• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • lillithsmamma

    Mysan98 äch inte ska du känna dig elak vet ju det är det som gäller i auktioner tyvär inget att göra åt.
    tack snitte vad du är gullig mot mig :)
    MrsNyberg2B ja för mig blir det skoj i helgen är nästan helt barnfria i helgen föruton lillknott då så då blir det avkoppling promenad masssa mys :D

  • Mysan98

    Idag blir det nog inte så mycket bröllop för min del, måste städa, tvätta, städa lite till och färgkoda en massa matchställ... hua! Sen behöver jag nog ta tag i fönsterputsningen också. Skäms verkligen över hur smutsiga våra fönster är. Fast å andra sidan är det ett jätte bra svepskäl för att stå och mysa i solen också :)

    Snitte hur ska din klänning se ut?

  • Snitte- 5/7-2008

    Halloj!

    Min klänning kommer vara axelbandslös.. med v-ringad rygg och snörning. I sidan (framtill) kommer det vara en slags drapering så det blir lite lager på lager känsla fram.... hmnn svåer att förklara men... och baktill kommer det även vara ett släp..

    Hmn.. ett project för min sömmerska att ta i :D men vad snygg den kommer bli!!

    Hon sydde min balklänning när jag tog studenten för några år sedan och den blev PRECIS som jag ville ha den så jag har stora förhoppningar!

  • MrsNyberg2B

    Jag försökte i helgen övertala min blivande svägerska om att de skulle gifta sig samtidigt... De tyckte att jag var ute i väldigt god tid, men att det var bra att de hade tid på sig att bestämma sig.... Det kan ju hända att minnet ifrån kvällen sviktar lite, men, ändå... Det vore onekligen roligt!

  • Pumpkin

    Själv skulle jag aldrig vilja dela min dag på det viset! Det är ju MIN dag!

    Hur har helgen varit då brudar? Själv har jag njutit av sol och värme, tagit promenader och ätit glass

  • Chokladtårtan

    Tänkte fråga en sak. Jag och min sambo har planerat ett bröllop i sagors tecken. Festen blir väl lite medeltidsinspirerat, med tält, eld och sådant. Vi kommer troligen vara i en skog, och funderar på att ställa ut troll och tomtar i skogskanten.

    Men vi funderar på att i tälten, som ska vara ganska stora, och även runt omkring, ställa ut saker ifrån sagor. Två korpar, rödluvans cape, askungens skor bland annat. Även lite mer fyndigt, som ett kort på en av våra katter, och ett par stövlar bredvid, och en burk bönor med ett jack i. Sen funderar vi på att ha en liten tävling, vilka sagor kan du hitta här, då folk under kvällen kan gå runt och titta och skriva upp, och den som hittade mest vinner ett litet pris. Kan det vara något? Så får man kanske folk att börja prata med varandra? Vilka fler sagor kan man då ta?

  • June20

    Nej det hade inte jag heller velat o nu planerar vi in lokaler som inte har plats för flera direkt heller så. Läste om att det blir otur för den ena buden också att 2 par gifter sig samtidigt om man tänker på sådant, jag som e värsta otursfågeln med det mesta vill undvika mista lilla o e fånig nog på visa delar att nej det el det ska det inte vara el så får man inte göra, mest små saker som han får inte se klänningen, gammalt/nytt/lånat/blått/slant i skon o ja ska inte baka tårtan själv-det hade ja inte klarat av ändå HAHAHAHA! :P
    Fast buketten lär ja få fixa själv för floristen va inte så vänligt när hon hörde vad jag ville ha så jaja får göra själv o ja sparar typ mellan 200-1500kr!

  • Pumpkin

    Usch, nu är jag ledsen

    Sökte ett jobb som jag verkligen var perfekt kvalificerad för och hoppades så himla mycket på det och nu fick jag svar:

    Hej!
    Du har lämnat in en ansökan till tjänsten som redaktörsassistent på Autotech. Vi hade många ansökningar till tjänsten, faktiskt mer än någonsin i Autotechs historia (knappt 200). Vi har nu tagit ut fem kandidater som ska intervjuas och du blev inte aktuell denna gång. Med så många ansökningar blir det litet av ett "lotteri" för alla som söker. Jag är övertygad om att du är en kompetent yrkesmänniska och önskar dig lycka till i din framtida yrkeskarriär. Tack för visat intresse.

    Usch va ledsen jag blir!

  • June20

    MsNordqvist:
    every day för det senaste 1,5året har det vart för mig med, om jag får ett svar ens för den delen. Jag vet precis hur du känner dig! Man blir så less på det hela.

    Nu ska arbetsförmedlingen tvinga mig gå på en kurs- tillbaka till arbetslivet(snarare välkomen till anonyma depprimerade) i 10 veckor!!! Där rök hela min sommar till att sitta på nån sorts skolbänk mån-fre(och vad jag uppfattade 8-16 var enda förbaskade dag o jag får ialf bara samma summa som innan).
    Det enda som är bra med det är att alfakassa dagar skjuts upp till senare.
    Ja jo just det Alfakassan har nu medelat att jag förbrukat 600dagar o att för att få fortsätta efter nästa utbetalning måste jag ha jobbat i 6mån o 70tim/mån!???????????
    Hur ************** skulle ja kunnat göra det när jag inte får något jobb? Tala om verkligen uppmuntra till soss el bo på gatan!
    Det är så man har lust att åka till STHLM med en klubba o hälsa på Göran.

    Jag som hade ialf tänkt hälsa på 1-2v i Halmstad när min m2b sommarjobbade/hade semester. Förra somaren va ja där bara 4dagar o det regnade var enda dag. Samt det är denna somar vi ska förlova oss också :( super romantikst med AMS!

    Ursäkta MsNordqvist ville inte kliva in där med mitt men jag kom bara på igen varför jag känner mig skit ang jobb mm just nu. För en kort stund hade jag glömt vad som hände i Fredags.

  • Lanzara

    MsNordqvist

    Vad tråkigt!! Men bättre lycka nästa gång får man väl säga...

    I helgen har jag mest tagit det lugnt och solat!! Vad jag älskar värmen. (och att bli brund )

    MrsNyberg2B

    Dubbelbröllop, det kan vara väldigt lyckat!! Ifall allt går bra... Men två av mina svägerskor hade dubbelbröllop, jag var inte med i familjen då ännu, men de tycker nu i efterhand att de inte skulle göra om sig. Och ångrar sig lite... Det blir väldigt jobbigt om man blir grälande om något, båda kommer antagligen att ha stora förhoppningar och önskningar om hur allt skall vara, vem man skall bjuda osv.

    MEN! om du tror att ni skulle funka tillsammans blir det säkert helt bra!!

    nej, nu kan jag inte sitta hr längre... måste uuuut...

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2