• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • June20

    lillithsmamma: synd /Kram

    Vi har också en liten sparburk men det e mest jag som lägger undan i den men sen så har vi gemensam ekonomi också. Ingen vanlig sparburk ifall man skulle få oturen med inbrott i lägenheten, vårat hus e lite extra utsatt o vi vill VERKLIGEN flytta så är uppskriven på massa lägenheter nu för at fly snabbt som ögat. Faktiskt riktigt jobbigt att ens gå o handla på Netto 1km bort bara.
    Tillbaks till burken....den blir lite länsad dåo då däremot pga att jag har bla köpt brudskor redan o lite andra smågrejer. Visa tillfällen växlar ja bara mynten då ja måste kopiera till jobbansökningar men försöker lägag tillbaka så exakt växel som möjligt då ja inte vill förlora sparandet direkt.

    Ja det e bra att vi har mycket tid på oss tjejer! Jag känner verkligen det att redan nu 2006 o 2007 så måste ja köpa visa saker för att hinna spara ihop till resten sedan 07/08 för tex mat/klänning/ring/resan som verkligen kostar.

  • MrsNyberg2B

    Lillithsmamma - Vad trist, hoppas du känner dig bättre snart och kommer tillbaka!

    MsNordqvist - Skicka iväg honom du, så kan ju du sitta här och planera hela tiden... Fast trist i längden kanske, även om det ger pengar.

    Idag har jag ringt till mitt ena jobb och lyckats få komma in på en avdelning till, det är ju himlarns bra! Det blir man glad över... Då kan jag tjäna lite pengar till, och spara lite mer. Vi har delad ekonomi, men eftersom m2b tjänar mer än jag, så blir det ju lite ojämnt.. Tur att man kan spara småpengar iaf, det blir ju faktiskt mer än man tror, har jag märkt... Blir till att leta efter kartonger idag så jag kan få värsta tårtan.. :-P

  • Pumpkin

    Lanzara

    Helgen var rätt lugn, skulle ut och festa med min bästa kompis men vi stannade inne, kollade på 3 tjejfilmer och goffade chips istället

    Hon kommer också att vara tärna, så hon ska komma upp till mig i sommar så vi kan kika runt lite tillsammans på kläder och sånt + att vi ska åka runt tillsammans med M2B och kolla lokaler. Längtar!

    Har du kommit nå längre i planeringen?

    lillithsmamma

    Va tråkigt! Förstår inte riktigt varför men respekterar naturligtvis att vi är olika. Hoppas du kommer tillbaka snart!

    MrsNyberg2B

    Precis vad jag planerat

  • Lanzara

    Såg annars en film i helgen där jag fick lite inspiration för bordsdkorationer.
    "The story of us". På ett matställe hade de en enkel smal, hög vas mer en enkel, lång vid fresia i. (Man kunde ju ha vilken blomma som helst, men...) Det var jättesnyggt!! Ota tänker man (åtminstone jag) bara på stora och fina saker, och förbiser det enkla och stilrena, som ibland kan vara snyggare... Och billigare!!

  • Pumpkin

    Vi kommer nog ha ganska enkla dekorationer på våra (förhoppningsvis) runda bord. Dels för att jag tycker att det är snyggare och dels för att det blir billigare
    Men jag jobbar fortfarande på utformningen...

  • lillithsmamma

    hej tjejer nu känns det bättre är nu tillbax :) har budat på en klänning får se om jag vinner den ,vet galet men jag vill ha denna klänning . håll tummarna för mig nu tjejer ;)
    vad har hänt här då de senaste dagarna av frånvaro?

    kram

  • June20

    lillithsmamma:
    vad kostar den just nu om du vinner då? :)

    händer inte så mycket direkt....ialf inte hos oss förutom att vi verkar bli av med plan B lokalen med eftersom ägaren verkar vara en idiot!
    Jag ringde härom veckan o bad om få veta priser o han sa maila. Så ja maila o råka komentera att vi ska ha bröllopet 2008.
    Jag ringer o frågar varför han inte mailat svar o han säger men ni ska ju inte ha det förns 2008 o jag v et inte vilka priser ni har då! Men hallå säga de då hur svårt kan det vara o säga det i ett litet mail el ens komentera att dem har bara pris för 2006 o ev skicka det istl?????!!!!
    Så han skulle skicka 2006 priser men nu har det gått nån dag o han verkar skita i det igen?! Samt hört att han vill ha lokalen grovstädad o färdig kl.04.00 på MORRONEN! Vem står o dammsuger kl.01.00???

    En glad nyhet annars är att vi hittade en helt perfekt kavaj m byxa åt m2b - i HANS EGEN garderob! hahaha...slipper hyra/köpa! Behöver bara en cravatt o skjorta o ev skor.

    hur går det för er andra damer?

  • Lanzara

    Hej på er!

    Vi har visst varit lite lugna de senaste dagarna... Men åtminstone jag känner att det är skönt att inte STÄNDIGT vara 100% på bröllopshumör eftersom det är så länge ännu... Men naturligtvis håller jag alltid ögonen öppna!!

    Med själva planeringen har jag inte direkt kommit längre. En god sak har jag iaf gjort, sparar en hel massa länkar i "mina favoriter" här på datorn. Dessvärre är det ju svårt att hitta exakt vad man söker sedan osv eftersom man har så många. Så nu har jag ordnat upp den saken med att skriva ex. "klänningar" och sedan adressen. Nu har jag alltså en helt underbart välorganiserad lista och jag kollar runt lite extra på det mesta bara för den saken. :D

    Sedan har jag kollat igenom GAAAMLA festprogram från 80 och 90-talet då föräldrar och föäldrars bekanta (okej, de flesta 80-talet då! )... Även om de är väldigt gamla och omoderna kan man kanske ha nytta av en del... Lite inspiration iaf.

    Sorry annars MsNordqvist, såg inte att du hade frågat något sist trots att jag svarade senare (jag var väl bara långsam att skriva), men nu har jag ju svarat!

    Vad tidigt ni börjar sepå festlokaler!!! Jag tror inte det blir förrän nästa sommar/tidig höst vi gör det. men kanske det har att göra med att jag bor på ett ganska litet ställe och man redan känner till de olika och har varit dit andra gånger. Eftersom det blir vinterbröllop tror jag dessutom inte att man behöver boka SÅÅÅ länge på förhand!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2