• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • Meddelande borttaget
  • June20

    Lanzara:
    Jo jag har skrivit ner i praktiskgt taget alla saker ner till ev taxi om man måste ha det för något men det tror jag inte just nu då ja vill förska planera in vigse o fest på gångavstånd från varan. Men som sagt skrivit en hel del....jag var rädd att det skulle bli en förbaskat hög budget enligt min smak pga saker vi ville ha på bröllopet så därav skrev jag på den nästan diekt när jag hade börjat titta på saker o upptäckte hur mycket visa grejer kostar. Det blev en 72000 från början sen 65, 60 o nu max på 55000 men den gränsen övergår jag inte helt enkelt mera...men nu verkar vi ju sjunka lite ialf.
    Jag har satt en resa på 20 000pap plus minus beror på vad hotel/flyg kostar just då vi ska ha det. Sorrento Italien.

    MsNordqvist - Turkost, lime, gammelrosa/ljung och creme/pärlvitt
    MrsNyberg2B - Lime, vitt och cerise
    lillithsmamma - silvergrå,svart, ivory och vitt
    June20 - Lime/grönt,cream/vit o guld.

  • vilse i djungeln

    vart i stora värden ska ni gifta er?
    Min dröm är att figta mig i Stockholm skärgård där min familj har sommarhus. Vet dock inte om det är så lätt att få till praktiskt. Annars är min fästman och jag inne på att gifta oss i Mora. Men vet inte helt vart.

  • lillithsmamma

    i norgie eller svergie växlar vi mellan :) fästmannen vill helst i norgie så det blir det nog .

  • lillithsmamma

    vilse i djungeln nä ingen av oss två är det men han gillar landet mycket + att hans föräldrar gifte sig i kyrkan vi eventuellt vigs i :)

  • Lanzara

    Oj vad ni har varit aktiva idag igen!

    MsNordqvist

    Ja, planerings- och gästlistan (verktyg) har jag använt... Men inte bordsplacering eller budget. Men åtminstone budgeten skall jag börja titta på lite när jag får tid. Bordsplaceringen vet jag inte hur det blir med ännu, det är inte omöljigt att vi inte skall ha någon sådan. Bordsplacering är inte speciellt vanligt här, har bara varit på 1 bröllops som har haft det. Men borden närmast brudparet är reserverad åt de närmaste. Dey har nog funkat bra tycker jag... Men vi får se!!

    MrsNyberg2B

    Ysch, färgtemat är inte bestämt. (som om det vore ngn panik ännu! ) Har också varit inne på vinrött & creme... Men jag tror att det kommer att ändra till eventuellt lime, creme och kanske ngt till. Så jag skriver inte in mig på listan ännu!! Ursäkta att jag är jättedum, men vad är cerise????

    June20

    Ni är nog verkligen aktiva, men som sagt skall jag börja kolla på budgetverktygen snart här på BT också... Kanske det vore smart att inte åka till ett JÄTTEJÄTTEdyrt ställe på bröllopsresa, men...

    vilse i djungeln

    Ingen panik fast du inte har börjat planera ännu!! Har några 2 halvbekanta par som skall gifta sig i sommar och började planera runt jul. HUJJ, och jag som planerar REDAN!! Men jag tror att det är vi som är tidigt ute... Ifall du inte känner att du har tid att börja planera ännu så tror jag helt enkelt att du skall strunta i det och bara ha det lite i bakhuvudet än så länge. Jag planerar inte för att jag känner att jag måste ännu, utan för att jag ÄLSKAR det!!!

    Vi skall annars gifta oss i Finlad eftersom vi bor här!!

  • Pumpkin

    vilse i djungeln

    Ingen panik I den här tråden planerar vi för att vi gillar det, inte för att det är bråttom. Finns faktiskt inte så mycket att göra i praktiken förrän om ett år ungefär, så det är luuugnt

    Vi gifter oss antagligen i Skellefteå, eftersom vi bor här

    Lanzara

    Känns som att du har ett tag på dig att bestämma färgtema

    Cerise är förresten stark mörkrosa typ

    Måste bara berätta om en uppenbarelse jag hade idag! Var inne i Norrtälje (mamma bor strax utanför) och kikade runt i affärerna lite. Då får jag se den mest underbart vackra prydnadskudden i ett fönster. Färgerna var ljus skir turkos och ljus skir guld - jättevackert! Mönstret var typ sånt gammalt medaljongmönster som var populärt för X antal år sen
    Så nu har jag fått mig en funderare... Känns som lite mycket med 5 färger!?

  • vilse i djungeln

    lillithsmamma
    Vi har också varit i dilemmat sverige-norge (min fästman är norsk). Dock tror jag det blir dyrt med fest i Norge (vin, sprit och kött är ju så fruktansvärt i Norge). Fötst tyckte vi det var lite tråkigt att sålla bort Norge, men nu är det bara Blidö och Mora kvar att välja på och det är svårt nog så...

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2