• ak76
    Äldre 29 Jun 08:45
    30025 visningar
    266 svar
    266
    30025

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • Poppin­ella
    Äldre 6 Jul 22:20
    #0

    Äh, nu måste vi få liv i tråden igen tjejer!

    Är du nervös Annelie? Ska bli så kul att få höra om din dag sen!
    Robie, jag vill se bilder så det måste du fixa så snart du kan! Bilder gäller dig också Annelie sen! Bara så att ni vet...

    Nu är jag snart klar med presentationen av gästerna till festprogrammet. har suttit med det en lång stund nu. Det är så himla svårt att skriva om vissa... en del av dom känner man ju faktiskt inte alls. Får väl höra mig för lite hos de respektive, de vi ursprungligen känner så att säga.

    Har lämnat in ansökan till hindersprövningen idag. Skönt att ha gjort det. Borde kanske gjort det tidigare, men har inte fått tummen ur (som vanligt).

    Usch, alldeles för många röda utropstecken blinkar i vår planering nu! Inte alls roligt, jag blir så stressad av dom. Samtidigt är de bra för det får lite fart på mig bara för att jag vill kunna kryssa i det som avklarat!

    Hur har det gått för dig Catharina? Vi vill fortfarande veta!

    Ha det bra allihopa i den tropiska värmen! (Vem behöver solsemester?)

  • R&F (1/7 2006)
    Äldre 7 Jul 08:22
    #0

    Jaha nu var man hemma igen! En trevlig liten tripp till Hamburg (Reperbahn :D ) - Berlin. Vi sov i bilen alla nätter, det gick jättebra. Vi tog dagarna som de kom, inget var planerat.

    Har smält dagen D lite mer nu men det dyker upp saker som man kommer på hela tiden som hände. Det var den bästa dagen i våra liv, inte mycket som kan mäta sig med detta. Våra toastmasters var underbara och hade lagt ner mycket jobb, mer än vi hade förväntat oss. Frågan är bara hur katten vi kan tacka dom nog. Det var sång, spex hela tiden (utan att vara för mycket). Alla gäster hade roligt och sa att de hade haft en underbar dag.

    Bilder har vi inte sett några än. Men många tog kort och hemsidan kommer att uppdateras så fort som möjligt.

    Hoppas det går bra för Annlie i morgon. Det skulle ju bli sämre väder. Typiskt. Men å andra sidan var det mycket jobbigt när det var 25-30 grader.

  • Anneli­eE
    Äldre 7 Jul 09:17
    #0

    Hej mina vänner!
    Uh, nu är jag lite halvstirrig över allt so ska fixas idag. Ska strax iväg och fixa naglarna. Var tveksam till om jag skulle det från början, men när jag ändå är igån så är det väl lika bra att köra rubbet. :)

    Sedan ska jag till bygdegården och börja göra iordning, medan Stefan åker upp till Falkenberg och hämtar sina kläder. Har insett att det är fruktanvärt mycket grejer som ska transporteras ut dit.

    Sedan hem och packa iordnin g allt maan ska ha imorgon. Tidig kväll kommer min a föräldrar hit och passar Isak och Henke (styvsonen). Jag och Stefan ska tillsammans med 10 av våra närmaste bvänner gå ut och äta. Sedan sover vi på hotell.

    Ja, väderprognosen ser ju inget vidare ut. Å andra sidan har jag svårt att klara detta väder.Och regn i brudkronan ska ju ge ett lyckligt äktenskap. Har lyckats ragga tag på 20 paraplyer så att gästerna ändå ska kunna gå vår lilla tipspromenad.

    Robie: Stort grattos! Roligt att höra att ni haft en så fantastisk dag. Själv räknar jag med att dagen kom mer på en andra plats, för inget kan nog slå känslan av att se sitt barn för första gången.;)

    Tack allihop för lyckönskningar!

  • ak76
    Äldre 7 Jul 10:00
    #0

    Annelie! Tänker på dig och hoppas du, Stefan och familj och vänner få en fantastisk dag!

    Vi väntar med spänning på rapporten!! :)

    Robie, välkommen hem! :) Roligt att allt gick bra på resan! Ska bli jättekul att se korten! :)

    Poppis, hoppas allt är bra med dig också!
    Vi har också precis skickat in hindersprövningen och efternamnsändringen! Spännande! :)

    Catharina! *ho ho* Var är du?

    I morgon går jag på semester några veckor, men kommer titta in här då och då!

    Hoppas ni får en underbar sommar!

