• viktualia

    Barnkarusellen snurrar vidare

    " Det är inte själva stödet från våra vänner som hjälper oss mest,
    utan den säkra övertygelsen om att de vill hjälpa! "

    Glädje, inredningsfrågor, sorg, bilval, trötthet, barnmatsrecept, oro, vintips, lättnad, resplaner, förtvivlan, amning, befrielse, dagisstart,lycka fertilitetstricks - är alla delar av pratet under åkturerna!

    Följ på ytterligare en åktur med vår mysiga barnkarusell!

    Tack för att ni finns!

  • Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare
  • muggles

    Lappis: jag håller med Frejis. Jag tycker inte det låter som en bra idé att avvakta när man har så ont. Ngt är ju väldigt fel här. Åk in människa!

  • Izzie

    Lappis - Ja, nu bara måste du få hjälp! Det låter inte normalt på något sätt. Med de smärtorna och fortsatta blödningar så måste det vara något som växer. Tycker CvL verkar vara väldigt passiva i det här fallet. Så här dåligt som du mår ska man inte behöva må. Sök hjälp från flera håll - lova det! Kramar!!!

  • gifta Lili

    Här tittar en smygläsare, som varit med sen starten in. Min plan var att skicka in huvet och skrika grattis när det fäster för nån av gamlingarna, men nu kan jag inte hålla mig längre.
    Snälla Lappis, du måste till sjukhuset! Risken är att dina äggledare blir skadade och du får det ännu svårare i framtiden! Enligt vårdguiden ska du tillochmed ringa en ambulans vid småra smärtor! www.vardguiden.se/templates/Article.aspx
    Snälla, åk nu! Vänta inte längre!

    Så, det var allt! Tack för underbart underhållande läsning annars! Jag följer era öden och äventyr och håller tummarna blå varje månad för att det ska bli småtroll som vill stanna kvar i era maggar. Ni kommer bli underbara mammor allihop, när det väl går vägen!

    Hej och hå, nu tassar jag ut igen! :)

  • kängu

    Jag håller med Gifta Lili med flera ovan, åk in Lappis!! Kan ju vara farligt!!!!

  • nennesjuttioåtta

    åååh ve och fasa, nu blir jag ju skitorolig!

    Gifta Lili, välkommen och hoppa gärna in igen. Det spelar ingen roll när man outar sig!

  • muggles

    Bra tips gifta Lili!

    Vänner: Prinsen är mer lik dig på den nya bilden!

    Tinga: vad olika de är Piff och Puff Piff ser mest ut som dig (iaf på bilden, hur det är i verkligheten vet jag ju inte).

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare