• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • Lanzara

    Sorry MsNordqvist, missade ditt inlägg helt innan jag gick ock lade mig i går kväll, men jag svara nu istället!!

    Ja, lite tråkigt är det ju att förlova sig en dag då så många gör det, men... OM vi vill kan vi ju ändra oss på den punkten ännu. Men jag har sagt att inget FÖRE det och han vill helst inte ha det EFTER det, så...

    Jag skulle också vilja ha en sten i min förlovningsring!! Men som du sa är det så svårt att matcha!!! Man vet ´kanske inte exakt vad man vill ha för vigselring när man förlovar sig så...

    Aaa, vi har också planerat att åka till Maldiverna i 10-14 dagar!!! Det verkar vara det perfekta stället för oss. Frånsett att det inte finns så mycket att shoppa, men kanske lika bra, då håller jag mig till mannen också! Vi vill verkligen åka dit... Vet du vad det rör sig i för prisklass ungefär?

    Direkt budget har vi inte funderat på så mycket. Vi har räknat med att det kanske kommer att fara ca. 10 000? = ca. 100 000 kr. Men jag vet inte, vi försöker hålla oss så långt som möjligt samtidigt som vi vill satsa. Bröllopsresan kommer ju tyvärr att sluka en hel massa pengar.
    Ni då?

  • Pumpkin

    Lanzara

    Satt och kollade igenom en amerikansk bröllopstidning nyss och då gick det upp för mig hur man kan kombinera stenringarna På bilden hade dom en förlovninsring med en nedsänkt diamant och en alliansring som vigselring. Det är ju jättesnyggt! Men alliansringar kostar!

    Såg också en hel del supervackra klänningar, vill ha!

    I en annan tidning jag satt och bläddrade i så hade dom ett reportage om Maldiverna, där dom bodde i bungalower som ligger ute i vattnet. 13500 kronor per natt!!! Finns säkert billigare, har för mig det i alla fall. Men ändå! Jösses...

    Vad gäller budget så har väl vi tänkt ungefär som er, ca 100 000 kronor. Det beror ju lite på bröllopsresan också... Vill verkligen åka på en riktigt lyxig sol/badresa utan att behöva tänka alltför mycket på vad det kostar. Men tiden får väl utvisa antar jag.

  • Lanzara

    MsNordqvist

    All ära åt internet och BT, här har jag hittat jättemycket. Men det är ändå något speciellt med att bläddra i en (bröllops-) tidning! Jag köpte en i söndags där jag väääldigt mycket inspiration!! Bl.a såg jag denna vackra klänning:
    www.splasposa.com/entrada_index.asp (2:an)
    vad tycks?

    Hittde nu samtidigt en annan vacker:
    www.splasposa.com/entrada_index.asp (Gilbert, som är förstorad)

    Vilka vackra klänningar de har, men tror jag jag IGEN (tyvärr) har hamnat på en sida som har lite för dyra klänningar åt mig??!! Vet ngn vad de kostar ca.?

    Vore väldigt trevligt att bo i en bungalow ute på havet, men... *hmpf* Har annars för mig att det skulle kosta ungefär 20 000kr/person för två veckor, men "lagom lyx"??!!

    Din kombination av ringar låter snyggt!! Vill också gärna ha en alliansring...

    Bukett och frisyr då??

  • Lanzara

    Äh, nu insåg jag att jag (igen) inte kunde direktlänka till sidan. Är det mig det är fel på eller går det inte på alla sior??!! Men alla är vackra... (den första jag menade var: -> 2006 Bridal Collections -> Beauty -> Golden (den andra).

  • Lanzara

    Ahaa, och det innebär... Ysch, jag är verkligen inte så insatt i teknikens värld. Men det är bra att någon förstår sig på det Sanasol!!

  • Sanasol

    Det innebär att sidan är gjord på ett annat sätt en "vanliga" hemsidor, lite mer som en film-aktigt... svårt att förklara, kan inte alls riktigt själv! Men mannen är rätt insatt, och eventuellt ska vi göra vår bröllopshemsida i flash, vi håller på! :D

  • Lanzara

    Okej, spännande... Jag kanske har missat det, men är ni ringförlovade Sanasol?

  • Sanasol

    Lanzara

    Ja, HAN friade för ANDRA gången med ringar (vi hade valt dem tillsammans) den 1 december 2005. Vi gifter oss som sagt nästa sommar! :) Han vågade inte bestämma ringarna helt själv, stackarn! :)

    Nu blir det dock helt andra ringar eftersom jag visat mig vara allergisk mot koppar som finns i vitt guld, rött guld, silver... osv... :(

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2