• TheBride

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Hej, har en liten fråga! Kan någon av er rekommendera en frisör som är bra på blonda slingor i Halmstad?! Jag ska dit nästa vecka och måste boka frisör då. Sist tog jag bara en tillfällig, det kostade ca 1000 kr och jag blev riktig missnöjd...(brukar inte va svår att göra nöjd!) Så snälla, ni som 'kan' staden, ge mig ett bra tips!
    Kram TheBride

  • TheBride

    Tack så mycket Physalis! Lät förövrigt kul med tårtkonsultation!

  • TheBride

    Hej brudar! Vad har ni gjort i helgen? Jag och älsklingen är i Harplinge hos hans familj en vecka nu. Han är kite-galen och har lämnat mig med svärföräldrarna på Haverdalsstranden största delen av helgen. Igår kväll var vi hos kompisar til min älskling i Halmstad på middag och kollade på finalen. Synd om Zidane som gjorde bort sig. Man kan inte låta bli att undra vad snubben sa till honom för att han skulle tappa huvudet så totalt, rutinerad som han är!
    Om några timmar åker jag in till stan för att göra slingor, är mycket trött på denna utväxten nu..
    Imorgon ska vi iväg och kolla upp ett tvåspann till bröllopet, hoppas det går i lås!

  • TheBride

    Poppinella; Jag ska inte i elden förrän nästa sommar 070707. Men vi har fixat catering, klänningen, lokal, kyrka - letar nu efter ett bra band och transport! Tar gärna emot tips på bådadera; vi skulle gärna vilja ha ett tvåspann vg transport, har ni hört om något sådant i området?

    kramar

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)