    Många kramar,

  • Poppin­ella
    Äldre 7 Jul 13:35
    #0

    Annelie, jag ska tänka på dig imorgon! Hopaps ni får en underbar dag!
    Visst känns det lite konstigt nu att några av oss faktiskt HAR gift sig! Och att det är så nära för oss andra. Första gången vi träffades kändes det ändå rätt långt bort. Nu är vi snart där allihopa och avds ka vi då kalla våra träffar? Frugornas sammansvärjning?

    Ha det bra alla, nu sticker vi till Blekinge över helgen.

  • Poppin­ella
    Äldre 7 Jul 13:35
    #0

    Hoppas skulle det såklart vara...

  • Anneli­eE
    Äldre 9 Jul 21:27
    #0

    Efter en sjuhelsikes stressig resa, så är man nu fru Eliasson. Vilken dag! Kände mig som en riktig prinsessa. Fotograferades på stan, bilar tutade, folk hälsade och hurrade. Och vi bara sken! SMHI hade utlovat regn, men vädergudarna var på vår sida denna dag.

    Håret blev fantastiskt. Klänningen satt perfekt. Sminket passade mig superbra. Skorna var riktigt bekväma.

    Vår präst var tyvärr, inget fynd, men gifta blev vi ju iallafall.

    Vi fick mycket beröm för dukning och hur väl organiserad hela middagen var. Gästern a var mycket nöjda och mest nöjda var vi. Vilka härliga toastmasters. Och min lilla pappa höll ett fenomenalt bra tal. Likaså min ena tärna.

    Som en skugga över dagen, så överkonsumerade samtliga mina syskon alkohol. Blev osams skrek och gapade på varandra, Yngssta brorsan började gråta och sprang till skogs. Det blev jätte-tråkigt för oss, fram för allt mig. de skäms som hundar idag, men bandet går ju inte att backa.

    Så ett litet tips till er, som är osäkra på om era gäster fixar drickapå borden och fri bar... Avstå! Vi borde ha låtit vår serveringspersonal ha serverat vin och öl.

    Men på det hela taget en fantastik dag!

  • Poppin­ella
    Äldre 9 Jul 23:09
    #0

    Vad kul att höra att allt blev bra Annelie! Så nu är ännu en ibland oss fru... *Poppinella fortsätter filosofera*

    Skönt att höra att vi gjorde rätt i att ha betalbar... vi valde det av just den anledningen att en del vi känner inte kan sluta dricka om det finns gratis. Tråkigt att det blev så för er. Skämmas kan de gott göra, hoppas de lär sig en läxa till nästa bröllop de går på (eller annan tillställning för den delen). Man gör bara inte så av respekt för de man är där för. Usch, jag avskyr när alkoholen styr!
    Härligt att det blev en fin dag i övrigt!

    Själva har vi mer eller mindre bestämt att vi inte skall fixa med nån resa nu utan ta det när vi se vad vi får i pengaväg. Önskar ju oss pengar till det i bröllppspresent. Vi tänket inte böka med att boka, beställa och kolla runt nu, det finns helöt enkelt inte tid till det. Istället kommer vi försöka åka till Blekinge (där vi var nu i helgen) en vecka efter bröllopet och bara koppla av där. SEN kan vi börja kolla resa och i så fall sticka iväg till våren. Pengarna finns ju liksom kvar och man kan i lugn och ro planera sin resa. Det känns väldigt bra att vi kommit fram till det.

    Hur har allas helg varit i övrigt?

  • TheBri­de
    Äldre 10 Jul 13:23
    #0

    Hej brudar! Vad har ni gjort i helgen? Jag och älsklingen är i Harplinge hos hans familj en vecka nu. Han är kite-galen och har lämnat mig med svärföräldrarna på Haverdalsstranden största delen av helgen. Igår kväll var vi hos kompisar til min älskling i Halmstad på middag och kollade på finalen. Synd om Zidane som gjorde bort sig. Man kan inte låta bli att undra vad snubben sa till honom för att han skulle tappa huvudet så totalt, rutinerad som han är!
    Om några timmar åker jag in till stan för att göra slingor, är mycket trött på denna utväxten nu..
    Imorgon ska vi iväg och kolla upp ett tvåspann till bröllopet, hoppas det går i lås!

  • ak76
    Äldre 11 Jul 13:33
    #0

    Grattis Annelie! Vad roligt att allt gick bra och att ni hade en så fin dag!!! :)

    Trist med alkoholen, men men, hoppas allt lugnat sig nu och att det snart suddas ut av allt det trevliga och roliga!

    Poppis, ja, nu är det snart du...och jag. Men hur går det för Catharina?? Någon som hört nåt? *nyfiken*

    Annars är det lungt här, ska jobba någon dag i veckan, men annars tar vi det lungt. Packar husvagnen, och sedan bär det av till Skåne på lördag! :)

    Vi hörs snart igen kompisar,
    Kram, Anna

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)