• Lexy
    Äldre 12 Apr 18:08
    32814 visningar
    182 svar
    182
    32814

    CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!

    Vår gamla tråd är stängd så jag tar mig friheten att starta en ny tråd.

    Här pratar vi och stöttar, ältar och grubblar över renkur eller kombineradkur av Cambridge.
    Måltidsersättning (VLCD) i pulverform.

    Tidigare trådar:
    Tråd nr 1: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1429039.html
    Tråd nr 2: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1615410.html
    Tråd nr 3: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1790451.html
    Tråd nr 4: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1928984.html
    Tråd nr 5: brollopstorget.se/Forum-2-19/m2007383-1.html
    Tråd nr 6: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2202889-1.h...
    Tråd nr 7:www.brollopstorget.se/Foru m-2-19/m2381116.html
    Tråd nummer 8: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2541880.htm...
    TRåd nr 9: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2654293.htm...
    Tråd nr 10: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2833128.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-20/m2998723.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3127705.htm...
    Tråd nr 13: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3235821.htm...
    Tråd nr 14: brollopstorget.se/Forum-2-19/m3385346.html
    Tråd nr 15: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3544775.htm...
    Tråd nr 16: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3634803.html

    LÄNGD:
    ÅLDER:
    MAX VIKT:
    VIKT START C.K:
    REN KUR EL. KOMBINERAD?:
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?:
    SLUTMÅL:
    DELMÅL:
    BELÖNINGAR:
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?:
    MOTION:

    Lycka till :)

  • Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!
  • Supers­tarfia
    Äldre 26 Apr 18:09
    #51

     


    jemmaj skrev 2010-04-26 18:07:50 följande:
    KB4everGumman du kommer fixa detta..;) och går du inte ner så mycket som du ville så har du iaf gått ner något och det är faktiskt bättre än inget..;)Får man fråga hur du ligger till nu, hur mycket du har gått ner osv..? hur mycket är det kvar??Här går det sådär, eller ja alltså jag har inte ätit direkt onyttigt men helgen var det mkt kött och det är så mkt kalorier i och man äter mkt, och dessutom grillade vi i söndags så vikten ligger mellan 64-65 just nu men jag har iaf inte gått upp något men ner ner ner vill man men men det får gå sakta här.. fast jag vill juh ner till juni iaf så jag funderar på att köra strikt med maten nu denna  vecka och se vad som skerGrejen med mig är att om jag håller mig till en viss kalori intag så går jag faktiskt ner lite varje dag men minsta lilla fel så är jag illa ute hahajag vill köra ren kur men alltså jag vet inte, jag tänkte testa och se med mate nu denna vecka och funkar det så why not, går man ner något kilo i veckan eller två så är det inte fel... Men visst är det jobbigt med ren kur spec då man tröttnar på shakarna alltså ush och du jag kan inte få i mig annan smak än choklad ... alla andra är enligt mig så sliskiga i smaken, föööör sötaaa brrrrr hahahahHur lång tid har du kvar innan bröllopet..? Jag tror iaf att du kan fixa ren kur igen..iaf försök i två veckor, det är jobbigt när man ser all mat framför sig men så fort du ser maten så tänk bara på ditt mål och varför du gör detta..hjälpte mig iaf ..;)men måste säga det helgerna är värst haha alla ska göra så god mat och man tänker inte på hur mkt man äter alltså, helt sjukt juh och jag kände inte för att gå runt och väga varenda grillad kött jag åt för att se om det väger 100 gram eller mer haha men men jag kommer iaf säga till om jag kör ren kur... så i så fall om du känner för det, så kör ren kur med mig, så är vi två som lider haha..;)Ingen sol här idag men varmt iaf..;) Ha en trevlig kväll gumman ... sköt om dig så länge

    Visst är dem söta, men jag sveper dom som en shot.. :) fort går det.. :)


  • jemmaj
    Äldre 26 Apr 20:01
    #52

    Superstarfia

    Välkommen och vad kul att du börjat med ren kur

    hahah jo men för min del går det inte ens att svepa dem ...ryser bara jag tänker på det haha
    jag försökte till och med krydda vaniljen med lite kanel för det gick bra och vanilj och kanel är juh gott men detta funkade inte heller haha ... men alla har så olika smak

    Hur har första dagen gått för dig då..;)??

  • Supers­tarfia
    Äldre 26 Apr 20:36
    #53

    Tack!!

    Första dagen har hittills gått bra, 3 kakao med mint har jag fått i mig. 3,5 liter vatten har gått ner också.

