• Mysan98

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Åhhh här finns ni ju - tjejerna som ska gifta sig 2008. Jag ska också gifta mig det året fast inte på sommaren utan 12 januari. Hoppas det finns lite plats för mig här också.

  • Mysan98

    Vi har inte hunnit så där jätte långt i vår plannering ännu utan just nu är vi mest i ett stadium där jag surfar runt och letar idéer medan min fästman förkastar allting :) Nä riktigt så illa är det inte egentligen.

    Vårt färgtema kommer att bli marinblått, ljusblå och vit med silver som accentfärg. Temat blir snöstjärnor (vilket är föga originellt på vintern ;))

    Vi har beslutat att följa den urgamla traditionen att min blivande ska köpa min brudbukett åt mig. Faktum är att jag litar till 95% på hans smak och han vet ganska väl vad jag tycker om och vad jag absolut inte vill ha.

    Så just nu sitter vi och funderar på utformandet av inbjudningarna men då mer hur själva utseendet ska vara och inte så mycket texten. Det är mest ett massa letande efter rätt nyanser och sånt. Tänk att det ska vara så svårt att hitta rätt nyans av ljusblå....

    I övrigt har vi inte hunnit så mycket längre... Jo min m2b har hunnit hitta vad han vill ha på sig också på vår stora dag, men expediten i affären harklade sig lite fint och sa att just den modellen kanske har utgått lagom tills det är dags (han ska hyra) så jag räknar med att vi måste ut och titta åt honom en vända till.

    Så under jakten på rätt papper så sitter jag mest och plöjer igenom en massa hemsidor. Det är tur att jag inte betalar minutpris för surfandet för då skulle vi inte ha råd med bröllopet sen hehehe

  • Mysan98

    Glömde säga att jag har stor panik över klänningen för jag har hittills inte hittat något jag är intresserad av... Det är inte mitt bröllopsmode just nu

  • Mysan98

    June20 tja det vet jag inte riktigt så pass exakt att jag kan peka på en klänning och säga att den vill jag ha. Har egentligen bara konstaterat att jag inte har hittat något som jag gillar. Personligen tycker jag om fluff - fast inte 80-tals fluff (kunde det bli värre än det?) och så vill jag absolut inte ha axelbandslöst och det har ju de allra flesta klänningarna känns det som. Men det låter ju som en jätte bra idé att leta efter en kjol man tycker om och en ovandel och så får man den uppsydd... Så långt hade min hjärna inte kommit förstås :) Tack för den idén!

    Hur ser din egenkomponerade klänning ut då June20?

  • Mysan98

    lillithsmamma hur går det med budgivningen på klänningen du ville ha?

  • Mysan98

    Nä så tråkigt med klänningen. Håller tummarna för att du får den du vill ha nästa gång. Sprang det iväg mycket i priset eller?

  • Mysan98

    Glömde säga *harkel* att jag brukar göra så också när jag bjuder på auktioner. Ett effektivt sätt att vinna på men inte roligt om man är den som blir överbjuden

  • Mysan98

    Usch nu känner jag mig som en hemsk människa... Förlåt alla jag har bjudit över i sista sekunden.

  • Mysan98

    Idag blir det nog inte så mycket bröllop för min del, måste städa, tvätta, städa lite till och färgkoda en massa matchställ... hua! Sen behöver jag nog ta tag i fönsterputsningen också. Skäms verkligen över hur smutsiga våra fönster är. Fast å andra sidan är det ett jätte bra svepskäl för att stå och mysa i solen också :)

    Snitte hur ska din klänning se ut?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2