• Pumpki­n
    Äldre 17 Apr 09:28
    131581 visningar
    1465 svar
    1465
    131581

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • MrsNyb­erg2B
    Äldre 15 Jul 16:20
    #0

    Paradise - ni kan ju göra hela helgen till en fest! För övrigt så bor jag i Tranås dvs. inte så långt bort.. Ursprungligen från ett mindre ställe sådär tre mil ifrån Jkpg.. Roligt med någon i samma trakt ju!!!!

  • June20
    Äldre 15 Jul 17:20
    #0

    Paradise
    Vi kommer ha gäster lite var ifrån:
    Halmstad
    GBG
    Rönninge
    Södertälje
    Spanien
    Finland

    Endast ett par kommer från GBG o det är där bröllopet ska vara! lustigt...men någon måtta får det vara o lika bra o ha det hela i "våran hemstad" om alla inte bor på samma ställe o det ska vara någorlunda mellan släktenas åkväg.
    Sen kan det hända att visa som påstår dem ska flytta till Spanien nästa år (mamma o ett annat par som just NU fortf bor i GBG) kanske e kvar i Sverige ialf el så kanske paret hamnar ev i Norge enligt senaste "prognoserna". Hel snurrigt ibland med just dessa gäster.

  • June20
    Äldre 15 Jul 17:28
    #0

    MrsNyberg2B
    Precis så vi tänkt eftersom många måste resa långt. Så kan dem planera in lite längre med kanske minst 3-4dagar ialf i GBG för att få ut lite på dyra tågbiljetter!...eller flygbiljetter!
    Kan passa på o kanske turista lite med för visa som inte vart här el inte vart här så många gånger o inte sett så mycket.

    Fast jag tycker synd om min mormor sist hon var här o vi gick omkring i Nordstan (ni som vet hur stort det e) så blev hon så förrvirrad av att det var så mycket folk att hon bara ställde sig mit i o stanna där tills nån hämtade henne, hennes blick var lite tom typ...zombie. Det var lite nytt sådär för det e inte förns dem senaste 3åren som hon tydligen börjat visa tecken på förrvirrning o glömma bort saker. Hon e ju 73 men det e ju ifs inte "såååååå gammalt" men nån gång börjar det hela med senil biten o sånt.
    Tycker ifs ibland min mamma redan vid 45års ålder visar tecken på de HAHAHAHA ;);) typiska med leta efter glasögonen o sedan visar det sig att dem sitter på huvet! hahahaha...

  • Äldre 15 Jul 19:34
    #0

    haha JAG k'nner igen mig i din mamma isåfall... :D sprang runt och leta som en tok efter min solbrillor och beslöt till sluta att åka utan dem... så upptäckte efter några minuters resa att de satt på huvudet... HAHAHAHA man känner sig så bortgjord då... hihi så lite senila är vi nog allihopa :D

  • June20
    Äldre 15 Jul 20:41
    #0

    hon behöver dem nu för att se vart hon ska stoppa maten! HAHAHA :P vid 45års ålder då e det jävligt ASG*...tycker hon själv me hehehe..

  • lillit­hsmamm­a
    Äldre 16 Jul 11:00
    #0

    hejsan inte varit här mer än snabbt när jag fyllde år så jag vill hälsa Paradise välkommen hit. finns det mera nya personer här ?
    hur går det för er med planerandet för mig inte framåt knappt tänkt på min vigsel :)

  • lillit­hsmamm­a
    Äldre 16 Jul 11:01
    #0

    vad har ni föresten pratat om orkar inte gå längre bak och läsa .

  • Äldre 16 Jul 11:05
    #0

    hej lillithsmamma!

    Kul att se dig tillbaka igen! Sa aldrig grattis så... GRATTIS!!
    Hoppas du hade en fin dag!
    Vi har pratat om lite allt möjligt som vanligt :) hihi hälsat nya välkomna och så..

  • Paradi­se
    Äldre 16 Jul 12:32
    #0

    lillithsmamma :

    Tack så jättemycket!! Och jag får samtidigt passa på och säga grattis i efterskott! :)

  • Paradi­se
    Äldre 16 Jul 12:39
    #0

    MrsNyberg2B - Nämen va trevligt!!! Vi bor ju inte alls långt ifrån varandra!! Då kanske vi kan ge varandra lite tips å råd framöver när det börjar närma sej!

    När var erat bröllop planerat? :)

  • MrsNyb­erg2B
    Äldre 16 Jul 15:48
    #0

    Vårt bröllop är planerat till den 080517.. Väldigt bra med någon i närheten, t.ex när man ska ha reda på "den bästa affären" för diverse prylar... Jätteroligt!!

  • lillit­hsmamm­a
    Äldre 16 Jul 19:03
    #0

    snitte och Paradise tackar så mycket :)

    hur ser våra listor ut nu då ?

  • June20
    Äldre 17 Jul 21:23
    #0

    Gick för att beställa min förlovningsring idag o dem sa att den finns inte i 16,5 bara 17. Hon skulle ringa o kolla den finns i nån annan butik i hela Sverige men troligtvis finns den ej. Hon ska även fråga guldsmeden om han kunde förminska den men antagligen nej där med eftersom det sitter lite stenar på skenorna :( ja kan inte ha en 17 för den kommer rammla av då o spec om jag skulle gå det minsta ner i vikt.
    Det tog mig 6mån att hitta "rätt" ring för rätt prisnivå. Va ska ja göra nu då???? ja har ju sådan udda smak också.
    Vi kan inte göra den från scratch heller eftersom den då hade gått från 4000-kanske 8000kr istl! :(:(:(:(:(:(:(:(
    Hon ska ringa o säga hur det gått men misstänker att jag kommer få leta en ny ring.

  • Äldre 17 Jul 21:36
    #0

    NEEEEJ vad hemskt! Varför finns den ej i 16.5 är det för många stenar i som behöver utrymme eller? Vad kul att er förlovning är på G iallfall :D

  • June20
    Äldre 17 Jul 22:31
    #0

    Den har fyra st prinsess irammade i en fyrkant för sig själva på mitten, lite upphöjt över skenorna. Sen sitter det 3 stenar på var dera sida som "sitter" för långt ner då för att man ska klippa av o böja på skenorna. Det är dem som "ploppar ut" annars fast dem sitter i klor.
    Jo det e ju kul att dem e "så stora" men synd att det inte kan fixas ev.

    Dem har en annan sådan ring men den va inte lika fin fast den tom va billigare med en tusing -tappade väl skönheten med priset ;)
    Sen finns även en liknande på en annan guldkedja men då e det så hemskt mycket bredd på ringen att den blir för bred på mitt lilla finger om ja sen ska ha en vigselring också samt att helt plötsligt steg ju priset med 1500! :O
    -för mycket guld om det nånsin kan vara det? ;);)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2