• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • ak76

    Jaha flickor, nu vill det till att hålla tummarna!!! I em drar jag iväg till Ellefors, till Yala, och provar/syr ut/in klänningen. Jag är jättenervös. Tänk om de säger, "nej - vi är ledsna, det går helt enkelt inte, du är såååååååååå tjock...." Har drömt mardrömmar om det inatt...herregud. Nu börjar visst hysterin att komma så smått...

  • Poppinella

    Jag tror det kommer gå alldeles utmärkt a-k! Ta gärna lite bilder om du kan!
    Jag gjorde inte det denna gången heller... fattar inte att jag glömmer det hela tiden. Sanna, ena tärnan, tog ett par bilder från första gången vi var där, men de har jag fortfarande inte sett. Ska be henne skicka dom efter bröllopet tror jag för dte kommer vara kul att ha.
    Nu är alla saker till våran Nödfallskorg inhandlade. Förutom cigaretter förstås, det glömde jag trots att jag funderade över vilket märke jag skulle ta när vi stod i kön. Jaja, det hinner jag nog med i alla fall. Detta var lätt det roligaste att handla till tycker jag! Älskar sånt onödigt plock och pyssel!

    Sedan skulle jag beställa blommor också, men han Ulf som jag skulle prata med var iväg nu så jag lämnade en beställningslapp och mitt nummer så ska han höra av sig i början på veckan när han var tillbaka. Annars ringer jag honom då.

    Tärnpresenter är inhandlade också, men det tänker jag inte avslöja vad det är för jag vet att ena tärnan har varit inne på BT så vem vet, hon kanske är inne i denna tråden? Hej hej Anya! *vinkar*

  • www.robiefredrik.se

    Vem ville ha tips från en som är gift?
    * NJUT!!!!! Dagen kommer bara en gång.
    * Acceptera att den inte kommer att bli precis som ni förutbestämt. Då slipper ni bli besvikna OM det är en liten sak som inte går som planerat.
    * Ta kort, filma, spara små saker. Jätteroligt att ha nu när man gör fotoalbum.
    * LE!!! Vi ler på i stort sett alla alla kort, ser mycket trevligare ut.
    * BJUD PÅ ER SJÄLVA!!!
    * Stanna kvar på festen så länge som möjligt, skippa gamla traditioner. Det är en dag i era liv, sova kan ni göra en annan gång :)

  • ak76

    Hej flickor!

    Klänningsprovningen gick fint, trodde dock jag hamnat i världens avkrok (ja - det hade jag nog också...!)men oj vilka fina klännignar de hade där! Trevliga och tillmötesgående var de också. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet!

    Robie, jag kunde hålla mig till exakt 09:03 (då somnade Hugge, sedan slet jag upp kuvertet!!!!!!!) Tack så jättemycket, jättefint kort!. Utan tvekan det mest arbetade och personliga tackkort vi fått! Roligt!

    Ja, nu börjar även jag bli nervös, mest för att folk inte ska ha skoj och så, men det är ju lite tokigt egentligen...
    Poppis, hur har du det??

    Robie, bra tips förresten! Hur svårt är det egentligen att ta till sig dem tror du.... Får hoppas den värsta nervositeten lägger sig vid ingångsmarchen, så att man kan slappna av sedan!

    Återkommer under dagen...

  • www.robiefredrik.se

    Jo lite jobb var det med tackorten, det ska jag erkänna. Men jag blev nöjd med dom.

    Börja som ett mantra redan nu: "NJUT ANDAS, BJUD PÅ MIG SJÄLV NJUT ANDAS ........." ;) så ger det kanske med sig.

    På själva dagen finnse det ju ingen anledning att oroa sig över småsaker. Går det så går det. När jag gick o la mig dagen efter så sa jag till Fredrik: Nu får det bära eller brista. Det bar ;)

    När ska du få klänningen?

  • Poppinella

    Låter fint med klänningen a-k! Ibland hittar man såna där affärer mitt ute i ingenstans som bara är sååå bra!

