Inlägg från: SingingFantacia |Visa alla inlägg
  • SingingFantacia

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Vi är ju två kvinnor så man skulle kunna tro att det är värsta bröllopshysterin hos oss men nä. Vist är min W2B engagerad men inte på samma sätt som jag. Hon kommer fixa det mer praktiska som stolar, bord, täls osv och jag fixar allt  "Lull lull" som hon kallar det Flört

  • SingingFantacia
    Lally skrev 2013-02-24 19:11:33 följande:

    Någon som har tips om vart man kan köpa tärnklänningar? Letar förbrilt efter lila klänningar till mina tärnor. Jenjenhouse ser ju bra ut, men har hört så mycket dåligt därifrån... Vågar man? Hur gör ni? Vrat köper ni? Sy upp? suck... Svårare med tärnklänning i rätt färg än brudklänning tycker jag... haha.


     


     


    Köpte våra lila tärnklänningar på ebay. Riktigt nöjda =)
  • SingingFantacia
    Mandala skrev 2013-02-25 09:54:17 följande:
    Sitter här lite förbryllad över hur man ska klara av att dansa i brudklänning, klänningen är lång och ganska stor. Har ni funderat nåt på det`?
    Jag har köpt en klänning till vigseln i kyrkan och middagen och sen har jag köpt en annan till festen på kvällen för jag måste kunna röra mig fritt när jag dansar. Det finns vissa klänningar som man kan ta av så att de blir korta. Det är ett alternativ. Annars kan man när man beställer sin drömklänning fråga om de skulle kunna göra samma klänning man kort.
  • SingingFantacia
    Mandala skrev 2013-02-25 22:33:10 följande:
    Nu verkar det som min vän (värdinnan på bröllopet) tänker att vi tillsammans kan sy en kortare klänning, som jag kan ha på kvällen till dansen. Tanken var fr början att hon skulle sy brudklänningen men sen kikade vi på en del tyg och mönster och insåg att det kostar en hel del att sy med om man vill ha fina tyger. Denna kortare klänning tänker vi försöka sy av billiga tyger om vi hittar några. Hoppas det blir bra
    Vad roligt då blir det en helt egen klänning. Hade min mormor sett ordentlig så hade hon sytt min. Jag har nämligen ritat många klänningar både bal och annat som hon sedan sytt upp men nu går det inte. Men ändrade befintliga klänningar för att få min dröm.
  • SingingFantacia
    Alvstina skrev 2013-02-27 21:22:58 följande:
    Har ni bestämt vad ni ska ha för brudbukett än? Vilka blommor och färger?
    Kommer ha en hjärtformad bukett med rosor i regnbågens färger. Hjärta
  • SingingFantacia

    Skickade våra inbjudningar igår. Känns så mycket erkligare på något sett..

  • SingingFantacia
    Ingblå skrev 2013-03-04 17:11:07 följande:
    Jag börjar bli lite stressad med inbjudningskorten! jag skulle vilja sätta min prägel på dem och designa dem själv, men hur gör man? köpa papper och skriva ut i skrivare känns lite tidsödande då vi har ca 60 inbjudningskort! Är det någon som bett ett tryckeri om hjälp? Har hört att Indesign är bra och att det finns någon gratisversion som man kan ha en månad, någon som har erfarenhet?
    Vi beställde från vista print sen gjorde vi som konfettihjärtan i vårt fägtema som vi la i kuverten för att få en liten egen prägel på dem. För 65inbjudningskort är lite väl tidsödande.
  • SingingFantacia
    Grundell skrev 2013-03-04 20:35:06 följande:
    Vi hade beställt inbjudningskort och idag kom de Med spänning öppnar vi lådan och till min förvåning så blir min komentar -Vad tusan är detta? Då har vi inte fått våra inbjudningskort utan några som heter Sara & Johan hmmm Vad besviken jag blev Så det blir att ringa till www.kortdesign.se i morgon och se hur vi löser detta nu.
    Nej fy vad jobbigt. Hoppas att det löser dig för både er och Sara & Johan.
  • SingingFantacia
    confuzed86 skrev 2013-03-05 14:01:49 följande:

    JAG HAR HITTAT MIN DRÖMKLÄNNING. Känns som att jag fått lite dåligt samvete bara. Har bestämt med min släkting att jag skulle ha hennes klänning då vi ville få ner kostnaderna m.m. Den är jätte fin och det känns som om jag kommer göra henne besviken då hon ser fram emot att jag ska ha hennes. Men samtidigt är det ju min dag...


    hur hade ni gjort?


    här är klänningen:


    viewitem.eim.ebay.se/2013Evening-dress-formal...


    Riktigt vacker klänning men förstår ditt delemma. Jag tror dock att hon föstrår dig om du förklarar det för henne. För hon hade nog velat samma sak om hon var i din sits.
  • SingingFantacia
    confuzed86 skrev 2013-03-05 19:36:40 följande:
    tack :) jo jag hoppas det. man vill ju samtidigt inte trampa ngn på tårna och bli en bridezilla ;)
    Tror att hon mer hadde sett det som någon Bridezilla grej om det var en klänning i 20.000 klassen. 
    Jag tror och hoppas att det går bra för dig. Det är ju du som ska trivas till max på er dag. 
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!