• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • MrsNyberg2B

    MsNordqvist - Turkost, lime, gammelrosa/ljung och creme/pärlvitt
    MrsNyberg2B - Lime, vitt och cerise/ljust silvergrå
    lillithsmamma - silvergrå,svart, ivory och vitt
    June20 - Lime/grönt,cream/vit o guld.

    Kompletterad..... :-P

  • Pumpkin

    Låter jättefint! Och inte behöver du ta bort det vita för det. Har kommit fram till att det till och med kan vara _svårt_ att hela få bort det vita på ett bröllop

    Det finns ju några stycken här på BT som är superduktiga på att göra monogram, be dom om hjälp kanske?

  • MrsNyberg2B

    Men, det är ju det jag tänker... Det är oundvikligt att det kommer med, lixom... Det blir nog bra, såhär, tror jag...

    Mmm... ska nog kolla med dom. Nu måste jag dock sätta mig i rörelse, för snart ska jag till jobbet... *ack och suck*

  • June20

    Finns det inte stämplar som man kan köpa i sina bokstäver i någon slingrig skrivstil? då kan man ju stämpla på dem en i taget. Fast testa först så att du lägger dem först i bokstavsårdning o sen är det ju också snyggt när man lyckas "hänga den ena på den andra".
    Tex jag o min m2b har B o S, då skulle ja kunna sätta Bet lite uppåt i vänster sida o sen Set lite neråt höger sida så att toppen av Set har hängt sig som en krok på Bets understreck/böjd....svårt o förklara men ni förstår nog vad jag menar....

  • Lanzara

    Nu är jag hemma igen... och så raka vägen till datorn!!

    June20

    Du frågade en lite kepig fråga där som jag har funderat på nästan hela dagen, så nu skall du få en lång redogörelse! Skäms jag/har jag fått skit för att jag gifter mig så ung??! (Jag är 19½ och han nästan 23 då vi gifter oss 2008).
    Inte har jag fått någon skit ännu iaf, eftersom ingen vet när vi skall gifta oss. Men kompisarna är nog helt på det klara att vi gifter oss först (av "gänget") och kommer med förslag, när de tror att vi gifter oss...osv.

    Jag bor ut på landet, och här pratar alla om alla, och ofta då skvallrar! (Vad jag är TRÖTT på det, att inte få ha något privatliv, ska bli SÅ skönt att flytta till en storstad om ca. 1 år för att börja studera!) Naturligtvis är alla här intresserade om vem som förlovar/gifter sig... Så också jag.

    Men det värsta är att det inte är ovanligt att man börjar "prata skit" om någon ifall man tycker att de t.ex. förlovat sig för tidigt. Ett exempel på det var i höstas, när en bekant förlovat sig, hon skulle fylla 17 en månad senare, och visst var hon väldigt ung för att förlova sig... Men det var inte ju så roligt att för dem att alla bara pratade illa om dem. Hon sade personligen att det var väldigt tråkigt att ingen var glada för deras skull, utan suckade mer... Och det förstår man ju... (De är fortsättningsvis förlovade och har det hur bra som helst...)

    Det är kanske det jag är rädd, att någon skall börja prata illa om en... För att DE anser att man är för ung osv. Varför skulle DE ha något att göra med det? Och varför skulle jag bry mig i det är ju frågan... Men såhär är det. Hur som helst är det vanligt att gifta sig ung här (runt 20) så ingen blir ju direkt chockad eller nåt, men jag haaatar bara skvaller!!! (även om inte jag är helt fläckfri där heller, men jag försöker verkligen att undvika det så långt som möjligt!) Så därför vill vi helst inte berätta för någon innan vi har förlovat oss (31.12.06)...

    Men inom familjen är det nog ingen som gnäller tror jag! Hans familj har redan i några månaders tid skämtsamt frågat när vi skall förlova oss... Min familj räknar nog väl med att vi skall gifta oss ungefär då vi har tänkt, och kommer att glädjas med oss. Eventuellt kommer farmor/mormor/fastrar tycka att jag är lite ung... MEN DEM BRYR JAG MIG INTE I!!!! de får gärna hålla sina negativa åsiker (ifall sådana) finns för sig själva...

    Kan ju ännu tillägga att vi har varit tillsammans 2 år och 2 månader och VET att vi vill dela resten av våra liv tillsammans, så varför vänta? (dessutom vill vi inte bo sambo vilket är en STOR orsak till att vi vill gifta oss ganska tidigt, alla förstår ju säkert att man vill dela "allt" (iaf. säng!) med varandra!)

    Ysch, verkligen sorry att dethär blev så långt om en endaste fråga. Men inte gör det väl nåt??! (tittar med skamsen min)

    Till något annat... Vi har nyss börjat spara och ifall inte pengarna röcker då det blir dags och vi inte får några oväntade bidrag kommer vi att låna så att vi har råd. (inte ngt överdrivet, men...)

    MrsNyberg2B

    Dina färger lät helt underbara! Det finns en liten möjlighet att jag kommer att "stjäla" dem!

    MsNordqvist

    Min pojkvän sa en lite skrattretande sak igår, men jag tror att jag berättar det efter en stund... Annars blir nog dethär ALLDELES för långt!

  • June20

    Lanzara: ja berätta det e inte ofta man får höra saker om m2b el vad dem säger :)

    ...samt så undrar jag är ni religösa el har bara visa regler för det där med inte bo sambos/dela säng grejen? bara undrar...

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2