med Wapnö är jag nu mycket lugnare! Har fått svar på många av mina frågor och väntar nu helt enkelt på att Klamedam ringer upp oss. Det är ju deras problem med stress och lite tid. Vi har ju redan bestämt vad vi ville ha!

    Har också pratat med Skånskan (som var suuuuper trevliga!) om tårtan (det blir tårta iaf), vit chokladmousse och hallon!

    Jag är nöjd och ska gå och käka tomatsoppa nu! Hej svejs,
    Anna

  • ak76

    God morgon flickor!

    Var i Värnamo i går och fixade pass, gick bra, men att få en tvåårig att sitta still och titta in i en kamera var en utmaning!

    Känns skönt att det är fixat iaf!

    Helgen bjuder på kalas x2 och på lördag får vi se vad det blir??? *nyfiken* Tror inte på hippa, men man vet ju aldrig...

    Vad hittar ni på?

    Kram,

  • Snart Fru Seefeldt

    Hej anna-karin, har last denna linken och blir helt stressad infor alla problem du verkar ha med Wapno och deras catering. Nar bokade du? Jag tror far panik om jag maste vanta sa lange pa beslut. Framfor allt om vi nu planerar det harifran i england. Gulp!! Vet du varfor allt har blivit bestamt sa sent fran deras sida?

    Forstar inte heller din lista pa maten. Ska ni ha buffe? Jag trodde paketet inneholl 3-ratters? Ar jag helt forvirrad eller?

    Kramis tjejer dar hemma. Later som ni har en riktigt mysig grupp som snackar och traffas. Lite avis e jag allt

  • ak76

    Snart fru Seefeldt!

    Du kan vara lungn! (det är jag numera...) ;)

    Jodå, priset innefattar 3 rätters, men pga att vi är ett relativt litet sällskap, bröllopet i sig är lite mer "nedtonat" (dvs ingen vit klänning, ingen frack), ingen kyrka osv) så vill vi ha mer stuk "familjemiddag" på festen, och pga att många är ammande och gravida så har vi bestämt följande:

    Vigsel
    Snittar och brudskål
    Förrätt
    Huvudrätt (som är buffé)
    Efterrätt
    Tårta

    Bar tillkommer.

    Vi har alltså krånglat till det själva med buffé (men detta skulle inte vara något problem att byta) MEN - det har det verkligen visat sig att det har varit iaf. Jag tror att cateringen har så otroligt mycket att göra, samt att detta inte är en lika stor grej för dem som för oss.

    Nu har jag iaf pratat med Wapnö och fått svar på många av mina frågor som jag var orolig för (Jennie är fantastisk!!!)

    Har även beställt tårtan själv från Skånskan (de är också jättebra!!!)

    Vill även säga att vi inte alls blivit illa bemötta av Klamerdam, alltså, de har aldrig varit otrevliga på något sätt, de har bara varit ooootroligt svåra att få tag i och få koll på!

    Jag tror inte alls du behöver vara orolig, och jag lovar att ge dig en full rapport när det hela är över hur jag tycker att allt blev i slutändan!!!

    Och - jag är säker på att du får hålla tilli den här tråden, även du kommer ju att vara "halmstadbrud" framöver! :)

  • Snart Fru Seefeldt

    he he he. Det later bra. Blev lite smatt orolig dar ett tag. Tack for dina lugnande ord. Jennie haller jag med om ar helt underbar sa det blir nog super till slut.
    X

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)