• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • R&F (1/7 2006)

    physalis: Vilken häftig möhippa! Ja den kan nog passa dig bra. Grattis till det!

    Tråkigt att du inte kan vara med på träffen. Om du har tid över någon gång när du är i Halmstad kan du ju säga till. Det hade varit jättekul att träffa dig.

    Petronella: Superkul! Håll den borta från katterna bara :D

  • AnnelieE

    Halloj tjejerna!
    Hur går det blir det någon träff imorgon?
    Jag röstar för klockan 16 på Skånska hembageriet. Vad säger ni?

    Petronella: Vad kul! Fick du med dig klänningen hem igår?

  • www.robiefredrik.se

    Jo visst blir det träff, om alla eller några kan o det verkar det ju vara. Jag röstar på halv 5. Jag ska klippa mig halv 4 o vet inte när jag blir färdig. Men mer än en timma ska det väl inte ta. Går det bra för er andra? Annars kommer jag senare.

    Var?

  • Poppinella

    Jag som tänkte rösta på halv fyra
    Jag får nämligen besök av min broder och tänkte att jag inte skulle komma hem alltför sent...

    Det blev aldrig att klänningen följde med hem... Jag fick aldrig tag i dom. Men men, inte hela världen, den finns ju där så jag får hämta den om ett par veckor istället. Men vet ni förresten vart man kan köpa en sån där "väska"/skydd att ha klänningen i eller får man det på köpet?

    Nu har jag hunnit köpa andra skor att ha... och jag som sa att jag inte skulle vela så... fick plötsligt för mig att jag vill eha lite mer spetsiga skor ändå så jag hittade några för 99kr. Inte märkvärdiga alls, men det gör inte så mycket för mig.

    Conny har också inhandlat skor så nu går vi båda runt här på kvällarna och går in dom. Klipp klopp låter det i hela lägenheten...
    Har för säkerhets skull köpt compeedplåster som ligger i min lilla väska.

    Blommor är bestämda, men inte beställda. Tänkte diskutera lite med dig fru A. om vilken gubbe du handlade hos på torget. Jag har varit på Blomsterlandet idag och fått reda på lite priser, men jag var inte helt nöjd. Tänkte fråga runt lite och kom att tänka på att du ju hittade riktigt billigt.

    Idag skulle jag ju göra en enkel provuppsättning och provsminkning, men väl där så kom aldrig Dianas chef och låste upp så vi kom inte in. Ska ringa henne sen och boka in en annan dag istället. Det blir nästan bättre då för då tar vi det närmre bröllopet och passar på att klippa och färga istället med.

    Hm, när ska vi nu ta imorgon då?

    A-k, kunde du?

  • www.robiefredrik.se

    Jaha...när ska vi träffas då då? Hmmm.... hur löser vi detta?
    Jobbar alla i morgon? Du slutade 15 Petronella?

    Jag är fasligt trött på mitt hår o vill inte byta tid för de hade inte många tider, men jag kan ju försöka. Jag är ju ledig hela dagen så de kanske kan klämma in mig på fm. Men ni kan inte läsa i morgon hur det blir eller? Kan ni det på jobbet?

  • Poppinella

    Jag kan ta mig en minut att kolla vilken tid det blir, det går nog. Men Annelie, du kunde väl ändå inte förrän vid fyra.

    Fast sätt halv fem, jag kanske kan åka hem emellan och komma tillbaka. Dock kan jag inte vara med nån lång stund i så fall.

  • AnnelieE

    Jag åker till Falkenberg nu, för att uppvakta svärmor som fyller 60 år.
    Är hemma igen klockan 16:00. 16:30 funkar egentligen bäst för mig med. Men frågan är om vi ska skjuta på det helt, eftersom Anna-Karin inte verkar kunna idag NHstd har vi inte heller hört av i tråden på några dagar.

    Jag skulle kunna söndag, måndag, tisdag eller onsdag alla dagar efter 16:00 nästa vecka.

    Vad säger ni?

    Om det blir träff idag kan Petronella kanske messa mig? Mitt mobiltelefonnummer nummer finns på jobbet.

    Kram

  • NHstd

    Hej Flickor!!

    Har inte varit inne på ett par dar då jag lider av akut tidsbrist!! Jag måste dessvärre hoppa över idag, har en tuff period på jobbet och jobbar i princip hela tiden, enda tiden att träffa vigselförrättaren var i em/kväll så jag måste ta den!! Skall gifta mig om knappt en vecka men inte ens detta finns det tid att planera!! Låång historia som jag gärna uppdaterar er med om ni har lust/orkar höra om det blir en träff vid annat tillfälle!

    Blir det en annan dag är jag gärna med men tyvärr funkar det inte idag!!

  • www.robiefredrik.se

    Självklart kan vi byta datum.
    Vad sägs om tisdag 16.30? På skånskan?

  • Poppinella

    Jag skjuter gärna på det eftersom jag ju får besök idag, men kan inte på rak arm säga nu om jag kan på tisdag. Kollar det sen och meddelar.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)