Sofi Fahrman och Filip Engelbert har gift sig för andra gången 

Modejournalisten Sofi Fahrman har gift sig för andra gången med maken och entreprenören Filip Engelbert. Bröllopet hölls denna gång i romantiska Venedig.

I dagarna firades kärleken mellan Sofi Fahrman och Filip Engelbert.

Modejournalisten Sofi Fahrman, 44, och entreprenören Filip Engelbert, 53, har sagt "ja" till varandra – för andra gången. Denna gång i den romantiska italienska staden Venedig. Det första bröllopet, som ägde rum i Stockholms stadshus i december 2021, var en intim tillställning och inkluderade endast parets barn och närmaste familjemedlemmar. 

Sofi Fahrman har tidigare delat i sin podcast ”30 plus trevar”, att de med ett större bröllop önskade inkludera alla de traditionella moment som de missade första gången till följd av pandemin. 

– Ja, jag har redan gift mig. Men då blev det lite saker kvar att göra – som en möhippa, kärleksfest, som en ceremoni med tärnor och marskalkar, säger Sofi.

Kändistäta gästlistan

Denna gång sträckte sig firandet över tre dagar, och samlade inte endast deras närmaste familjer utan även en stor del av Sveriges kändiselit. Bland gästerna fanns flera kända namn som modellen Mini Andén, stilikonen Giovanna Battaglia Engelbert, modeentreprenören Sofia Wallenstam och radiostjärnan Klara Doktorow.

Bröllopet innefattade allt från pittoreska gondolturer längs stadens kanaler till lyxiga festligheter med vänner.

Powered by Labrador CMS