• ak76
    Äldre 29 Jun 08:45
    29573 visningar
    266 svar
    266
    29573

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • Poppin­ella
    Äldre 7 Aug 12:02
    #0

    A-k
    Skickade visst samtidigt som dig!
    Kul att se dig här! Synd bara att du inte kan komma med... ska det bli jag och fruarna bara? Hur ska det gå? Haha!

  • Poppin­ella
    Äldre 7 Aug 23:00
    #0

    Fanken också.... jag skickade iväg fel tid till er innan. Hade faktiskt tänkt skriva 16. Är det för sent att skriva det nu?
    Annelie, vi jobbar ju ihop imorgon så dig kan jag ta det med då, men du Robie. Kan du 16 istället?

    Jaja, det spelar inte så stor roll. Jag kan ju få lite annat gjort där emellan om inte annat.

  • www.ro­biefre­drik.s­e
    Äldre 8 Aug 07:02
    #0

    Jodå jag kan kl 16. Är ledig hela dagen. Ska till banken 14.45 o få lånelöfte men det tar väl inte en timma, eller? Jag har ju ditt telefonnummer Petronella, jag hör av mig OM jag kommer för sent.

    Annelie, har du med dig bilder?

  • ak76
    Äldre 8 Aug 09:13
    #0

    Hallå tjejer!
    Kul att höra ifrån er, hoppas ni får en mycket trevlig träff! Ja, Poppis, du får rå om fruarna alldeles själv denna gången!

    Annelie, jag har tyvärr inte kunnat se så mycket av dina foton, de var lite stora, och min dator lite seg, du har inte lite fler liggande som du skulle vilja skicka till a-k.is@home.se? (Obs, bara om du har tid och lust alltså!)

    Robie, sååå fint foto det var i tidningen! Alla era foton och hemsidan är för övrigt jättefina!

    Poppis, jo då, vi har skrivit bordsplaceringskorten nu (tråhjärtan med satinband i) Lite krångligt eftersom guldpennan ville smeta...vi får se om det håller, de ligger på tork.

    Har i dagarna precis fått boka om min sminkning och provsminkning, men nu verkar det vara ok. Har också fixat tid för naglar och ansiktsbehandling.

    Det som är kvar är underkläder och klänningsfix. Ska till sömmerska den 18 augusti.

    Sedan väntar vi ju fortfarande på en meny och vi måste även träffa musikerna och solosångarna för att gå igenom.
    Thomas är väldigt intresserad av musik, så han vill väldigt gärna vara med och fixa det där, tyvärr är han också otroligt ambivalent, vilket innebär att vi inte har bestämt oss för vilken vigselmusik vi ska ha...

    Vi måste nog träffa värdparet snart igen för att fixa lite där också...

    Ja, som sagt, det känns lite mycket just nu, men det får väl ordna sig...

    Kram på er!
    Anna

  • Poppin­ella
    Äldre 9 Aug 05:46
    #0

    Tack för igår fru A. och fru E.E.
    Det var en trevlig fika (eller ska jag säga två?)

    Igår pratade vi med hon som ska spela på festen. Eftersom trubaduren inte kunde har vi en DJ istället ju. Vi ska träffa henne på fredag och prata om musikvalet och lite annat.

    Pratade även med frisören igår och vi har bokat in en ny tid.

    Det känns så himla bra när saker och ting blir bokade.
    Idag ska jag försöka ringa VIP och boka in en dag där jag hämtar klänningen. Ska bli det mest spännande att hämta den Samtidigt blir det lite stök med det eftersom jag måste upp till Gbg igen.

    Vi måste försöka få lite liv i tråden igen, tycker ni inte det?

  • ak76
    Äldre 9 Aug 08:17
    #0

    JOOOOOOOOOOOO! Fast kanske är det mest vi som kommer vara aktiva nu Poppis! Då får vi väl blåsa lite liv i den själva!!??

    Kul att allt börjar bokas även för dig, visst känner man ett visst bedrägligt lungn när man har plitat ner ännu en sak i kalendern?

    Jag har dock ett litet bekymmer, den pennan vi blev rek. att använda vid att skriva på placeringskorten, var kanske ingen höjdare. Måste nog lacka lite, annars smetar texten. Tror ni att det smidigaste blir att köpa vanligt genomskinligt nagellack eller bör man använda en burk spraylack istället?

    Har köpt billiga underkläder, Salming, i Ullared, en torsolette och trosor. När jag provade den så trodde jag den var för liten, men när min värdinna var hemma i går så ansåg hon den vara för stor??? *förvirrad* Men jag får väl ta med den till Yala, som ska fixa klänningen, så får de tycka lite. Har även hittat Poppis cykelbyxa hos Sally och Sara, de hade även en häftig "underklänning" i samma material som såg smidig och bra ut!

    I går fick Thomas ringa till Klamerdam och efterlysa menyn (jag hade fått spader och ett vansinnesutbrott om jag hade varit tvungen att ringa dit!!!!!!!!!!!!)
    Tyvärr var Nicklas inte där, men förhoppningsvis dyker den upp här nu i dagarna...

    Nu måste jag gå och äta lite frukost också...*kurr kurr*

    Ha det så länge,
    Kram,
    Anna

  • www.ro­biefre­drik.s­e
    Äldre 9 Aug 12:32
    #0

    Anna: Jag har nog missat hur dina placeringskort ska se ut. Är det på tygbandet du ska skriva? Hade du tänkt lacka och sedan skriva på lacket med penna? Kolla då först så att du kan skriva på lacket med pennan. Allt fastnar ju inte. testa med nagellack först, om du ändå har det hemma, du behöver ju inte testa på genomskinligt (för det hade du väl inte hemma).

  • ak76
    Äldre 9 Aug 15:35
    #0

    Robie!

    Först och främst - bilderna som "vår" fotograf tog var jättefina och häftiga! Måste vara roligt att ha! Kanske vågar jag någon gång... ;)

    Nej - placeringskorten är små vita trähjärtan med ett litet hål i, där jag knutit satinband (chokladbruna) Har alltså skrivit namnen med guldpenna på hjärtanen, men tyvärr var den lite kladdbenägen...tror du att det räcker att stryka lite genomskinligt nagellack över, eller måste jag ta till det tunga artilleriet och spaylacka hela hjärtanen (med risk för att det blir lack både på banden och resten av inredningen...hm)
    Hilfe...

  • www.ro­biefre­drik.s­e
    Äldre 9 Aug 19:06
    #0

    Anna: Jag tror jag vet vad för hjärtan du menar. Det jag tänker på är ju att lacket kan göra att pennan inte fäster ordentligt. Att det blir kletigt. Annars så får du väl skriva på med färgat hobbylack, det borde ju funka men kanske mycket jobb.

  • Poppin­ella
    Äldre 9 Aug 21:24
    #0

    Fast a-k menar nog hur hon ska lacka EFTER istället eftersom hon redan har skrivit namnen på. Om jag förstått det hela rätt så tror jag nog att spraylack blir bättre. Om pennan är kladdig så kanske man smetar ut allt om man penslar på nagelack.

    Träffade Robie idag och hon fick äran att hjälpa mig att trassla ur mig ur bh-banden... det tackar jag så mycket för!
    Även jag fick ju billiga underkläder. Rea på allt utom den trista bh:n som jag troligtvis skall ha under klänningen. Funderar faktiskt på att skita i bh under om det inte blir bra. Fan, jag gifter ju mig, vem ska kolla på mina bröst? Lite nippelklistermärken så är det klart!

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)