• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • Lanzara

    Nä, inte för mig... Bara "kopiera och "kopiera genväg" kommer upp... Men det funkar inte heller för att länken skall "komma med"... Nåja, det kanske får vara...

    Har du nån klänning?

  • Lanzara

    Sanasol, helt underbara var de, verkligen!! Jag skulle bara gärna sy på två smala axelband där... Båda var lika fina... De skulle verkligen vara ett alternativ för mig... Vet du vad de rör sig i för prisklass?

  • Pumpkin

    Lanzara

    De enda dagarna jag är helt säker på att vi inte kommer förlova oss på är midsommar, julafton och nyårsafton - det har jag bestämt sagt nej till!

    Titanringar är jättevackra, har själv tittat på såna. Men det blir nog guldringar trots allt, helst vitt guld tror jag. Måste ut och testa för att bli helt säker Vigselringarna du tittat på är väldigt mycket i min smak, blir antagligen nånting liknande Till förlovningsring vill jag gärna ha en stenring också, men det är så vårt att matcha... Vi får väl se vad det blir!

    Bröllopsresan kommer nog gå till Tobago, Maldiverna eller Zanzibar, som det ser ut just nu i alla fall. Mitt drömresemål är Cook Islands, men det är verkligen SVINdyrt att åka dit!
    Vad har ni tänkt er?

    Har ni funderat kring budget än?

  • Sanasol

    De kostar 6500-7000 kr båda två, från det ställe jag tänkt beställa, Atleje MB, i Stockholm kostar de säkert ca 2000 kr mer...

  • Pumpkin

    Sanasol

    Tack, jag är väldigt nöjd med vår inställning Kärleken försvinner ingenstans bara för att vi väntar ett år. Och en av anledningarna till att vi väntar är att vi tänkt sälja vår lägenhet och köpa ett hus nästa år istället (M2Bs idé). Så vi har ju något att se fram emot trots allt

  • Sanasol

    JAA! Vad roligt med hus! :) Vi flyttar till en större lägenhet i sommar, där vi får plats med bebis sen, en fyra! Känns så spännande. Efter bröllopet så ska min MAN plugga på universitetet så vi bor i Umeå till 2012, sen ska vi bygga hus! Vi har sett ut vilket redan, är sååå lycklig... längtar!!

  • Lanzara

    Sanasol
    Det låter ju som ett ganska bra pris... Skulle helst hålla mig till 8000kr MAX. så billigt som möjligt förståss, men...

    Gonatt tjejer, skoldag imorgon och klockan är redan 22.40 i Finland!!

  • Sanasol

    God natt! :D Jo, det är bra priser, har själv satt 10000 som budget för min, med eventuell underkjol.

  • June20

    Som sagt vi e en hel hög av 080808 brudar! ;) o en sån e jag med(om inget annat händer).
    Lanzara 1/3-08
    MrsNyberg2B 14/6-08
    MsNordqvist 8/8-08
    lillithsmamma 8/8-08
    Bride Aug-08 8/8-08
    June20 080808

    Vi väntar 1 år för att han måste plugga klart o vi har inte pengar pga han e student o ja e arbetslös *suck* fortfarande. Jag vill verkligen betala lite mera själv av bröllopet men han kommer säkert vara den som betalar 85% av hela allt, men han klagar inte ialf för jag e den som planerar ALLT inkl va han ska ha på sig tydligen...han verkar inte bry sig för mycket alls spec när det kommer till skorna eftersom han verkligen hatar finskor hehehe...Sen ska han jobba ett år o ja försöka hitta jobb med el spara någon hundralapp från min a-kassa så vi kan få ihop dem där 53000 ungefär, lagt en maxbudget på 55 ialf- mera vägrar ja lägga samt maxbudget på 5-6000 på klänningen.
    Har dumpat Kungälvs färstning som vigselplats pga kostnader för oss/gäster för taxi samt att den var inte så romantisk i historien-mest krig o död o torrtyr på det stället huuua! Letar nu en ny plats. Letar efter alternativ catering/hyra lokal nu ifall nåt händer el att vi vill spara minst 5000 på maten istl för att ha fest på restaurang som tänkt innan med full service. Vi får se helt enkelt.
    Förlovningen sker nu i sommar när han fått pengar från sommarjobb, när vet ja ej el hur :D *flinar* ska bli intr!
    Klänningen är bestämd helt o allt, nu gäller det bara o spara o sen gå o boka den o inhandla tyget till sömmerskan.
    Sen har ja ideér över dekorationer, tårtan,inbjudningar etc men inget exakt.
    Funderar på att bjuda hela gästlistan på hemmagjord smörgåstårta dagen efter hemma hos oss.
    Min anledning för 080808 o fredag: vi tyckte om datumet-enkelt! Sen att det var en fredag var bara en bonus-mera tid o träffas på helgen sen efter om folk stannar i stan. Jag kunde lika bra gift mig på en annan dag i veckan så länge det var 080808.
    :D ja det var oss det!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2