6 kvinnliga kändisar som friat till sina män 

Skottår eller ej – är du peppad på att fria till din partner? Inspireras av sex kända kvinnor som tagit saken i egna händer och friat till sina män. 

Inspireras av sex kända kvinnor som friat till sina män!

Är du sugen på att fria till din partner, men kanske inte vågar ta det där sista steget? Låt dig då inspireras av nedan listade kvinnliga kändisar som tog saken i egna händer friade till sina män. 

Skottdagen – dagen då det är fritt fram för kvinnor att fria till sin partner 

I år är det dessutom skottår, det vill säga det år då det sägs att kvinnor har fritt fram att fria på skottdagen den 29 februari. Det är en gammal tradition som sägs härstämma från en irländsk legend. Vill du läsa mer om varför det sägs att kvinnor ska fria på skottdagen så kan du göra det här. 

Sex kända kvinnor som friat till sina män 

Rita Ora 

När artisten Rita Ora var på semester i Palm Springs tillsammans med Taika Waititi passade hon på att fria till honom. Taika sa ja och paret gifte sig 2022. 

Rita Ora och Taika Waititi.

Pink

2005 friade artisten Pink till sin make Carey Hart. Det hela skedde under en motorcrosstävling där Hart medverkade och Pink plötsligt höll upp en skylt där det stod: "Vill du gifta dig med mig? Seriöst!". Året därpå gifte de sig. 

Pink och Carey Hart.

Elizabeth Taylor 

Mellan åren 1952-1957 var skådespelaren Elizabeth Taylor gift med Michael Wilding. Äktenskapet fick sin start när Taylor friade till Wilding. 

Elizabeth Taylor och Michael Wilding.

Jennifer Hudson 

Skådespelaren Jennifer Hudson blev friad till av sin dåvarande pojkvän David Otunga. Det hela skedde på Hudsons födelsedag 2009, och gesten var så pass fin att hon ville ge tillbaka den på Otungas födelsedag några år senare. En tillbakakaka som senare resulterade i ett giftermål! 

Jennifer Hudson och David Otunga.

Diane von Furstenberg 

På tal om födelsedagar... En tid efter att modeikonen Diane von Furstenberg träffat partnern Barry Diller funderade hon på vad hon skulle ge honom i födelsedagspresent. Efter lite fundering kom hon fram till att hon skulle fråga honom om det kanske var så att han ville gifta sig – som en del av en födelsedagspresent. En vecka senare ska de ha gift sig i motsvarande stadshuset. Fint! 

Diane von Furstenberg och Barry Diller.

Britney Spears 

Britney Spears tog tillfället i akt och friade till Kevin Federline på ett flygplan. Året var 2004 och det dåvarande paret var påväg från Irland till New York. Men Federline var inte helt nöjd hur det hela hade gått till. Han svarade därför nej och valde därefter själv att fria till popstjärnan. 

Britney Spears och Kevin Federline.
Powered by Labrador CMS