• viktualia

    Barnkarusellen snurrar vidare

    " Det är inte själva stödet från våra vänner som hjälper oss mest,
    utan den säkra övertygelsen om att de vill hjälpa! "

    Glädje, inredningsfrågor, sorg, bilval, trötthet, barnmatsrecept, oro, vintips, lättnad, resplaner, förtvivlan, amning, befrielse, dagisstart,lycka fertilitetstricks - är alla delar av pratet under åkturerna!

    Följ på ytterligare en åktur med vår mysiga barnkarusell!

    Tack för att ni finns!

  • Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare
  • Telemarkgrrl

    Jo, just det ja, nya bilder på Piff&Puff och Prinsen finns nu i galleriet.

  • kängu

    MrsB- Fy vad läskigt, stackars dig & Malte!

    Låter som att både AM och Telis haft härlig helger med mycket fysisk aktivitet

    Själv har jag precis gått upp, tog sovmorgon idag. Ska snart gå ut i solen med vovvarna och sen sätta igång pluggandet.

    Jag har blivit inspirerad av ert prat om SPA och andra härligheter och tänkte boka in en spahelg till mig och maken. Är det någon av Göteborgsbruttorna som har ett bra tips på nåt mysigt spa här i närheten? Jag funderar på Varbergs kurort, någon som varit där?

  • Fru E

    Mrs B-nej men inte brännblåsor nu med Malte verkar vara en riktig spjuver som nog kan hitta på en hel del saker i sin uppväxt. Du får helt enkelt ha honom i en sele

    AM-ni får väl passa på att njuta nu när ni kan och har tid

    Frullan-säger som de andra, fundera på om ni inte ska ta ett extra UL för att se könet så du hinner bearbeta dina tankar.

    Själv är jag mästare i att tävla om allt med andra, speciellt nu med barnverkstan märker jag. Jag ser det nog lite omedvetet som en tävlan om vem som lyckas först även om det absolut inte är någon tävlan och de andra tjejerna inte ens har börjat försöka och inte gör det förrän om 1-2 år kanske.....

    BS-ge inte upp!! Kan ta lite tid för kroppen att ställa om sig och för dig att hitta det som passar bäst till din kropp och förbränning. Vissa mår bäst av att inte äta några kolhydrater och mjölkprodukter som mjölk/fil/yoggi den första tiden medan andra behöver det för att gå ner. Du får prova dig fram lite vad som fungerar bäst för dig

    Vickan-*kram* hoppas du ända kan få en fungerande måndag idag

  • nennesjuttioåtta

    Telis!!!
    ÅÅåh välkommen hem från de sköna vidderna i norr! Låter ju helt fantastiskt och jag hoppas du hade spännena utåt. Strålande sol och vindstilla! i Vemdalen!! Kan det bli bättre? Ja, det skulle väl vara att ha maken på knä då framför sig.

  • muggles

    Telis: lät härligt! Jag längtar...

    Liten: lät som ett vettigt home party annars.

    Det är en JÄTTEBRA måndag idag! Första dagislämningen utan gråt - Moa var helt lugn när vi kom dit, tog av kläderna och sedan vinkade hon och log när vi sa hej då. Goa gumman!

  • MSW

    Ah.. Visste inte riktigt vad jag skulle kommentera.. Och sen startade datorn om sig så nu vet jag ännu mindre!!

    Ang tävling, så har jag och min bästa kompis nog alltid jämfört oss lite med varandra.. Och blivit avundsjuka (kan juh bara prata för mig själv iofs... Men ändå..) Men även om jag fortfarande kan bli lite avundsjuk så har jag på något vis blivit mindre beroende på vad hon tycker och säger.. Väldigt skönt! (Lite lättare att vara vänner med då..)

    Ang galleriet: Prinsen ser riktigt busig (och söt) ut på bilden!
    Vilka stora härliga pojkar du ser ut att ha Tinga! Roligt att få se hur dom har växt till sig!!

    Frullan: Du får en kram! Kan tänka mig att det inte är lätt att känna som du gör..!

    MrsB: Usch då! Hoppas det håller sig bra! Skönt att ni ska till bvc på tisdag med! Håller tummarna för att han gått upp (antar att det är därför ni ska dit...)

    Ego: Har skickat förfrågan på att gå på en visning av ett hus som kostar alldeles för mycket. Men det har varit ute ett tag och har en knepig extra byggnad, så vi har tänkt försöka ge ett riktigt rejält skambud! (på typ hälften av vad dom begär).. Om vi får en bra känsla när/om vi kollar på det.. Har inga större förhoppningar om att vi får det, men då har vi iaf försökt! Kan juh inte gå och tjata om hur gärna vi vill ha ett hus och sen inte försöka på de få som faktiskt finns till salu!!
    Annars har helgen varit bra, förutom att det verkar som sonen är på väg att falla tillbaka i gamla hjulspår ang sömnen (på dagarna).. Får se hur det blir idag...

  • MSW

    Muggles: Vad skönt! Då måste det kännas mycket lättare att åka vidare till jobbet!

  • Lapinette

    Sorry här kommer ett ego-inlägg.

    Jag mår skit! Det värsta är att jag inte vet i vilken mage. Hur vet man sånt? Vaknade i natt av molande menssmärtor IGEN. Tvekade om jag skulle gå till jobbet då jag sovit dåligt och faktiskt har datorn hemma (kan jobba hemifrån). Är glad att jag inte hastade iväg för sen sprang jag på toa 4 ggr inom loppet av en timma. Kramper i magen och diarée, tänkte jaha jag har fått i mig något dåligt och tog en imodium plus. Har nu sovit en stund och har skitont i magen ... är inte helt säker det enbart är diaréen men som sagt hur vet man sånt? Vet inte om jag ska ringa min akupunktur eller CvL eller ingen av dem ... avvaktar.

  • MSW

    Lappis: Fan vad jobbigt.. Inte lätt att veta vem man ska ringa när man inte vet vad det beror på! har du ngn tid inbokad snart hos akun? isf (om det inte blir värre) kan du kanske avvakta tills dess?

  • nennesjuttioåtta

    Jaa, vilken dag! solsken och klarblå himmel och lite för kallt kanske... Men jag trodde att jag var en timme sen imorse eftersom det var så ljust! Äntligen!!!

    MSW
    jo, vi har andra som vi jämför oss med också och blir avundsjuka på (och hoppas att det även är omvänt). Vissa funkar det med ändå! Min f d kompis var inte sen att påpeka mina fel och brister och lyckades jag bättre så plockade hon ner mig med annat istället. Så där var det ju inte särskilt sunt. Hon var till syvende och sist alltid bäst.

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare