• lyckligastebruden

    Finländska brudar!

    Finns här flera blivande brudar som bor i Finland?? Det skulle vara kul att höra era erfarenheter och tips! :)

  • Svar på tråden Finländska brudar!
  • ASG

    aquawoman:
    Har kollat (i vasa) prisma, citymarket, minimani, halpahalli, men dom har inga... vet du nåt ställe där det finns (typ i vasa/nyykaabi/jeppis)?

  • Netta79

    Jo, tukkun (t.ex. Mynttis i Jeppis) har ju engångsborddukar på rulle, men får vanligt folk knalla in där och handla?? Jag har för mig att man måste köpa med kort och att sådana bara beviljas till företag. Vet nån hur det där funkar?

  • aquawoman

    Antar att Mynttis har, men som Netta79 poängterade så kanske inte vem som helst knalla in. Sorry kom inte att tänka på det tidigare...(Jag råkar ha min mammas företag som har kort dit )
    Ring och fråga!

  • netateta

    Äntligen!!! Igår kväll postade vi inbjudningskorten, ska bli enormt spännande att se vilka reaktioner det blir bland släkten... de får dem på måndag. Känns som en stor sten har lyfts från mina axlar nu när detta är klart! Men det ser väldigt tomt ut i min pysselhörna... har nu inlett projektet att skapa en fin bröllopslåda att fylla med olika saker från bröllopet som ska sparas...

  • Lioness *förlovad*

    ASG

    I den nya gallerian i Vasa finns en tygaffär, kanske du hittar tyget du vill ha där? Och så finns det ju Eurokangas i CM-huset vid torget.

    netateta

    Har du bilder på era kort nånstans så man får titta?

  • netateta

    Lioness *förlovad*
    Har en massa foton på digikameran, ska snart hitta ett ställe att lägga ut dem på... lovar att hojta till då!

  • Lioness *förlovad*

    netateta

    Kiva! Jag är såå nyfiken... :D

  • netateta

    Lioness *förlovad*
    Kan säga att jag inte sett några liknande hittills här på BT, väldigt personliga och unika och smågulliga... precis som brudparet!

  • Lioness *förlovad*

    netateta

    Det låter ju jättebra! Spännande värre att vänta på bilder blev det också... :D

  • Ell

    netateta: jag är också nyfiken! :) (jag är nyfiken på allt och alla, bara så ni vet) :D

    Nu kopierar jag direkt vad jag skrev i min andra favorittråd, orkar ju inte skriva min rapport två gånger! (Lat-Lena är framme igen) :D

    "Så till dagens shoppingresultat... jag har köpt skor! Ett par vita lätta sandaler, med bara ca. 2 cm klack! Jag har letat och letat, och inte hittat några fina som är så låga. De var inte dyra heller, bara 39 ?.

    Jag köpte också "filéer" idag, och förstår verkligen varför de kallas så! De känns jätteläskiga, men det blir nog bra ändå. :D

    Sen hittade jag ett halsband också, i silver, liksom alla andra smycken jag kommer ha (utom Ringen då ;) .

    En riktigt lyckad dag, med andra ord, speciellt eftersom jag gjorde några andra fynd också som inte har något med bröllop att göra. :) "

    Så, Seinäjoki var inte en så dålig shoppingstad heller, jag har aldrig shoppat där tidigare. :) Åh vad jag är nöjd!

    Jag ska försöka ta lite bilder på allt som är inskaffat snart, vi har ju dukningen så gott som klar nu också, bara Lat-Lena skulle sy de där löparna nån gång! (kan ingen jaga på henne lite så hon får ändan ur soffan? ) :)

    Ha en riktigt mysig helg allihopa! :)

Svar på tråden Finländska brudar!