• Supers­tarfia
    Äldre 26 Apr 10:46
    33117 visningar
    182 svar
    182
    33117

    CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!

    Började i morse på min rena kur. Hade några påsar kvar sedan mitt ryck för ett år sen och ikväll ska jag iväg till konsulenten å börja om..

    Målet är att väga max 75kg på bröllopet, väger idag 85 så det ska väl inte vara allt för omöjligt. Det slutgiltiga målet är 60kg.. men det får ta den tid det tar.. :)


  • Supers­tarfia
    Äldre 26 Apr 18:09
    #51

     


    jemmaj skrev 2010-04-26 18:07:50 följande:
    KB4everGumman du kommer fixa detta..;) och går du inte ner så mycket som du ville så har du iaf gått ner något och det är faktiskt bättre än inget..;)Får man fråga hur du ligger till nu, hur mycket du har gått ner osv..? hur mycket är det kvar??Här går det sådär, eller ja alltså jag har inte ätit direkt onyttigt men helgen var det mkt kött och det är så mkt kalorier i och man äter mkt, och dessutom grillade vi i söndags så vikten ligger mellan 64-65 just nu men jag har iaf inte gått upp något men ner ner ner vill man men men det får gå sakta här.. fast jag vill juh ner till juni iaf så jag funderar på att köra strikt med maten nu denna  vecka och se vad som skerGrejen med mig är att om jag håller mig till en viss kalori intag så går jag faktiskt ner lite varje dag men minsta lilla fel så är jag illa ute hahajag vill köra ren kur men alltså jag vet inte, jag tänkte testa och se med mate nu denna vecka och funkar det så why not, går man ner något kilo i veckan eller två så är det inte fel... Men visst är det jobbigt med ren kur spec då man tröttnar på shakarna alltså ush och du jag kan inte få i mig annan smak än choklad ... alla andra är enligt mig så sliskiga i smaken, föööör sötaaa brrrrr hahahahHur lång tid har du kvar innan bröllopet..? Jag tror iaf att du kan fixa ren kur igen..iaf försök i två veckor, det är jobbigt när man ser all mat framför sig men så fort du ser maten så tänk bara på ditt mål och varför du gör detta..hjälpte mig iaf ..;)men måste säga det helgerna är värst haha alla ska göra så god mat och man tänker inte på hur mkt man äter alltså, helt sjukt juh och jag kände inte för att gå runt och väga varenda grillad kött jag åt för att se om det väger 100 gram eller mer haha men men jag kommer iaf säga till om jag kör ren kur... så i så fall om du känner för det, så kör ren kur med mig, så är vi två som lider haha..;)Ingen sol här idag men varmt iaf..;) Ha en trevlig kväll gumman ... sköt om dig så länge

    Visst är dem söta, men jag sveper dom som en shot.. :) fort går det.. :)


  • Supers­tarfia
    Äldre 26 Apr 20:36
    #53

    Tack!!

    Första dagen har hittills gått bra, 3 kakao med mint har jag fått i mig. 3,5 liter vatten har gått ner också.

    Men när jag mätte fettprocenten hos konsulenten fick jag en smärr dödsångest.. vart kom allt detta fett ifrån???

    42% det är ju nästan halva vikten!!!


  • Supers­tarfia
    Äldre 28 Apr 09:39
    #58

     


    KB4ever skrev 2010-04-28 09:06:08 följande:
    Superstarfia, När gifter du dig och hur länge ska du gå på ren kur?  

    7 augusti gifter jag mig, så de är ett tag kvar. Däremot måste jag vara klar med viktminskningen till 7 juli då klänningen ska provas och sedan justeras för sista gången.. sist jag provade saknades det 5 cm för att den skulle gå igen..


