• lillsmurf

    Ny tråd - BT-träffar Stockholmsbrudar

    Vår tråd är avstängd för svar! Så jag skapar en ny!

  • Svar på tråden Ny tråd - BT-träffar Stockholmsbrudar
  • madelyn

    Popcorn,

    Har nu precis läst din bröllopsberättelse- Jättegrattis, ni verkar ha haft en perfekt dag! Och som så många andra redan har sagt; jättefina löften!

  • annaglitter

    Lillsmurf
    Vad tråkigt med svensexan, tyvärr verkar det ofta idag som att bestman tänker mer på sig själv än på brudgummen...

    Apropå strssfinnar och concealer så rekommenderar jag YSL "Touche Éclat" eller de kraftigare varianterna de har. Super super super bra makeup!!

    Grattis alla nyblivna brudar!

  • Skrutthumlan

    PANIK!!!

    Blomsteraffärn ringde nyss och berättade att det inte gick att få tag i de blommor jag ska ha i min brudbukett.
    Dom hade ringt runt hela dagen överallt tom till holland och frågat efter pioner och ranunkler, men det är kört!

    Så nu har jag fått ändra om allting...tom bord dekorationerna *pust*
    Och jag som tyckte att jag hade tillräckligt att oroa mig för...

    så nu blir det blombollar till mig, tärnan och näbben i bollkrysantemum.
    vitt och rosa till mig med pärlor, och vita till de andra.

    tror det blir ganska coolt iallafall

    /Skrutt

  • Sep brud

    Skrutt, jag tycker att det lät som en jättefin bukett, men jag vet det är alltid jobigt att behöva tänka om. Speciellt när det är så nära inpå...
    Hur ska ni alla göra med tårtan och valsen???

    Vi har bara ett stort rum att vara i och där kommer vi äta dessert innan tårtan. Ska men sedan röja undan borden för att förbereda för dansen innan man äter tårta eller hur gör man??? Hur ska ni göra?

  • lillsmurf

    Vi äter trerätters, efter det tar alla en bensträckare och går ut från matsalen under 15 minuter! Under den tiden fixar serveringspersonalen undan alla bord (förutom ett fåtal längs "kanterna" samt dukar upp kaffebuffé! Efter 15 minuter kommer dörrarna att öppnas upp och sen är det dags för kaffe, tårta och avec! Detta intager man i "stora salen" samt de små salarna runt omkring! Som lite mingel med kaffe, tårta och avec! Efter det blir det brudvals och så sätter dansen igång!

    Var förresten och provade klänningen idag tillsammans med mina inhandlade nya brudskor! Behövde inte lägga upp den en centimeter ens, blev perfekt med mina klackar och med underkjol, med ringar och massor av tyll!

    Var på konsultation och fick en lightvariant av håruppsättning, kände mig jätte lugn, Ann-Cathrine på Puder som skötte konsultationen med mig var jätte trevlig och verkade verkligen ha koll på läget! Var dessutom öppen för alla mina tankar och ideér! Känner mig supernöjd av val av salong! Jag har även bokat in alla mina fyra tärnor plus min mamma! Så vi kommer att ha salongen för oss själva mer eller mindre från klockan 07.00 tills vi är klara vid 12-tiden!

  • Emilia

    Skrutthumlan - Lät vackert! Men förstår kriskänslan! Blir säkert vackert.

    Så underbart lillsmurf - låter inte som du behöver oroa dig. Men vet hur man är! Drömmer bröllop varje natt. Besatt? Inte alls! ;)

    Sep brud - Vi har separat dansgolv så alla bord ska stå kvar. Tårtan äts som efterrätt, så den kommer direkt efter huvudrätten... medan gästerna äter tårta + kaffe + aveec så öppnar vi presenterna. Sedan är det brudvals... ej vald låt ännu, men tränat några gånger och det känns bättre och bättre. Låtvalet är svårast just nu. ;) Men vi hinner bestämma oss hoppas jag... ska försöka träna lite foxdrot med blivande mannen också, om han vill. :D Själv vill jag mesta ha klassisk pardans, medan han som fd DJ gärna skulle ha mer dansgolvsdunk. ;)

    //Emilia

  • Skrutthumlan

    Tack för alla uppmuntrande ord!

    Jag har nu börjat vänja mig vid tanken på denna uppsättning blommor och känner nu att det faktiskt kan bli ganska coolt

    Näbben gillade ju den blomboll jag gjorde på prov innan så nu blir hon säkert glad att det faktiskt blir en sådan till henne.

    Kom på bara att jag återigen måste kontakata cateringen och be dom ändra blommorna på tårtan...bara 3:e gången nu

    /Skrutt

Svar på tråden Ny tråd - BT-träffar Stockholmsbrudar