• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • NHstd

    Först måste jag säga Robie; Åhhh vad ni var fina!! Håller med poppinella om kronan, den var verkligen jättesöt! Och vilken fin dikt ni hade under vigseln, Vem har skrivit den?

    Poppinella; Tack! Och vilken stilig sambo du har, den blir det väl inte så svårt att säga Ja till när den stora dagen kommer! Jag vet när vi var inne och provade ut kläder till M2B på Hanna Morris, jag blev helt knä-svag!!

    För oss har det också hänt grejjer, min klänning kom igår!! Jag har beställt från Grace-se och varit rent ut sagt skitnervös, men den blev så fin, och passade perfekt!! JAG ÄR SÅÅÅ GLAD!!! Funderar dock på om den är någon cm för lång men jag vet inte?!?! Hur lång skall den vara egenligen! Det handlar bara om typ 1-2 cm och det är kanske onödigt att lämna den till skräddare för så lite, men man vill ju inte riskera att trampa sönder den!! Är det någon av er som känner till en duktig sömmerska i Halmstad om man skulle lämna in den?

  • Poppinella

    Nhstd
    Har du nån bild på klänningen! Nu blev man nyfiken! Vad är det för ställe du beställt den från? Är det i Sverige eller nåt annat land? Känner inte igen det alls.
    Jag ska upp i augusti och prova min en sista gång samt sy in, ut, hit eller dit där det behövs.Ser fram emot att prova den nu när det faktiskt är rätt så nära.... Nu vet jag ju dessutom hur Conny kommer se ut vilket gör det hela ännu roligare!

    Ha en bra fredagkväll alla, själv ska jag jobba!

  • R&F (1/7 2006)

    NHstd: Ska du ha underkjol? Min kläning var lite för lång men i och med att jag hade underkjol så åkte den upp en bit. Min underkjol (som för övrigt är till salu ;) ) är ställbar i 3 ringar så därför kunde jag se till så att klänningen var i perfekt längd. Då det var dans så gjorde jag tom klänningen någon cm kortare genom att dra ut ringarna lite. Lite vidare blev jag men annars så var det ingen skillnad.

    Ska du inte ha underkjol så ja, sy upp eller högre klackar är nog svaren då.

  • NHstd

    Poppinella; Jag köpte klänningen från china, via en tjej i Sverige, det funkade jättebra! Skall försöka fixa till en bild..

    Robie; Jag funderar på att ha underkjol men vet inte vad för modell, kjolen behöver egentligen ingen underkjol men en liten/ställbar kanske kan funka? Man borde kanske testa och se hur det blir med en underkjol? Klackarna är redan ca 9cm och högre än så får jag inte ha för min blivande man (Då bli han för kort)
    Hur mycket vill du ha för din underkjol?

  • ak76

    Halloj tjejer!

    Först och främst, Robie och Annelie, det tål att sägas hur många gånger som helst, NI VAR (är) SÅ FINA! Helt fantastiska foton! Roligt att få se!

    Poppis, Conny - STILIG!!!!! Du har verkligen gjort ett kap tjejen! :)

    NHstd - välkommen i gänget! :)

    Fick ringen i går!!!!!! Åhhhh så nöjd jag är! Nu återstår bara det lilla (????) problemet med att jag vill prova den hela tiden och helst ha den på min NU! ;)

    Nu tar jag planerings-timeout och drar med husvagn och familj till Skåne.
    Återkommer med nya och friska idéer hoppas jag!

    Många kramar,
    Anna-Karin

  • Poppinella

    Men hallå, har jag missat bilder på Annelie??? Nu måste någon visa mig, om inte här så på min mail:
    poppinella81@hotmail.com

    TheBride
    Hur går det med din planering? Det var inte så lång tid kvar va?

  • R&F (1/7 2006)

    NHstd: jag hade tänkt ta 400:- för underkjolen. Även om du inte ska köpa den utav mig så hade du fått testa den om du vill. Så du får provat din klänning med en underkjol. (Så får jag se vem du är åxå ;) ).

    Ville folk ta en träff snart? Jag jobbar rätt mycket, men er kan jag alltid klämma in någonstans.

  • NHstd

    Robie; Vad du e gullig! Det hade varit jättebra att kunna prova med underkjol, och om det blir fint med en med ringar kan jag ju absolut köpa din! Jag skall träffa sömmerskan på tisdag, undrar om hon har underkjol man kan prova med eller om man skall ta med egen?

    Är det någon av er andra tjejer som har varit hos Rosie i Söndrum och vet om där finns underkjol/ar?

  • TheBride

    Poppinella; Jag ska inte i elden förrän nästa sommar 070707. Men vi har fixat catering, klänningen, lokal, kyrka - letar nu efter ett bra band och transport! Tar gärna emot tips på bådadera; vi skulle gärna vilja ha ett tvåspann vg transport, har ni hört om något sådant i området?

    kramar

  • Poppinella

    TheBride
    Jaså, det var nästa år... jag som trodde det var snart Lita inte på mig med andra ord... *vissel vissel*

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)