  • Supers­tarfia
    Äldre 30 Apr 16:07
    #65

     


    KB4ever skrev 2010-04-30 15:06:38 följande:
    Jemmaj, Hur är läget? Här är det bara bra! Vägde mig i morse och är nu nere på den vikt jag var efter en veckas ren kur, alltså har jag gått ner 3,5-4 kg sammanlagt, så det känns skönt. Nu är det bara 6 kilo kvar...det borde jag väl hinna på 4 veckor?? Bara 1,5 kg i veckan jue :PDet enda som hjälper mot mitt sötsug är att utesluta kolhydrater. Det mesta av dem iaf som vitt bröd, pasta, socker mm. Efter ett par veckor är jag inte alls sugen på sött och det är skönt. Testa om du inte har gjort det! Men då gäller d att helst inte dricka light och sånt heller... Undra om kroppen kan ändra sin ämnesomsättning när man är 32?? Låter ju skumt... Men jag är precis som du, att förr gick jag ner trots svullarhelger och bara jag höll igen på veckan. Nu går jag upp efter en dag med normalt matingtag typ.. Helskumt! Man har kanske fuckat upp kroppen med all bantning eller så är det p-pillerna som spökar. Men men, det går NERÅT iaf och jag är glad för varje kilo jag tar även om jag inte hinner få bort alla 6 kilon jag vill ha bort. :) Nu får vi kämpa på i helgen (helgerna är ju alltid en kamp) och tack för ditt peptalk! :) Trevlig helg

    Det är en känd fakta att kvinnors ämnesomsättning ändras när man passerar 30.. tyvär men så är det..


  • Supers­tarfia
    Äldre 3 May 09:29
    #66

    -2,9kg på en vecka inklusive massa massa fusk! Den här veckan blir det ändring.. Inget fusk!


  • Supers­tarfia
    Äldre 3 May 18:39
    #68

     


    Elviruschka skrev 2010-05-03 18:26:05 följande:
    Hej!Jag är ny här. Just nu går jag på ren kur dag 21. Jag mår bra men är orolig pga förstoppning. Jag har inte gått på toa mer än 10 dagar. Min vän som kör samma ren kur går på toa regelbundet (varje dag). Jag har provat Mikrolax och Ricinolja utan resultat. Min konsulent har inte något svar utom att dricka mer vatten (som inte hjälper mycket).Är det någon som har/haft sådant problem? Ska man till läkaren?

    Be din partner göra zoonterpi på dig. googla på det så hittar du en karta över vart på foten han ska trycka.. funkar ypperligt bra för mig.. min sambo trycker ca 10-20 minuter och en halvtimme senare börjar det köra i magen.. han ska trycka så att du får ryckningar i kroppen, då är han på rätt ställe..


  • Supers­tarfia
    Äldre 3 May 21:10
    #72

     


    Elviruschka skrev 2010-05-03 20:45:23 följande:
    Tack för svaret Superstarfia! Går du också på ren kur nu?

    Har kört renkur, med lite fusk i en vecka.. :) -2,9 hittills.. :)


  • Supers­tarfia
    Äldre 4 May 07:32
    #75

     


    Elviruschka skrev 2010-05-03 22:59:54 följande:
    Superstarfia vad duktig du är!Jag smakar konstigt i munnen... Har ni också så? Jag köpte SB12

    japps.. ja borstar tänderna 3 gånger om dagen och kör sb12.. :)

    Det är ketosen som gör att man luktar apa ur munnen..


  • Supers­tarfia
    Äldre 4 May 07:58
    #77

     


    Elviruschka skrev 2010-05-04 07:54:21 följande:
    Undrar om man får äta linnfrön utan att störa ketosen? Jag känner några som mäter ketosen med lakmuspapper. Varför gör man detta?

    Linfrön tror jag inte är bra för ketosen..

    Jag vet att man på apoteket kan köpa ketostix, man använder dem för att se om man är i ketos eller inte, och hur mycket ketos man är i.. :) Eg är de för diabetiker men funkar även bra för oss bantare.. :) funderar på att låta apoteket beställa hem en burk åt mig..


Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!