• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • Poppinella

    Oj, vad ni har sjuka barn! Det var ju inte roligt att höra! Stackarna...

    Vi måste hämta våra ringar, men vet inte riktigt vilkan dag vi ska ta det. Helgen hade varit bra, kanske söndag kväll. Jobbar ju hela tiden, men det får bli efter jobb.
    På lördag ska vi åka runt med Matts och kolla fotoplatser. Det ska bli lite kul tycker jag!

  • www.robiefredrik.se

    Hittade inga tofflor eller flip-flops, tyvärr.

  • Poppinella

    Det är lugnt, tack ändå!
    Vi har ju två par redan, men ville ha några till. Tycker den idén var så bra nämligen!

  • ak76

    Hallå!

    Har fått tandblekningsset och mina öronhängen jag beställt i dag. Jättefina!
    Skoj!

    Ska i väg och försöka få tag i trosor och stay ups i eftermiddag. Är det någon mening att köpa två par strumpor tror ni? Är det någon risk att de går sönder?

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Kul att få grejer man beställer!
    Det ska ju mycket till att stay-ups går sönder och om de gör det, vem ser det? Du har ju lång klänning på dig. Köp bara 1 par.

  • Poppinella

    Jag köpte bara ett par stay ups. Hade inte tänkt ha några alls, men tänkte sen på att skorna kan bli jobbiga att gå i. Tycker nog du ska nöja dig med ett par för precis som Robie skriver, vem ser om de går sönder?

  • www.robiefredrik.se

    Petronella: ska du möjligtvis jobba? postar inlägg 05.59, usch så tidigt. Ledig i helgen och ska till Burseryd (igen, fasen avd vi är där mycket nu). Kanske vi syns Anna. Vi ska till boket ikväll.

  • Poppinella

    Ja, inte skulle jag gått upp vid denna tiden annars! Morgon idag med och även imorgon. Sen får jag sovmorgon!

  • Poppinella

    Äntligen kan jag se dagen någorlunda i sin helhet. Bara för en vecka sen var jag nästan helt förtvivlad för att jag knappt visste vad som skulle ske, men nu har man faktiskt koll på läget. Känns mycket bra!
    Imorgons kall vi köpa papper så vi kan skriva ut festprogrammen, vi ska även köpa hjärtan på tråd, ramar till bilderna på våra mor-och farföräldrar, lite blommor till vigselplatsen samt blompinnar och nåt band så vi kan markera lite vart gästerna skall stå. Detta om det blir fint väder för är vi inomhus får vi knappast användning för annat än blommorna. Jaja, då får det bli så i så fall. Man vill ju vara garderad. Vi tänkte hur som helst sätta iordning det på fredagen och så får vi se om det används eller ej.

  • ak76

    Poppis, dina ord bringar lite lugn i mina nerver! Jag ser absolut ingen helhet i någonting, utan känner mig mest stressad faktiskt.

    Då blir det bara ett pay stay-ups då! Man får väl ta av sig dem annars...

    Ska i väg och lämna in ringarna för gravering i dag + Thomas morgongåva.

    Lördag kanske det blir handling av kostym till M2B, men man vågar ju knappt planera något, kanske blir det svensexa eller möhippa???

    Det hela hjälps ju inte upp av att jag av någon anledning känner mig hur trött och sliten som helst. Har nog en förkylning i kroppen...blä.

    Ja, då har man fått gnälla lite då

    Kram så länge...

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)