Tips på bröllopspresenter till paret som har allt

Vad ger man ett par som redan har ett hem fyllt med saker de tycker om? Vi tipsar om bröllopspresenter som alltid blir uppskattade oavsett var man befinner sig i livet.

Bröllopspresenter till paret som har allt

Brödrost i all ära, men vad ger man till paret som redan har allt? Till det där paret som redan har hus, barn och allt materiellt man kan tänka sig behöva.

6 förslag på bröllopspresenter som håller i alla lägen

1. Årgångsvin

Köp en, eller flera, flaskor vin som kan sparas och drickas på lämplig bröllopsdag. Kanske på 10-, 15- eller varför inte 25-årsdagen? Slå in flaskan/flaskorna i en fin låda, där de också kan ligga kvar för lagring. På Systembolagets hemsida kan du läsa om hur man lagrar vin, och även få tips på vilka vin som passar sig för att lagra.

--> Läs mer: https://www.systembolaget.se/vin/argang-och-lagring/lagra-vin/

2. Upplevelse

Om man redan har allt materiellt som man behöver, kan en upplevelse vara helt rätt. Att köpa en upplevelsebox och låta paret bestämma själva är väldigt lätt, men lägg istället lite tid på att hitta något personligt och ovanligt. Finns det något i närområdet de kan göra? I Sundsvall finns tex Europas första takvandringsbana. Att vara turist i sin egen stad är väldigt underskattat och kan bli väldigt uppskattat.

3. Växter

Till paret med trädgård, kan det vara trevligt med en stadig växt som för alltid kommer att påminna om den stora dagen. En härlig rosbuske, en norsk brudspirea eller varför inte ett fruktträd. Tänk dig att bita i ett saftigt plommon och samtidigt drömma sig tillbaka till sin bröllopsdag.

4. Presenter till varje bröllopsdag

Den här presenten kräver lite tid och omsorg då det är flera presenter i en. Ta tiden att hitta små saker som symboliserar varje bröllopsdag i framtiden och slå in dessa för att öppnas på just respektive bröllopsdag. Bröllopsdag nr 1 är bomull, kanske fina tygservetter kan finnas i den lådan. Bröllopsdag nr 3 är läder, vad sägs om tåliga glasunderlägg. Var dock försiktig, den här presenten kan fortsätta i oändlighet.

5. Något för hela familjen

När ett par som redan har barn gifter sig, eller det kanske är två familjer som ska slås ihop, då är det inte bara brudparet som bröllopsdagen handlar om. En fin och omtänksam bröllopspresent kan då vara något för just hela familjen. Kanske en stor uppsättning biobiljetter, biljetter till sommarland eller en familjefotografering för att fira den nya familjekonstellationen.

6. Minnen från bröllopsdagen 

Ett lite annorlunda och mer personligt bröllopspresent till brudparet som har allt är ett minne från bröllopsdagen. Exempelvis en DIY ram från danska varumärket Moebe. Ramen tillåter brudparet att rama in ett minne från bröllopsdagen tack vare det dubbelsidiga och transparenta akrylglaset, exempelvis blommorna från brudens bukett eller trycksakerna från bröllopet. Du hittar ramen här!

Lästips

Vett och etikett på bröllopet – misstagen du inte får begå som bröllopsgäst

Andrea Norrmans kollektion med Bubbleroom: Tips på klänningar att bära som bröllopsgäst

Det här uppskattar gästerna på bröllop: tal, aktiviteter och liveband

Det här ska du göra som toastmaster eller toastmadame

6 största trenderna för ditt bröllop 2024 – det ska du satsa på enligt Tiktok

Powered by Labrador CMS