Andrea Norrmans kollektion med Bubbleroom: Tips på klänningar att bära som bröllopsgäst

Är du bjuden på bröllop och letar efter en fin klänning att bära som bröllopsgäst? Då bör du spana in influencern Andrea Norrmans kollektion med Bubbleroom – en kollektion klänningar som passar perfekt att bära som bröllopsgäst!

Andrea Norrman släpper kollektion med klänningar för Bubbleroom!

Att bli bjuden på bröllop är härligt, men kommer också med en hel del planeringstankar! Vad ska man ha på sig? Hur ska man ha sitt hår och vilka skor passar bra att bära på när man är gäst på bröllop? 

Klädkoder på bröllop 

Som bröllopsgäst finns det en hel del att ta hänsyn till, men planeringen kan också vara kul! Det finns en uppsjö av härliga klänningar du kan bära som bröllopsgäst. Var dock uppmärksam på om det finns en klädkod att ta hänsyn till. 

Tips på klänningar till bröllopsgäst

En som ska gifta sig sommaren 2024 är influencern Andrea Norrman. I samband med att bröllopssäsongen drar igång släpper hon en hel kollektion med klänningar som är perfekta att ha på sig när man ska på bröllop. 

Fina klänningar till bröllop i Andrea Norrmans kollektion för Bubbleroom 

Klänningar i härliga pasteller, volanger och blommiga detaljer – det hittar du bland klänningarna i Andrea Norrmans kollektion i samarbete med Bubbleroom. Klänningarna passar perfekt för sommarens alla bröllop, och du som bröllopsgäst kan garanterat känna dig fin i någon av klänningarna. 

Spana in klänningarna nedan! 

Kollektionen släpps den 16 maj 2024. 

Lästips: 

Brudtärneklänningar: 20 klänningar för brudtärnor

Sofi Fahrman och Filip Engelbert har gift sig för andra gången 

Cocktailklänning till bröllop – 12 klänningar som passar klädkoden cocktail

40 klänningar till bröllop – klänningar för olika klädkoder

Klädkod frack eller högtidsdräkt – så klär du dig rätt

Bröllopsetikett – do's och don'ts för gästlistan 

Powered by Labrador CMS