    Men när jag mätte fettprocenten hos konsulenten fick jag en smärr dödsångest.. vart kom allt detta fett ifrån???

    42% det är ju nästan halva vikten!!!


  • malint­rollet
    Äldre 27 Apr 10:46
    #54

    Hej igen allihop!


    Första dagen avklarad med två Vanilj och en Cappuccino... tycker fortfarande att det är en konstig eftersmak på dem, så undrar verkliegn om det finns något bäst-före-datum som man borde veta om?


    Jag mixar mina cappuccino och vanilj med kaffe, kanel och is... blir som en islatte! helt okej faktiskt!


    Superstarfia: Den där 45%-fördelningen ska du ju ändra på nu!! eller hur?


     

  • KB4eve­r
    Äldre 28 Apr 08:56
    #55

    Jemmaj,

    Gomorron gumman. Hoppas allt är bra med dig! :)

    Här är det bara fint. Jag känner mig pigg och otroligt glad idag men har ingen aning varför haha. :) Jag är jättehungrig däremot...alltså riktigt hungrig, och har varit sen igår kväll, eftersom jag ätit shakes nu i två dagar och tränade hårt både i söndags och igår och då märker man direkt skillnad på aptiten. Jättejobbigt så hungrig man blir!! Men, jag ska kämpa! Fyra dagar ren kur denna vecka och tre dagar med shakes/mat är tanken. :)

    Jag vet faktiskt inte vad jag har gått ner för jag väger mig inte så ofta hehe. Jag gick ju ner 3,5 kilo första veckan. Sen upp 2 *grrrrrrr* sen ner 1,5 haha och sen dess har jag inte vägt mig. Jag hatar vågen nämligen och det förstör så mycket om jag ställer mig på den och blir besviken. Direkt börjar jag tänka på att skita i allt och att beställa en pizza och vräka i mig glass typ. Så jag är lite försiktig med att ställa mig på vågen... :P Men snart ska jag väl kliva upp på den, jag måste ju se om detta funkar. Fast, en rolig sak är att jag kommit i två par jeans som jag inte har kunnat ha på nästan ett år så NÅT händer ju iaf. :)

    Hur går själv? Funkar det bra med att äta lite mat och går du ner nåt? 
    Jag håller med om det där att man får äta så super-lite för att gå ner och gör man ett enda misstag går man upp ett kilo. Helt galet! Så här svårt har det aldrig varit för mig att gå ner i vikt... För tre år sen gick jag ner ca 13 kilo på 2 månader bara genom viktväktarmat och mycket träning. Och då kunde jag totalfuska på helgerna men gick ändå ner i vikt. Nu däremot, är detta helt kört. Min kropp bara strejkar om jag inte äter pyttelite (typ svälter mig). Skumt... Jag undrar om det har att göra med att jag slutade med P-piller för ca 6 månader sen, för efter det har jag inte riktigt känt igen min kropp och hur den uppför sig hehe. Jag har hört om tjejer som får lätt att gå upp när dom slutat med piller...

    Jag vill egentligen inte gå ren kur för det är ett rent helvete! Haha! Jag får fan ångest av att bara tänka på det hahaha ;)
     Jag fattar inte hur folk klarar flera måndader med ren kur. Jag blir så grymt imponerad av dem!!!

    Men om jag inte går ner så mkt jag vill så MÅSTE jag köra ett par veckor innan bröllopet. Och då säger jag till så du kan hänga på om du vill. :) Det är 5,5 veckor kvar nu till bröllopet så jag känner liiiite panik haha. Men det ska gå bra! Vi kommer fixa detta ska du se! :)

    Nej, nu ska jag fortsätta att dricka mitt kaffe och se om magen slutar vråla! :)
    Sköt om dig

  • KB4eve­r
    Äldre 28 Apr 09:04
    #56

    Ja tycker de flesta shakes har en konstig eftersmak och jag har trots allt precis köpt dem. Jag mixar dem åxå med is på så sätt försvinner bismaken lite och det blir helt ok att dricka.
    För mig funkar jordgubb, och choklad/banan bäst. Vanilj är riktigt äcklig och de varma sopporna åxå. Brrrrrr! Ryser av bara tanken haha. Men bara man hittar nån som funkar så räcker ju det. :)

    Lycka till med kuren!

    malintrollet skrev 2010-04-27 10:46:07 följande:


    Hej igen allihop! Första dagen avklarad med två Vanilj och en Cappuccino... tycker fortfarande att det är en konstig eftersmak på dem, så undrar verkliegn om det finns något bäst-före-datum som man borde veta om? Jag mixar mina cappuccino och vanilj med kaffe, kanel och is... blir som en islatte! helt okej faktiskt! Superstarfia: Den där 45%-fördelningen ska du ju ändra på nu!! eller hur?  

