• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • Lanzara

    Det låter bra!! Antog det också, att du döpte den efter gamla tråden...

    Vi har planerat att gifta oss 1:a mars (2008)... Men eftersom det är så länge till dess kan ju datumet naturligtvis ändra lite av praktiska skäl. Men det vill jag inte!

    När gifter ni er?? Har ni "BESTÄMT" något ännu, typ klänning, festlokal, färgtema osv. ?? För tillfället känner jag mig rätt flytande. Var för en tid sedan inställd på att jag skulle ha en klänning m. röda detaljer, enkla röda kallor som bukett osv. Men nu har jag tänkt om lite, och ser att det finns myyycket annat fint också...

    Det som är så bra med att börja planera och fundera i tid är att man hinner ändra sig under vägen (förutom att man SKALL gifta sig då! )... Efter att jag har hängt här i några månader redan har jag kommit underfund med många saker, hur jag vill/inte vill ha det. Så hur klok kommer jag inte att vara sen, när jag (vi) verkligen SKALL välja olika saker??!

  • Pumpkin

    Vi gifter oss 080808 som det ser ut nu
    Färgtema är bestämt: Turkost, lime, gammelrosa/ljung och creme/pärlvitt. Har ett hum om hur jag vill att min klänning ska se ut, men inte mer än så. Kyrka (om det nu blir kyrka) är bestämd och lokaler ska vi titta på så fort vädret tillåter här i norr.

    Jag håller med om att det är bra att man verkligen har tid på sig att få idéer och förkasta dom, på det sättet blir det nog mer som man verkligen vill ha det. Men samtidigt så blir man ju mer och mer snurrig, och folk tycker ju att man är konstig som planerar så långt i förväg!

  • Lanzara

    Sant, så sant MsNordqvist! Folk kanske tycker att man är konstig som planerar i förväg. I och för sig behöver ju ingen få veta vad som försigår i ens tankar...Men ja, det hjärtat är fullt av talar munnen!! Själv har jag pratat bröllop med nästan alla sedan jul... Men de senaste veckorna har jag verkligen försökt hålla mig!

    Jag funderar därför just nu mest själv, på BT och med pojkvännen. Dessutom är både vårt förlovnings- och bröllopsdatum hemligt ännu... Alla vet typ att vi skall förlova och gifta oss men inte när..Därför måste man hålla lite tyst! Är du (ring-)förlovad? Har du berättat åt någon om ert bröllop?

    Annars, ert färgtema lät helt underbart!!!
    Har själv varit inne lite på limegrönt, creme och ev. gammalrosa... Men inget är som sagt bestämt! Klänningen vet jag nog ungefär hur jag vill att den skall se ut... Smala axelband, pärlor (el broderier) på livet, ett halvlångt släp och ganska vid kjol. VACKER i alla fall!! Hur ser din drömklänning ut?

    Kyrkan är klart och vi tror att vi vet var vi vill hålla festen (en underbar lägerplats vid havet).

    Ysch vad jag pladdrar på... Men det är så roligt att få skriva av sig om sina bröllopsplaner eftersom jag som sagt försöker vara tyst om den saken när jag umgås med mina väninnor.

  • MrsNyberg2B

    Här är en till... Jag hittade hit från den gamla tråden! Vi ska gifta oss 14/6 2008. Det lutar åt att bli ett utomhusbröllop, borgerligt... Men, det är ju mkt som kan komma att ändras...

    Vi har beslutat om det viktigaste - nämligen tårtan. Den ska vara av choklad och mousser av olika slag, vit och mörk choklad. Min kompis som ska bli konditor ska göra den....

    När det gäller färgtema vill jag ha vinrött, guld och vitt... FAst sen tänker jag att det vore trevligt med somriga färger och sommartema över det hela, men, jag vet inte...... Kanske ska flytta hela bröllopet till lite tidigare eller senare så att man kan ha det temat, fast då kanske möjligheterna att vara utomhus minskar... alla gillar väl inte att stå ute vid en sjö i november..

    Tanken var att vi skulle ha vigseln på historiska muséet ett tag, men det gick inte att få veta om det ens var möjligt förrän tidigast sex månader i förväg, så det kändes som att vi dumpade den idéen. Lite mer tid vill man ju ha på sig....

  • lillithsmamma

    Lanzara väldigt vackra klänningar är det gillade bäst 828an , vad går de i pris och vart ska din klänning inhandlas .

    får se om de andra hittar hit.

    kan vi inte skriva en lista på datum vi ska gifta oss
    börjar så får ni fortsätta listan
    Lanzara 1/3-08
    MrsNyberg2B 14/6-08
    MsNordqvist 8/8-08
    lillithsmamma 8/8-08

  • Lanzara

    Lillithsmamma, jag vet inte var de har sina återförsäljare, bor i Finland dessutom... Men det kan man antagligen ta reda på när man börjar gå runt och prova klänningar på riktigt!! (tyvärr tittar jag mest på svenska bröllopskläder-sidor, eftersom jag inte förstår finska så bra. Så jag är inte så insatt i de finska butikerna... )

    Jag mejlade till benjamin roberts och frågade vad 777:an kostade, minns inte exakt men tror att det var något på 1100 PUND!! ganska dyra m.a.o... Och trots att man planerar länge skall man bara ha den 1 dag, så DYRT är det... Nåja, det beror ju på ekonomin också!!

    Vad har ni för klänningsfavoriter, eller annat??! Jag är intresserad av ALLT!

  • Bride Aug-08

    Tjingeling.
    Här kommer en till 080808 brud.Var inne i stan idag och kollade på brudklänningar, och kunde bara konstatera att nä dom modellerna var inget för mig, hur liten kjol dom än försökte plocka fram så kännde jag mig bara som en marrängbakelse och började skratta så fort jag såg mig i spegeln, så det blir verkligen superrak o enkel klänning för min del om jag inte ska skratta mig fördäravd genom cermonin, marränger är verkligen inte något för mig.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2