• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • Poppinella

    Jo, men bara att de pratade om det. För ett tag sen pratade de om att ha ett Halloweenbröllop, men sen ändrade de sig till våren istället. Slutligen kom de så på att de visst ville i november ändå och satsar på det.
    Ja, jag har redan börjat planera hippan. Det är jättekul och känns så roligt att få göra det för nån annan! Jag och andra systern har snackat ihop oss litegrann och brainstormat och imorgon tänkte jag försöka ta kontakt med de andra tjejerna som kommer vara bjudna och se om de har några ideér.

    Vi var i Husqvarna en natt, sen Linköping, sen Örebro (där vi bodde på ett jättefint hotell med ett helt underbart rum) och slutligen Köping utanför Västerås där vi spenderade helgen. Hur mysig vecka som helst och alldeles lagom! Vi har gjort vad som fallit oss in och inte stressat med nåt!

  • ak76

    Ahhh! Vad roligt, grattis grattis till din syster!
    Låter som om ni hade en trevlig och mysig sverigeresa! :) Välkomna hem!

    Planeringen går ok frammåt här iaf. Klamedam ringde i går, (efter en lite syrligt mail från min sida...) så nu är maten bestämd...han ville dock att vi skulle ringa veckan innan, så det inte blev några missförstånd...hm.

    Alkoholfritt vin tyckte han inte var något alternativ till våra gäster som kör bil (det finns inga bra) så han föreslog vatten...kanske blir trist att dricka vatten en hel kväll för de som ammar eller kör bil. Vad hade ni andra?

    Kram,

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Jag brukar dricka ett alkoholfritt när jag vill slippa alla frågor på varför jag inte dricker alkohol längre (trött på gravidrykten) Sutter Home Fre Chardonnay 2005 (nr 1969) heter det. Det är ett vitt vin som är jättegott. Det kanske inte passar till maten, men gott är det?

  • www.robiefredrik.se

    Glömmde skriva - Vi hade vatten (både vanligt o bubbel), läsk, cider som alkoholfritt alternativ. Sedan hade vi alkoholfria drinkar i baren. Ja vatten en hel kväll hade varit lite trist. Men vatten går ju göra lite roligare med frukt eller grösaksskivor i.

  • ak76

    Robie, ok, ska kolla detta. De är lite kinkiga faktiskt därborta...inte helt lätt att prata med dem. Eftersom det är ett "paket" vi köpt så få man ju anpassa sig lite, men man kan ju tycka att de måste FATTA att en gäst kanske gärna dricker något annat än vatten en hel kväll...helskumt.

    Kan för övrigt förstå att gravidfrågor lätt blir lite trista i längden. Såg någonstans om roliga svar på sån't där...
    typ:

    Är du inte gravid ännu? Nej - vi gillar inte barn, de bara skriker och för massa oväsen.

    Ammar du inte? -Hurså, är du hungrig?

    Är det inte dags att bli lite rund om magen nu? Nej - jag vill ju inte se ut som du!

    Ganska taskiga, men ändå rätt roliga svar på tal!

  • www.robiefredrik.se

    Dom var bra!!! Ja jag är lite trött på konstiga och menande blickar när man säger nej tack till något m alkohol i. Kan man inte bara INTE vilja dricka alkohol? Måste väl inte ha en bra förklaring på allting.

  • ak76

    Japp, ska se om jag hittar den verkliga länken någon gång.... :)

    Och ja - man kan visst bara inte vilja dricka alkohol - det är fritt val i detta landet

    Å andra sidan får man väl hoppas att det är av "glädje" de frågar, MEN, sådant där är ju upp till var och en, och att skaffa barn då eller då, eller överhuvudtaget står väl inte instiftat i någon svensk lag så vitt jag vet ialla fall! :)

    Nu - över till något annat!

    Jag fick mina godisar jag beställde härom veckan från Sweet Touch! De var jättefina och kommer passa jättebra i de små påsarna!
    Chokladdrageér i beige, de var dock ganska hårda och chokladen inuti mörk, men jag hoppas att folk gillar dem iaf!

    I dag tror jag att min M2B ska iväg och handla skor och kanske morgongåva till mig?????? :) Han är lite hemlighetsfull iaf! Och jag är jättenyfiken!!!!!!!

    Det känns hela tiden som jag glömt något också, kan inte riktigt sätta fingret på vad, men något är det!!!

    Skrev precis ett långt mail till slottet och Klamedam, så jag hoppas att vi är på det klara med det mesta nu...

    Hua - det är mycket nu...

  • ak76

    Förresten Robie, hur går det med husköp?
    Pratade med M som sa att ni gäääärna får komma och titta! :)

  • www.robiefredrik.se

    Anna: Vi håller ögon o öron öppna. Har fortfarande inte bestämt oss för var, kanske huset bestämmer åt oss. Så mycket som deras hus är värderat till kommer vi dock inte att lägga på ett hus i Arvidabo, tyvärr.

  • ak76

    Nej, det är en ansenlig summa det är värderat till, det har ni rätt till. Vi står ju i begrepp till att köpa "vårt" också, och det ligger i ungefär samma svängar, känns tufft faktiskt.

    Ja,ja, jag håller ögon och öron öppna!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)