• lyckligastebruden

    Finländska brudar!

    Finns här flera blivande brudar som bor i Finland?? Det skulle vara kul att höra era erfarenheter och tips! :)

  • Svar på tråden Finländska brudar!
  • netateta

    Inser vad bra det är med en röd nationaldag på den svenska sidan idag och en helt vanlig arbetsdag i Finland. Jag får tag i alla jag behöver prata med vad gäller planerandet av vårt bröllop!

  • Netta79

    Vi är ju nog en del som skriver ofta här :) Jag tycker det är kul! Tyvärr sku det ju vara ännu bättre om dygnet hade lite fler timmar. Som så ofta.

  • aquawoman

    Gokväll alla ute i stugorna

    Fortsätter att skriva då eftersom ni inte tyks ha ngt emot det. (hade gjort det ändå)

    Ell: tiaran verkar fin, tror att den passar bra till det du beskrev! Inte var den dyr heller. Min tiara (lite större med blommor) kostade 50 euro, köpte den från samma ställe som jag hyr klänningen.

    Netta79: lyfter på hatten att folk orkar blogga. jag tycker om att läsa, men att själv skriva är en annan femma.

    ASG: Min mamma har serverat många gånger på bröllop och berättade att de för det mesta fått de blombuketter som prytt bordet och ev. ett tackkort till...

    Netateta: synd att du inte känner till henne, skulle gärna veta vad slags "typ" hon är. Men å andra sidan så har jag inte så stora förväntningar på prästen, jag litar på att de kan sitt jobb

  • Ell

    Ja, jag kan ju också skriva lite mer, har ju inte skrivit sedan idag på eftermiddagen! :D

    Det känns som om jag fått massor gjort idag, trots att jag inte gjort annat än ringt några samtal...jag har pratat med hon som har hand om vår lokal, vi ska dit på måndag eller tisdag med både mina och sambons föräldrar, så de får se hur där ser ut. Sen har jag pratat med vår vigselförrättare, och bestämt träff med henne strax efter midsommar. Vi blev bjudna hem till henne och hennes man, vi ska dricka kaffe där och gå igenom alla detaljer. Jag känner henne väl, så det känns hur bra som helst. :)

    Ja, det blev ett långt inlägg igen, fingrarna bara rör sig av sig själva, nästan snabbare än jag tänker. :D

    Ska tidigt i säng ikväll, så godnatt med er allihop! :)

  • aquawoman

    Godnatt Ell!
    här blir det inte ngn tidig kväll...materialet till inbjudningarna ligger ännu orörda i sin påse och bara väntar på mig...bara INSPIRATIONEN skulle komma!

  • Ell

    aquawoman: hur gick det igår, kom inspirationen? :)

    Idag fick jag tiaran jag hade beställt. Verkligen snabb leverans, jag beställde ju i förrgår på kvällen! :) Jag är helnöjd med den, ska ta med den till frissan imorgon när dottern ska klippas, så får jag diskutera med henne...ska beställa tid för provkammning också, så jag kan känna mej lugn på den punkten. :)

    Det blir shopping i Seinäjoki med mamma på fredag. Jag har tagit ledigt från jobbet hela dagen, så vi har gott om tid på oss att leta olika saker till bröllopet. Om vi inte hittar allt vi ska ha därifrån, så får vi ta en sväng via Vasa på hemvägen och se om vi hittar det där istället. :) Jag återkommer med rapport över vad jag inhandlat! :D

  • aquawoman

    Inspirationen kommer och den går

    Hade en klar bild av hur vi vill ha inbjudningskorten, men märkte snbbt att resultatet blev ngt helt annat än vi förmodat. Så nu omorganiserar vi lite vad gäller utseendet, men vi är på G med dem iaf!

    Hoppas ell att ni hittar mycket grejer till bröllopet på fredagen och njut nu av hela dagen! Roligt förresten att tiaran var den "rätta", det underlättar livet betydligt att få rätt på första gången. Väldigt snabb leverans *inponerad*

    Var och klippte mig igår, men endast topparna, försöker ju spara allt som går för att få lite längd till dagen D. Frissan min verkarde ha bättre uppfattning om hur jag vill ha det än jag kunnat ana så jag blev så glad att vi kör på samma linje. Härligt, härligt.

    Nej nu väntar annat arbete.....städning...usch!

  • ASG

    Vet nån var man kan köpa (vita) engångsbordsdukar, som skulle vara lite längre modell (några meter iaf, så det skulle passa på långbord)?

  • aquawoman

    Hej ASG, det finns engångsdukar att köpa på rullar. Vissa stora butiker har dem, men bäst går de att hitta på "tukkun" varifrån tex mindre företag och resturanger köper sina. Det är också billigare alternativ än att köpa flera mindre och skarva. Titta in på www.duni.com, alla deras engångsdukar säljs också på rulle.

Svar på tråden Finländska brudar!