     

  • KB4eve­r
    Äldre 28 Apr 09:06
    #57

    Superstarfia,

    När gifter du dig och hur länge ska du gå på ren kur?


    Superstarfia skrev 2010-04-26 10:46:49 följande:
    Började i morse på min rena kur. Hade några påsar kvar sedan mitt ryck för ett år sen och ikväll ska jag iväg till konsulenten å börja om..Målet är att väga max 75kg på bröllopet, väger idag 85 så det ska väl inte vara allt för omöjligt. Det slutgiltiga målet är 60kg.. men det får ta den tid det tar.. :)

     

  • Supers­tarfia
    Äldre 28 Apr 09:39
    #58

     


    KB4ever skrev 2010-04-28 09:06:08 följande:
    Superstarfia, När gifter du dig och hur länge ska du gå på ren kur?  

    7 augusti gifter jag mig, så de är ett tag kvar. Däremot måste jag vara klar med viktminskningen till 7 juli då klänningen ska provas och sedan justeras för sista gången.. sist jag provade saknades det 5 cm för att den skulle gå igen..


  • KB4eve­r
    Äldre 28 Apr 10:09
    #59

    Okej, det kommer gå bra ska du se, du har ju ett par månader på dig. :)

    Jag gifter mig 5/6 så jag har inte lika länge på mig men jag får klänningen uppsydd så det är ingen panik att jag inte kommer att kunna ha den. Däremot vill jag gå ner ca 8 kg för att vara riktigt nöjd med mig själv den dagen. :)


    Superstarfia skrev 2010-04-28 09:39:30 följande:
      7 augusti gifter jag mig, så de är ett tag kvar. Däremot måste jag vara klar med viktminskningen till 7 juli då klänningen ska provas och sedan justeras för sista gången.. sist jag provade saknades det 5 cm för att den skulle gå igen..

     

  • jemmaj
    Äldre 28 Apr 10:36
    #60

    KB4ever

    Heyy gumman, här rullar det på, har faktiskt inte gått ner utan ligger fortfarande mellan 64-85 men detär mitt eget fel haha alltså ena dagenäter man pytte liter (svälter sig själv med andra ord) ahaha andra dan kommer sötsuget, jag måste verkligen hitta något mot mitt sötsug,tabletter el vad som helst just something för det dödar mig. HUungern för min del klarar jag faktiskt av, rätt van av mitt gammla jobb, cafe mkt stress äta när du har en liten rast... så man lär sig haha 

    men ska försöka nu idag, som vanligt med tonfisk sallad och annan lätt mat..i pytte mini små mängder såklart, plus väga maten...det har man blivit duktigare med..

    Men visst ändras kroppen under åren alltså, kan juh ha att göra med dina p-piller man vet juh aldrig, förrut kunde jag gå ner i vikt av att äta som en gris nu måste jag svälta mig haha komiskt alltså... jaja det är väl så..

    Men hoppas vägningen går bra på fredag, måste säga att jag väger mig varje morgon, endast för att hålla koll på vikten, som igår åt jag bra mat men mot kvällen alltså så åt man glass och det syntes lite på vågen och då vet jag om det och tar det lungt idag haha det är så jag hållt vikten... men nu får jag faktiskt också köra på här inte långt kvar till juni direkt heller, visst 4-5 kg hinner man säkert gå ner på tills dess men har jh tänkt göra det med maten, men men tror det får bli någon ren kur ändå kanske om man får panik och inte gått ner alla de sista kilona ...

    Jag har sådan respekt för alla dem som går ren kur i flera veckor, månader, det är riktigt starkt ...visst klarade jag av tre veckor, men det blev tråkigt till slut, shaka , häll upp i glas,sugrör,drick och klart...INGET ANNAT..

    Men GE INTE UPP nu på fredag om vågen inte visar det du vill se, du måste fortsätta kämpa, tänk bara på bröllopet och hur vacker du kommer se ut i din bröllopsklänning =)=)=)=)

    Det kommer säkert gå bra, meddela hur det går om du vill:D ang vikten

    nu ska jag göra mig klar för dagen, hoppas du får en fortsatt bra dag..;)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!