6 största trenderna för ditt bröllop 2024 – det ska du satsa på enligt Tiktok

Vi har samlat de allra senaste trenderna för ditt bröllop 2024. Det här är detaljerna du ska satsa på, enligt Tiktok.

Tiktok förutspår de största trenderna för ditt 2024 bröllop.

Sociala medieplattformen Tiktok är otroligt populär bland kreatörer för delning av videos. Det har blivit en stor källa för information och inspiration då man har chansen att nå ut till en väldigt stor publik. 

Vi har samlat de allra senaste trenderna för ditt bröllop 2024! Det här är detaljerna du ska satsa på, enligt Tiktok. 

Mindre bröllop

Allt fler bröllops- och eventplanerare tror att vi kommer att få se mer av mindre, mer intima bröllopsfester under 2024. Detta gäller både i antalet inbjudna gäster men även brudföljet, istället för att 5-6 tärnor och bestmans kommer vi se fler brudar och brudgummar med bara 1-2 personer bakom sig. 

– Brudpar väljer att vara mer selektiva med gästlistan, de fokuserar på en mer intim och personlig känsla, säger @honeyfund på Tiktok. 

Intima bröllop blir mer populärt 2024.

Rosetter 

Enligt Tiktok kommer rosetter vara den absolut mest utmärkande bröllopsdetaljen 2024. Både när det kommer till accessoarer, detaljer på klänningar men även i dekoren och i dukningen. 

Rosetter kommer vara en stor del av bröllopsdekoren 2024.

Små brudbuketter 

Många bröllopsrelaterade konton på Tiktok menar att vi kommer se mer av mindre buketter i handen på 2024:s brudar, en inspiration som kommer från Sofia Richies bröllop våren 2023. 

– Det är enkelt och elegant samt ett bra sätt att spara in pengar, säger @doingbridethings. 

Sofia Riche satte trenden med mindre, enklare brudbuketter.

Dokumentärstil på bröllopsbilderna

Retro/vintage-stil på bröllopsbilderna är en trend som många experter förutspår kommer explodera under 2024. Anledningen till detta är att resultatet på bilderna blir mer klassiskt och tidlöst, vilket minskar risken för att brudparet kommer se tillbaka på bilderna och känna att de föll för en estetik som var trendig just nu. 

– Anledningen till att brudpar väljer dokumentär/vintagestil på bröllopsbilderna är för att ingen vill titta tillbaka på den stora dagen och tänka att de föll för trender. På är en uppriktigt klassisk estetik med vintage foton, säger @goebbertevents på Tiktok. 

Retrostil på bröllopsbilderna kommer vara populärt 2024.

Denna trend kommer inte bara synas på bröllopsbilder men även till vardags. 

Omaka tärnklänningar

Detta gäller både när det kommer till färg och modell på klänningarna. Istället att brudföljet ska klä sig i en och samma färg, kan man istället satsa att låta brudtärnorna vara med och bestämma vilken modell de vill. Håller du dig till som matchar och går färger i samma ton, kommer intrycket fortfarande upplevas enhetligt. 

2024 ser vi mer omaka tärnklänningar.

Monokromatisk färgpalett 

En monokromatiskt färgpalett är ett kraftfullt sätt att skapa en sammanhållen känsla utan att vara för uppenbar. Monokromatiska teman är ett modernt förhållningssätt till färgpaletten på bröllopet. Att välja en färg och lägga till olika nyanser skapar en sofistikerad stil.

Satsa på en monokromatisk färgpalett för ditt 2024 bröllop.

Detta kommer synas i allt från blommor, klädkod, i brudföljet och dekor.

– Vill du ha lite variation, satsa på blommor i samma nyans för att skapa en ombre effekt, säger @weddingsbytracy på Tiktok. 

Powered by Labrador CMS