• Anna32B

    Hur mycket könshår ska man raka?

    Vet att frågan är lustig och att det är upp till var och en men jag är ändå nyfiken. Anledningen att jag frågar är att jag och några vänninor träffades och planerade bröllop i helgen. Vin och bastu och inga hemligheter fanns kvar :) Ämnet "raka könshåret" kom upp och flera hade läst här om hur vanligt det var men ingen visste hur "vanligt" det var. Så min fråga är egentligen hur mycket rakar du/frisyr?

    För att svara på min egen fråga - Vår bastu var varierad från "inget via landningsbana till massor" med "inget" som favorit :)

    Tjejer nu är frågan ställd :)

  • Svar på tråden Hur mycket könshår ska man raka?
  • CareBear

    Pickolina

    Rakat vid och runt m*sen och en sträng/trekant ovanför skulle jag nog benämna "rakat" i alla fall. Det som är liksom ovanför musen stör mig inte så länge det inte är för långt och kittlar mig i näsan......= )

    Och ja jag vill gärna att det ska vara hyvelrakat "därnere" i alla fall. Visst är ansat eller kraftigt nedtrimmat bättre än inget men jag gillar helrakad vid "öppningen" i alla fall.

    Associationerna mellan rakat k*n= liten flicka tycker i alla fall jag är lite halvsjuk. Har alldrig sett kopplingen.
    Om det nu var majoritetens åsikt så skulle ju väldigt många män och kvinnor som föredrar rakat vara rätt sjuka.......

  • rebecca81

    Appropå att jag tidigare sa att det känns väldigt otrendigt och -95 med stubb, blemmor och annat som har med rakade kön att göra: (Spybars nyhetsutskick som kom idag)

    "Tjena tjena.

    Friseringsförbud

    Vi trodde att våra dörr-regler (ingen hårgéle, portning av killar med tjockmuddad vit t-shirt under skjorta och kavaj och det självklara silikonförbudet) skulle räcka för att hålla svennarna borta från Spy Bar. Men de är sluga, dokusåpa-tittarna, och hittar på alla möjliga sätt att ta sig in.

    Senast i helgen hade en snubbe satt på sig ett par Nakkna-jeans, som han snabbt ryckte av sig i garderoben för att under dem blotta sina bootcut-diton. Men frukta ej, vi har äntligen kommit fram till ett bombsäkert sätt att skilja agnarna från
    vetet. Från och med helgen inför vi så könshårscheck.

    Reglerna är enkla:

    Friserat = nekas entré.

    Helrakat = portas."

    Tydligen är det fler som håller med mig.

  • rebecca81

    Och CareBear, eftersom barn inte har könshår är associationen inte särskilt konstig?

  • CareBear

    Rebecca

    Barn har inte skägg heller men du kanske gör associationer mellan ett barn och en orakad man?

    Som Pickolina så snyggt förklarat i en annan tråd ang detta så ser inte ett barns kön ut som på en vuxen så det gamla tugget är ju rätt tröttsamt.

    Ang det med "Spy Bar".....
    Om jag med min rakade lem kan skilja mig fr de ytliga människorna utan liv och ambition som huserar runt stureplan och har som enda prio att synas och vara "inne" så blir jag bara glad......
    Tror f.ö att det var skrivet med en hel del glimten i ögat då troligtvis andelen som är rakade på Spybar är högre än samhället i övrigt.

  • *Minna*

    "Tror f.ö att det var skrivet med en hel del glimten i ögat då troligtvis andelen som är rakade på Spybar är högre än samhället i övrigt."

    ...och den generaliseringen skulle jag gärna vilja se lite statistik på...

  • CareBear

    *Minna*

    Det är vad jag tror i alla fall....= )

    Du får gärna tro annorlunda......

  • CareBear

    Ungefär som andelen silikonbröst där säkert också är större än i samhället i övrigt......

  • CPH

    Lustigt att frågan rakat/orakat alltid väcker sådan diskussionslust och även ilska/indignation..!

  • CPH

    Hej igen!
    Såg en fråga om inväxta hårstrån och jag fick tipset av en tjej som vaxade mig att jag skulle peela huden några dagar efter vaxningen, det skulle alltså hjälpa hårstråna växa ut istället för att fastna på vägen.

  • Tingeling1234

    Jag har inte läst igenom hela tråden men funderade på det här i går då jag rakade mig under armarna. Alltid när rakningen är gjord tar det ca 1 timme innan det kliar, sen håller det på i några dagar, ibland Ibland inte. Det känns precis som att håret växer ut? Det här är ju såklart extra jobbigt när det är "de nedre delarna" som är berörda. Är det likadant om man vaxar eller??

Svar på tråden Hur mycket könshår ska man raka?