• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • anna&rolle

    Hmm.. Lägger till mig själv. :)

    June20 22st
    Snitte 60M-120K
    MsNordqvist 80-90
    lillithsmamma ca fyra vigseln 55 festen
    Anna&Rolle: 50 stycken ca!

    Kul att se hur många ni ska ha, då får man en uppfattning. Jag är fortfarande ganska förvirrad.. Men de börjar arta sig, snart bokat ställe, bestämlt antal osv. :)

  • lillithsmamma

    June20 jo det var ju så vi skulle till norgie och gifta oss hemligt då blir det två vittnen och eventuellt två av våra barn får se :) kanske alla tre barna får vara hema vet inte ännu :)

  • June20

    snitte
    Hade vart kul men nej tror inte det eftersom ingen här har en trädgård -alltså inget hus o dem som har träd runt om sig hus/lägenhet med träd utanför bor i fel stad.
    Sen så vill ja ha den biten med att han o alla andra (utom nån hjälpreda ala mamma troligtvis) får inte se klänningen förns vid vigseln när jag kommer gående....ensam antagligen som det ser ut nu tror ja skippar tärna biten helt när tärnan inte uppskattar den äran o en annan som passar i ålder o sånt e inte uppskattad som person men måste bli bjuden ialf. Kanske får ha morsan som tärna hahaha el ialf håller koll på släpet.

  • Snitte- 5/7-2008

    June20 tråkigt att du inte hittat någon värdig kandidat till tärna... men det kan väl vara fint att komma tågandes själv oxå... Alla ögon på dig lixom :D

  • June20

    Jo visst men jag tyckte det var väldigt stor besvikelse när jag hade erbjudit o hon sa ok att vara min o inte fick själv vara det tillbaka, fick inte ens vara vittne på pappret när dem gjorde vigseln i rådhuset utan hon valde nån som hon inte direkt tycker om ens el träffar ofta.
    Vi hade lovat förrut att vara varnas tärnor så ja blev förvånad när hon sen inte skulle ha nån alls. Har ifs inte medelat än att jag inte vill ha nån mera till henne men det kommer sen. Hon var helt konstig om det hela o trodde att alla skulle stirra på henne om hon var min o hon har inte vart spec intr av vårt bröllop direkt så då förtjänar hon verkligen det inte. Vet inte men e rätt besviken på henne som än överhuvudtaget på siståne.
    Sen den andra personen hon e en kusin som e en egotrippad manupillerande person som ja inte ens ville bjuda på bröllopet för ja tror inte hon kan vara tyst men måste bara för hennes mamma,styvpappa o bror e bjudna. Samt hon har ifs inte gjort något rågrovt men varit väldigt nervärderande så jag skulle helst inte vilja se henne denna dag av alla.

    E det nån som inte ska gifta sig i kyrkan föresten? tycker alla verkar boka kyrkor el åka titta på passande nu för tiden.

  • Pumpkin

    June20
    Det är väl inget konstigt att ha sin mamma som tärna? Jag har hört om en hel del som har det...

  • Snitte- 5/7-2008

    June20: tråkigt det där... men som MsNordqvist skriver så är det väl kanske inte konstigt att ha sin mamma som tärna om du vill ha någon förstås! :)

  • Lanzara

    Sätter in mig på nya listan:

    June20 22st
    Snitte 60M-120K
    MsNordqvist 80-90
    lillithsmamma ca fyra vigseln 55 festen
    Anna&Rolle: 50 stycken ca!
    Lanzara: Ca 100

  • MrsNyberg2B

    June 20 - vi kommer förmodligen inte att gifta oss i en kyrka.. Men vi måste ju alltså i stället leta efter platser, så vi får väl se hur det blir... Just nu är jag inne på att gifta oss vid något fornminne..

  • Brud 2008

    Lägger till mig själv också :)

    June20 22st
    Snitte 60M-120K
    MsNordqvist 80-90
    lillithsmamma ca fyra vigseln 55 festen
    Anna&Rolle: 50 stycken ca!
    Lanzara: Ca 100
    Brud 2008: ca 50-60 st

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2