• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • Poppinella

    Klart man inte behöver ha såna korgar! Det får man ju helt göra som man vill, men jag tycker sånt plock är roligt att greja med så jag gjorde det gärna. Dock är jag rätt trött på allt annat planerande också så jag förstår precis hur du känner dig.
    Vad ska du fixa til barnen? En idé är att ha lite pennor och små block så de kan rita lite med. Kanske ett kinderägg och lite annat roligt i en påse? Jag älskar verkligen att göra sånt! En midsommar när jag och systrarna skulle träffas gjorde jag såna små partypåsar till alla (vi är ändå vuxna ) med lite roligt i. Alla fick varsitt nyckelband med ful text på, sedan var det lite kylskåpspoesi i så alla fick dikta ihop lite och lite annat plock. Hur kul som helst att sätta ihop!

    Jovisst var det Jocke och Nitro Robie. Visade bilden för Conny och det stämde bra det. Kände du dom?

    Igår träffade vi vår vigselförrättare och han var hur mysig som helst! Det känns jättebra att vi fick honom för jag tror verkligen på att han gör det till en fin vigsel!

    Bokade även in tid för att fixa naglarna igår. Ska göra det på tisdag, samma dag som jag ska färga håret, klippa och göra provuppsättningen. Ska bli kul att få så mycket fint gjort den dagen!

  • www.robiefredrik.se

    Nja jag känner inte dom. Dom är där jag brukar vara, vi hälsar och pratar lite ibland, det är allt. Han brukar vara med på uppvisningar när de visar IPO, då vi brukar visa agility samtidigt. Jag vet inte ens om han vet vad jag heter, bara vet vem jag är till utseendet. Men han är trevlig o hunden är superduktig.

    Visst blir man trött av att planera ibland. Toakorgar är ju absolut inget nödvändigt. Vi hade dom och Sofia o Johan (Anna vet vilka) hade dom nu i helgen (lånade våra korgar) och alla gästerna uppskattade dom.

    Petronella: Vi ska ut på praktik på sjukhuset snart v 41-44. Jag ska vara på avd 53 (lung o allergi). Kanske jag kan sluta röka ;) Valde den platsen själv utav det syftet. Slutar jag inte då så kommer jag väl aldrig att sluta.

  • ak76

    Oki doki, tittade nu tillbaka på den sidan där ni skrivit upp vad man behöver för grejer. Robie, var tror du man kan få tag i detta här uppe? Typ Lindex och ICA i Gislaved eller?
    *phu - lite gnällig*

    Hade ni något annat på toa? Typ särskillt papper eller ljus eller något sådant?

    Kram,

  • Poppinella

    Fast du måste ju inte ha såna korgar a-k om du inte vill. Tror att de flesta faktiskt INTE har såna. Det blir ju liksom extrajobb att fixa iordning dom, orkar du inte så ska du ju låta bli.

    Lungan är nog kul, allt slem och så...

    Nu ska jag strax jobba så vi ses här snart igen!

  • ak76

    Nej - du har rätt...man behöver väl inte det kanske...
    Usch, vet inte, vi får se...

    Kanske kan jag sätta min svägerska på att fixa sådana korgar *fick just en ljus idé* De pratar ofta om att de vill hjälpa till med något...

    Robie, hoppas du får kul på praktiken! Låter spännande!
    En annan grej, jag vet ett hus som är till salu på landet utanför Burseryd, jag har blivit ombedd att tala om det för dig av personerna i fråga som äger det. Man kan gå naken i trädgården om man vill och det är väldigt fint i ordning

    Du kan ju höra av dig till mig när du får tillfälle!
    Kram,

  • www.robiefredrik.se

    Ligger huset i Arvidabo? I så fall vet vi om det redan, Nyman har redan skvallrat ;) Dom har gjort rätt mycket på det huset va? Ja drömmen är ju att kunna gå runt som man vill i trädgården. Men vet inte om det är rätt läge ändå, ÅNGEST!!!!!! Vet ju inte vart vi vill bo ju! Kul att du engagerar dig.

    Ja men det låter ju bra att kunna delegera ut uppgifter. Har de erbjudit sig är ju det jättebra.

  • ak76

    Robie, Ja det är Johan och Maries hus, hon ville jag skulle tala om det för dig eftersom hon visste att ni var ute efter hus häromkring! :)

    Ja, det är väldigt i ordning innuti, tror väl egentligen inte man behöver göra något (det är väl typ tapeter om man inte har samma smak) Ni får säkert komma och titta om ni vill!

    Förstår det här med ångesten - vi är likadana. Ska ju eventuellt också köpa "vårt" hus nu, men det är mycket pengar och man blir lätt lite nervös...

    Kram så länge,

  • AnnelieE

    a-k: Skit i korgarna. Ta inte på dig att fixa med mer än du måste. Vi hade inga korgar. Däremot hacde vi ett 5-pack gästtofflor, vilket var mycket uppskattat av de gäster som kände av trånga festskor.

    Det är ju så mycket att fixa med iallafall. Jag var mkt less i allt fixande och planerande. Så som sagt gör det du måste och i övrigt bara sådant som du känner för.

    Robie: 53:an är en super bra avdelning. Fantastiskt trevlig personal. Har aldrig träffat på någon som inte trivts där.

    Popinella: Kul att det synkar så bra med er vigselförrättare! Det är ju snart dax. Spännande!

    Själv sitter jag här hemma med magsjuk son. Tror iofs mest att det är magen som spårat ur på grund av att han fick mjölk av barnvakten igår (han är laktosintolerant), än att det är någon regelrätt magsjuka. *hoppas*

  • ak76

    Åh Annelie, vad trist! Hoppas Isak snart mår bättre, tråkigt med det där mjölken...

    Ja, det med gästtofflor lät ju rätt häftigt Om inte annat lär jag väl behöva dem själv :)

    Kram,

  • Poppinella

    Inte kul med sjuka barn.... hoppas han frisknar till snart!

    Imorgon är det bara en vecka kvar.... *spelar Hajen-musik*
    Jag vill ha mer tid på mig!!! Fast å andra sidan, så här på slutet får man verkligen saker gjorda. Inte så kul dock att det blir under stress.

    Har glömt skriva att jag beställde blommorna från han på torget också. Alla sorter jag valt var mycket billigare än Blomsterlandet så det kändes givet. Mycket trevlig var han också och det känns ju alltid bra i dessa tider.

    Igår fixade jag Connys morgongåva och jag är helnöjd. Vågar inte skriva här vad det är då jag ofta har denna sidan uppe och då kan han ju se det - ve och fasa! Jag som ansträngt mig så för att hitta rätt!
    Vet att han har köpt till mig också och jag har verkligen inte en aning om vad det är för nåt....

    Tisdag ska bli en kul dag. Först ska jag ner till salongen och få håret färgat vid tio på morgonen. Ska vara hårmodell då så färgen blir gratis. Sen ska jag fixa naglarna på samma salong för att senare komma tillbaka och klippa mig. Mycket den dagen och en del flängande, men man kommer nog bli fin!

    Ska idag sitta och greja med festprogrammen igen, men det är så svårt att färdigställa tycker jag! Jag är så rädd att det blir fel på nån person i deras presentation eller att man skriver fel på menyn eller annat. Jaja, bara att ta tag i det.
    Vi ska även sitta och pilla med fotografier som vi ska skriva ut i svart-vitt. Den biten är ju mycket roligare, men också mycket mer onödig.

    Ha det bra alla!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)