Inlägg från: SingingFantacia |Visa alla inlägg
  • SingingFantacia

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Cathelica skrev 2013-03-23 18:11:59 följande:
    Riktigt fin blev den :D
    tack 
  • SingingFantacia

    Ska gifta mig 10 augusti som jag skrivit tidigare i tråden och kommer fortfarande göra det. Men nu har det hänt en tragedi i familjen. Då min 13åriga dotter blev atackerad av vår hund och fick sy 22syugn i ansikte och huvud och hunden fick avlivas. Så har så svårt att komma tillbaka till lyckoruset av att planera inför den stora dagen. 
    Hur ska jag få tillbaka känslan... 

  • SingingFantacia
    confuzed86 skrev 2013-04-15 17:33:42 följande:
    Nej Gud va hemskt! Förstår att du har det jobbigt! Det blir nog bättre ska du se. Jag kände likadant när sambons storebror gick bort i januari. Jobbigt men några veckor senare så var lyckoruset tillbaka! :)
    soderpling skrev 2013-04-15 20:49:05 följande:
    SingingFantacia: Gud va läskigt. Jag tror att du kommer in i känslan eftersom du ändå måste forsätta planera och fixa. När du minst anar det kommer den tillbaka.
    Aug 2013 skrev 2013-04-16 18:30:02 följande:
    Vad tragiskt med dotter och hund SingingFantacia Hoppas att dottern läker snabbt och att du kan finna lyckan i att planera snart igen, det kommer nog snart ska du se. Som Soderpling skriver så måste det ju fortsätta så ni får en underbar dag!
    Vi kommer absolut få en fantastisk dag det tror jag men jag har så svårt att hitta tillbaka till lyckan. Min dotter kommer ha ärr i ansiktet hela sitt liv och det enda hon tänkte på när de sydde henne var att hon blev rakad och att hon då inte skulle kunna ha den frisyr som vi tänkt att hon skulle ha på bröllopet (hon är en av mina tärnor 13år).
    Men jag hittar väl tillbaka snart hoppas jag.
  • SingingFantacia

    Vi har kommit en bit på vägen.
    Klänningar till mig och tärnor samt skor (jag och tärnorna kommer ha lika) och smycken (gjort egna)
    Festplats (en trädgård)
    Hinderspröving skickad och mottagen.
    Slipsar
    blommor till buketter och dekoration fixat (kasta buketen är en amerikansk tradition, vet vissa som kastar tärnans bukett för att de vill behålla sin egna)
    Mat fixat
    Musik till kyrka och fest är fixat då en av mina bästa vänner är DJ och Karaoke värd samt otrolig på att sjunga. (Funderar även på att överraska och sjunga en låt själv)
    Min ena tärna utbildar sig till hår och makeupstylist så hon ska få fixa till mig och tänorna (Så slår vi 2 flugor i en smäll då hon får bilder till sin porfolio).
    Bil är fixat nu ska vi bara välja om vi vilken cab vi vill ha en röd modern (w2b vill) eller en vit 60-tals Amerikanare (jag vill). 
    Tält.
    Sittplatser och bord.

    Ska skicka efter kostym till w2b och bestman
    Ska fixa menyer, vigselprogram, festprogram samt lite små plock.
    Prata med prästen och få veta vilken av dem som jobbar då. ( Vi har önskat en och hoppas innerligt på att det blir han)



     
  • SingingFantacia
    Längtandsfull skrev 2013-04-22 19:55:11 följande:
    Jag har den stora grejen som festhäfte kvar=/ blir galen för ja vet verkligen inte hur jag skall göra det..
    Vad som ska vara i festhäftet har vi lämnat över till toastmaster och toastmadamme med några önskemål.
  • SingingFantacia

    Vi gifter oss också 10:e och skall också få info om präst under maj månad då de måste lägga semesterschemat först.Hindersprövnngen har vi fått tillbaka från skattemyndigheten. 


  • SingingFantacia

    Skickade ut våra inbjudningar i början av mars. Har osa 10 juni och gifter oss 10 Augusti.. ca 50% har svarat redan och alla utom en av dem har sagt ja =)


  • SingingFantacia

    Vilka psalmer man ska ha är svårt. Min W2B är inte alls troende och jag är själv uppvuxen med pingstkyrkans sånger och kan inte alls många psalmer. Sen vilka är det som är bröllopspsalmer? 


  • SingingFantacia

    Har tänkt att vi ska ha vigselprogram mest för att det funnits på alla vigslar jag varit på men efter det jag läser från er så blir jag osäker. Att tacka dem i fest programmet var ju smart. Men blir nog ett vigselprogram ändå tror jag. För det är inte alla som kommer till middagen efter.


Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!