• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • www.robiefredrik.se

    Kul att ni känner att ni har lite mer koll nu. Ett tips är att ni börjar tidigt på morgonen på fredag. Allt tar lite längre tid än vad man planerat. Ta även hjälp av folk som erbjudit sin hjälp. Tack vare hjälp från vår tärna marskalk toastmaster och Fredriks föräldrar blev vi färdiga relativt tidigt. Det ultimata är ju att ni får hela em/kvällen att ta det lugnt - inte stessa med dekorering och dukning.

    Jasså du Anna, du hoppas på möhippa?! Fin balkong som ni byggt till Kenneth!! Jättefin, såg den i helgen.

  • ak76

    Ja, hehe, man antar ju att det blir någon iaf....

    Ja, balkongen blir fin, ser lite bättre ut nu än innan! :)

    Ja, vi har planerat att vara på Wapnö vid 10-tiden på fredagen. Sedan vid middagstid så ska vi öva med vigselförättaren också!

    Phua! Ja, spännande är det ialla fall!

    Kram,

  • ak76

    Jaha, strumpor är inhandlade, provade underklänningen, den var inte snygg - men skön!

    Åkte och lämnade in ringarna på gravering - Thomas ring var inga problem, men min ring vållar kanske problem, det är inte säkert den går in i graveringsmaskinen :O
    Inte heller morgongåvan gick att gravera...

    Men men, det är bara att bita ihop! I dag är ju en ny dag ju! :)

    Kram så länge,
    Anna

  • www.robiefredrik.se

    Anna: varför går den inte in i maskinen? Är den för tjock?

  • ak76

    Ja, eller tydligen för hög...men man får ju hoppas att de kan reda ut det! Eventuellt hade hon en annan kontakt annars...

  • Poppinella

    Min kroppsstrumpa är knappast snygg heller, men även den är väldigt skön! Känns riktigt bekväm under klänningen med nu när man provat det.

    Idag har jag klippt och färgat håret samt testat lite inför uppsättningen. Har även en fin sminkning på mig nu!
    Är såå nöjd med färgen, trivs redan jättebra i det! Uppsättningen tror jag blir jättebra med, men det var tur att vi provade idag för det råkade bli lite väl krulligt på det hon testade först. Nu märkte man ju då hur man inte ska göra då utan bestämde att vi skall arbeta utifrån mina egna lockar istället. Med det krulliga som blev nu så tappade jag längden på håret och det vill jag inte.
    Sminkningen är jag också jättenöjd med, känns som allt kommer passa så bra ihop. Vad kommer då gå fel när allt känns så bra undrar man...?
    Har handlat ramar idag med så vi ska göra färdigt tavlorna vi tänkte ha vid gästboken. Blommor och blompinnar köpte vi som sagt igår. Inget märkvärdigt, men mest så vi ska ha nåt i alla fall. Nu får vi alla bara hoppas på fint väder. Det är ok om man skall vara inne förvisso, men inte lika ok som ute!
    Burr, nu närmar det sig....

  • ak76

    Nej Poppis, snygga är de inte, men ack så sköna, och det är ju viktigt! Ska köpa en söt liten sak från La Redoute att svassa omkring i dagen innan eller på bröllopsnatten ;)

    Kul att det börjar falla på plats nu för dig och Conny, skulle VERKLIGEN velat ha kommit och smygtittat!!! Lova att du slänger upp lite bilder eller mailar så fort ni bara någonsin hinner!!!

    Kram,

  • Poppinella

    Det lovar jag dig! Kanske det kommer nån bild redan på söndagen. Om inte så dröjer tyvärr nån vecka då vi ska iväg efter.

    Hoppas det löser sig med ringarna för dig. Det borde ju verkligen gå att gravera även höga ringar tycker man ju!
    Conny åkte precis iväg till Malmö för att hämta våra ringar! Spännande! Om en timme ungefär har han dom! Ska bli så kul att få se dom! Själv ska jag iväg på utvecklingsdag hela dagen. Börjar kl 13 och jag vet inte när jag kommer hem. Annelie, du ska väl också vara där?

  • ak76

    Åhhh roligt med ringarna, det blir en dyrbar last han kommer hem med då! :)

    Ha det så trevligt på utvecklingsdagen, själv ska jag till tandis med Hugge nu! :) vi hörs,

    ANna

  • Poppinella

    De var så fina!!! Och satt så bra!!! Vill ha på mig båda ringarna nuuuu!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)