• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • lillithsmamma

    June20 du kan ju om du gillar detta öppna en egen liten verksamhet och sälja dem billigt här på bt eller något sådant. tycker med om att pyssla men men blir aldrig av :)

  • MrsNyberg2B

    June20 - Vad bra att du har börjat göra testkort, jag har tänkt göra det ett tag, för att jag tycker det är så roligt, men tänkt att jag väl är galen om jag börjar redan.... (men det är faktiskt bra att veta vad man inte vill ha, INNAN man ska göra de riktiga korten) Nu kan jag ju göra som du,behöver inte känna mig ensam... Tur att jag jobbar idag och i morgon, men nästa vecka är en så länge helt tom och då behöver man ju sysselsättning... :D På bokochpappersaffären här i stan, har de dessutom massor av olika inspirationskort som man kan titta på,....

  • June20

    lillithsmamma:
    jo jag har funderat lite på visa saker ang sådant. Släkten tycker man ska bli stylist/skapare av något/dirlayartist etc
    och jo jag vill men frågan e bara hur jag ska "öppna" ett företag o hur det ska se ut etc
    Har märkt at just bröllopsbiten e väldigt attraherande för mig, hur kan man tröttna på något när allt e så kul o pilla med samt e så vackert o ens tita på hehe...
    Får se vad detta leder. Vet redan att det finns visa som skulle kunan konkurera ut mig en hdel del men övar ja upp visa bitar så kan ja nog komma högre upp. Fast o andra sidan skulle jag vara billigare än dem ev.

  • lillithsmamma

    June20 du skulle garanterat vara billigagare än dem sätt ut på annons här på bt och se vad intresset är så vet du hur intressant det är med detta :)

  • June20

    jo men jag har inte ens gjort klart kronan än hehehe har inga bilder o visa förutom dem 2st tiarorna i grönt stål, glasblad o pärlor, de vet ja inte om dem är bra för försäljning...el jo de skulle nog gå men som sagt 2 hela o 1 halvgjord inte mycket o komma med än så länge. Fast har gjort lite halsband med ifs. Äsh vi får se vart det leder kanske kan fixa något efter sommaren, måste nog ha en websida också isfl.
    Eller hur tänkte du att jag skulle annonser på köp o sälj?? hmmm...kanske man inte får.

  • Lanzara

    June20

    Dina funderingar verkar jätteintressanta och du verkar ha rätt kunskap och vilja för att klara av det... Så kör hårt är mitt tips!! Och jag håller med dig, bröllop är bara SÅÅ intressant. (inte bara mitt eget).

    Själv jobbar jag ganska mycket kvällstid nu så det blir inte så mycket häng vid datorn, dessutom borde man ju engagera sig i skolan också!

    Ha de bra tjejer!!

  • June20

    lillithsmamma:
    jag har en sub webplats som bara har bilder alltså inte en riktig hemsida.
    Där kan du se dem ja gjort förrut men bilden e lite suddig eftersom det är taget med en mobil som hade kass ljus.
    Resten är bilder(bättre)på saker jag gjort på praktik/extra jobbet. Lite bröllopsfreak e ja nog hehehe...alla blommor på bilderna är i plast el siden. ;)

  • lillithsmamma

    June20 de är väldigt vackra grejer tänkte så här att du sätter en annons och skriver att du kan göra sådant på beställning åt folk och så skriver du ner denna länk så kan de få beställa av dig . ja nog är det tillåtet alltid pga de ligger ju under köp och sälj du vill ju få det sålt :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2