    Händelserik helg! Jag blev hippad och Conny blev också ivägrövad för svensexa. Det var en full dag och fastän jag hade anat oråd ett par dagar innan så gick jag på det på morgonen, hur de lurade mig! Fattar inte så här i efterhand att jag gick på det... fast de använde sig av min svaga punkt, katterna!
    Fick byta om till en byggoverall, skjorta och hjälm och sedan fick jag en fin skylt att hänga på bröstet där det stod:
    "Hej, jag heter Petronella! Ser jag ut att vara vilsen/plakat/singel, ring Conny tel xxxxx". Urtjusigt!
    Det bar iväg till Göteborg och först stannade vi på min systers jobb (hon jobbar i en stro herrgår, eller en slottsliknande lokal kan man säga) där vi satt och hade trevligt, drack bubbel och dippade grönsaker. Jag fick även klippa och klistra ett porträtt av Conny.
    Sedan åkte vi iväg på femkamp vilken varade ett par timmar. Sumobrottning och rodeo på mekanisk tjur var ju hur kul som helst! Dock hade jag fått i mig lite för mycket att dricka så en speciell gren gick ju inte särskilt bra för min del.
    Efter detta åkte vi till min syster igen och åt ostbricka och där fick jag även svara på en del frågor. De hade även gjort en bok till mig som ännu inte är klar, den blir väl det efter bröllopet kan jag tänka mig. Jätterolig var den i alla fall!
    Sen åkte vi till en restaurang där vi satt till vi skiljdes åt och då gick jag och mina systrar vidare till ett ställe som hette Rockbaren.
    Det var en jättetrevlig och kul dag och jag är så glad att den var full av trevligheter och inte pinsamheter!

    Conny blev ivägrövad en timme efter att jag hade åkt och han hade fått åka till Arosfortet (hette det så?), sen åka go-cart och även bli iklädd en sån där vadderad dräkt och få en hund bussad på sig. Han hade lika kul på sin dag så vi är så nöjda med denna helgen båda två!

  • www.robiefredrik.se

    låter ju jätteroligt! kul att du blev hippad, du var ju lite orolig för att inte få en. Hur använde dom katterna?

    Japp det heter Arosfortet om det är det på slottsmöllan. Jag antar att Conny hade sin svensexa i Halmstad!? Vad hette hunden som bet honom, vet ni det? Var det någon som dom kände (husse eller matte menar jag då :) ). Vet några som håller på med "sådant" nämligen .

  • Poppinella

    Det var en som jobbar som väktare som hade hunden i alla fall för det var på så vis de lurade ut honom. En väktare som ringde på dörren och sa nåt i stil med att det varit inbrott i en röd 940... vilket vi ju har. Han vet inte vad han eller hunden hette faktiskt.

    För min del var den en kompis här i Halmstad som i sin tur använde sin skådespelarkompis att knacka på vår dörr och säga att han var en granne som fört statistik över hur många gånger våra katter pissat och skitit i hans trädgård och han var sååå missnöjd över detta. Sedan började han prata om att vi minsann matar vildkatter (vilket vi inte gör) och drar dit en massa andra katter. Jag försvarade mig så trevligt jag kunde, men när han gick på om att vi matade andra katter, vilket han naturligtvis inte gillade, så blev jag nästan rädd. Han köpte ju inte det jag sa och då visste jag snart inte vad jag skulle säga längre. Sedan fick jag syn på en filmkamera över hans axel, men inte ens då fattade jag. Trodde då att de skulle filma hur jag förnekade att vi matade och drog dit en massa andra katter och jag visste velkligen inte vart jag skulle ta vägen...s en fick jag syn på att det var min syster som höll i kameran och då började jag storböla, fast det var av lättnad!

  • www.robiefredrik.se

    Så roligt att dom grundlurade er så!!!! :D

    Kan det ha varit Jocke och Nitro som attackerade Conny www.lannmorian.se/ (IPOgrupp Halmstad). Han är väktare och han bor faktiskt på Vallås (Nyvången).

  • ak76

    Hua Poppis! Vilken svensexa och möhippa!!!!!!!!!!! Nu blev jag med ens lite orolig - även om det säkert bara blir roliga och trevliga saker...det tär och vänta

    Vigselprogrammen är nästan färdiga, jag har mailat vår vigselförättare för att se om hon kan öva med oss lite dagen innan, förhoppningsvis träffar vi musiker på fredag och underklänningen kommer på posten i dagarna! Phu!

    Min bröllopsklänning vet jag inte riktigt när jag får, hon ringer väl när den är färdig antar jag...liiiite nervös att den inte ska passa i alla fall!

    Har tänkt på en grej...jag börjar bli liksom lite less på att planera och stoja nu. Måste man ha korgar på toan tror ni? Jag vet inte om jag ids ränna runt mera...(usch, låter det hur hemskt som helst???)

    Vad tror ni kan vara bra godis att ha som "present" till gästerna? Har köpt jättesöta påsar med fint band till, men är inte så sugen på att hålla på och kladda med choklad, utan nåt annat smidigt med gott godis hade varit bra. Sedan måste jag nog fixa lite gottis till barnen också...

    Ja, ja, det är ju en dag i morgon också!
    Kram, kram,

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)