• viktualia

    Barnkarusellen snurrar vidare

    " Det är inte själva stödet från våra vänner som hjälper oss mest,
    utan den säkra övertygelsen om att de vill hjälpa! "

    Glädje, inredningsfrågor, sorg, bilval, trötthet, barnmatsrecept, oro, vintips, lättnad, resplaner, förtvivlan, amning, befrielse, dagisstart,lycka fertilitetstricks - är alla delar av pratet under åkturerna!

    Följ på ytterligare en åktur med vår mysiga barnkarusell!

    Tack för att ni finns!

  • Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare
  • Fru E

    Vickan ar val tur att vi alla ar olika

    jag har antingen mjukisbyxor eller posiga jeans pa mig, stortskont!

    Maken har blivit lite forkyld sa nu ar det saaaaaaaaaaaa synd om honom och jobba imorrn kan man inte gora utan mojligtvis jobba hemifran *fniss*

  • Lapinette

    Ljusbeige soffa och ljusbeige matta .... vi får se om det blir något kräkandes barn i framtiden !

    BS - vi var på www.wallesochwalles.se/ där de har mycket mattor per kvadratmeter samt gardintyger. Ligger i hörnan Birger Jarlsgatan och Odengatan. Vi ska bara räkna ut hur stor den ska vara och imorgon när jag lämnar åter alla prover så beställer vi.

    Mysbyxornas vara eller inte vara. Jag byter om så fort jag kommer innanför dörren. Går i pösiga safaribyxor (köpta i SA), bhn ryker direkt och på med en långärmad sweatshirt. På sommaren kan jag vandra runt i en asful klänning. Absolut plagg som inte sitter åt någonstans och gärna med ett par tjocka strumpor på fötterna.

  • kängu

    Jag byter i princip aldrig om. I och för sig har jag oftast klänning på mig, så det är ju bekvämt redan från början...

  • tågjäntan

    Tack Viktualia! för denna nya tråd.
    På tal om blödningar; i bland önskar man att det fanns "up n' go" blöjor för vuxna. Över jul hade jag magsjuka och då önskade jag i bland att jag haft det . Och inför förlossningen oroar sig en del av mig för att vattnet ska gå mitt på stan eller hemma hos någon kompis - då skulle det kännas tryggt .

  • Tinga

    Kängu - vad kul att min hjälp var till nytta!

    Vickan - skönt att höra att du mår bättre idag.

    Nu har jag skickat en ny bild av Piff & Puff till Telis, för publicering i galleriet. Insåg att det bara finns de där urgamla bilderna från när de var alldeles nyfödda, så det är hög tid med nya.

  • Fru E

    Tinga-ja de har ju vaxt till sig lite nu Piff & Puff

    Lappis-jag gor precis som dig med alla klader, avslutar med att par farskinns tofflor pa fotterna sa skont!

    Ar sugen pa en ryaliknande matta under matbordet men vet inte om det ar praktiskt.......finns att kopa med olika langd pa "fransarna"och i manga farger och per kvadratmeter. Far se nar vi kommer till skott

  • viktualia

    Kängu - coolt med klänning till vardags... jag känner mig för uppklädd om jag svassar till jobbet i klänning. Kjol funkar däremot.. men man kanske skulle leta efter nån vardagsklänning... jag är dock inte nåt fan av tunikor.... tema tält är inte min grej... särskilt inte efter bantningen...

    tågjäntan - vet inte hur länge du smygläst men den här tråden har pågått sedan nån gång september 2006... och vi är nog ett gäng som dels varit med sedan dess och dels skulle terra vår vanliga omgivning något sanslöst om inte den här tråden fanns som "ventil" för allehanda krångel som har med barnfabriken att göra... själv är jag skeptisk till att jag ens hade vågat försöka om inte gänget här inne hållit mig i handen... vet inte om du blivit välkomnad - men nu gör jag det i alla fall! Välkommen hit!!

  • start september

    Jag byter alltid om. Under mamaledigheten är det snarare att jag får byta om till något mer presentabelt (läs skitiga jeans) när jag ska gå ut

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare