• Snart   så

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Har precis börjat, vore kul om vi är några stycken som kan hjälpa varandra, det är inte så lätt så här i början...:)

  • Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?
  • Brud28

    Är de någon som har bra tips på pulver diet, ska försöka med de några veckor innan bröllopet!

  • Mikabella

    Jag tycket att Allevos färdiblandade drycker är goda. inte alls gryniga. De brukar jag dricka på jobbet. Annars använder jag Naturdiets Forest fruitys o Allevo choklad i pulver form. Brukar lägga is i så blir det svalkande och gott. ibalnd när jag lyxar blandar jag pulvret m minimjökl atl. hälften vatten/ mellanmjölk.

  • Jemma

    Jag hoppar in och lämnar lite av mina erfarenheter. (långt)

    Jag startade min pulverdryck sista april och har nu gått ner 11,5kg.
    Drack enbart dryck i 2veckor + massa vatten. Men åt däremot ingenting annat, inte ens en smakbit av nått. Drack Nutrilett choklad samt Allevo Choklad. Smakade inte gott nån av dem men efter 3dagar hade man vant sig.
    Dom första 2veckorna gick jag ner 6kg. Hade ingen ork alls nästan och var helt matt! Det var riktigt hemskt men iom att jag gick ner så mkt så var det helt klart värt det.

    Efter 2veckor övergick jag till GI-metoden och den håller jag fortfarande stenhårt i. 4kg kvar
    Nu har det gått över en månad och jag saknar inget av det gamla jag åt. T.om min sambo äter GI-mat och han älskar den maten. Nu har man ork och nu är det promenader+springning varje dag tills dom sista kilona är borta.

    Allevos soppor är mycket godare än dryckerna (som är otroligt söta i smaken) Men sopporna är såklart mjöliga.

    Ett tips om ni verkligen vill gå ner, tvinga i er drickan (den mättar faktiskt) och drick mkt vatten till. Efter några dagar har man vant sig med smaken & konsistensen(som är den värsta)

    Sorry om det blev långt men det är bara att fråga om ni undrat något, har använt mig av alla olika viktnedgångar. Denna funkar, man behöver en snabb start! Kom ihåg att mäta er innan ni börjar, det är kul att se skillnaderna.

  • Augustibruden 2008

    Jemma,

    hur många Naturdiet/Allevo drack du per dag?

  • Jemma

    Augustibruden 2008 - det står på förpackningen att man ska dricka minst 5-6/dag. Detta var dock helt omöjligt för mig så jag tog ca:3 per dag. (frukost, lunch, middag) Ibland fler och ibland mindre. Beroende på vad jag gjorde på dagen.
    Men så fort jag blev hungig drack jag först en hel del vatten, hjälpte inte det så tog jag en påse.

    Allt efter dagarna gick så minskade hungern, magsäcken blev mindre antar jag och vatten i mängder. Gick konstant med en vattenflaska i handen.

  • Hammerman

    Jemma skrev 2008-06-09 18:05:43 följande:


    Augustibruden 2008 - det står på förpackningen att man ska dricka minst 5-6/dag. Detta var dock helt omöjligt för mig så jag tog ca:3 per dag. (frukost, lunch, middag) Ibland fler och ibland mindre. Beroende på vad jag gjorde på dagen. Men så fort jag blev hungig drack jag först en hel del vatten, hjälpte inte det så tog jag en påse. Allt efter dagarna gick så minskade hungern, magsäcken blev mindre antar jag och vatten i mängder. Gick konstant med en vattenflaska i handen.
    Kom bara ihåg att påsarna innehåller, eller i alla fall säger sig innehålla dagsbehovet av alla vitaminer och mineraler du behöver. Äter du för lite finns det risk för bristsjukdomar, och det är aldrig trevligt. Men det kanske man inte behöver oroa sig över om man kör en två veckors kur i och för sig...
  • Jemma
    Hammerman1 skrev 2008-06-09 19:36:39 följande:
    Jemma skrev 2008-06-09 18:05:43 följande:
    Kom bara ihåg att påsarna innehåller, eller i alla fall säger sig innehålla dagsbehovet av alla vitaminer och mineraler du behöver. Äter du för lite finns det risk för bristsjukdomar, och det är aldrig trevligt. Men det kanske man inte behöver oroa sig över om man kör en två veckors kur i och för sig...
    Helt riktigt! Men eftersom det bara gäller två veckor så går det bra. Man får däremot inte dricka enbart dessa drycker längre än två veckor. Finns nog ingen som orkar det heller men hade man tänkt det är det bättre att gå med i en viktklubb som har "koll" på vad man gör.
  • Mikabella

    Blä har ont i magen! Blir så arg. Dumma mage som alltid krånglar! Tappar all energi. Har iaf gått 30 min idag, bytt ut 2 mål till Allevo och gjort mina 100 första situps för dagen...fyller på med 100 till innan sängdax+100 rygglyft. Ikväll ska jag äta riktig mat! Wook m grönsaker, fullkornspasta och massor av goda kryddor! Så det så!

  • Soon 2 be Mrs

    Nu har jag gått ner 5 hg till vilket inte är sådär jätte mkt men går närmare och närmare mitt mål!!!
    Sakta men säkert. Det är ju också lite som dem säger att om man går ner mkt på lite längre tid är det inte lika lätt att gå upp dom kilona sen.

    Hur går det för allihopa??? Jag ska idag försöka träna lite. Har inte hunnit med det så mkt senaste tiden. Har så mkt att göra på jobbet och efter jobbet. Känns som att jag jobbar dygnet runt, hinner bara sova 5 timmar i bland...då vaknar man ganska trött!

    Ha det gott!!!

  • Hammerman

    Soon 2 be Mrs skrev 2008-06-11 08:12:15 följande:


    Nu har jag gått ner 5 hg till vilket inte är sådär jätte mkt men går närmare och närmare mitt mål!!!Sakta men säkert. Det är ju också lite som dem säger att om man går ner mkt på lite längre tid är det inte lika lätt att gå upp dom kilona sen.
    5 hg i veckan = 26 kg på ett år.

    Som jag sagt tidigare, att gå ner i vikt handlar mycket om att ha rätt tidsperspektiv. Man kan dricka sånt där konstigt grynigt pulver i ett par veckor och tappa några snabba kilon (vilket jag provat), men dom ramlar tillbaka så småningom. Så mirakelkurer tror jag inte på. Sanningen är nog den att ska man verkligen få bra och långvariga resultat, då är det hårt arbete som gäller. Bränna fett på det gamla hederliga sättet och bygga upp lite muskler etc, Det tar TID, men det ger också dom bästa resultaten. Plus att man kan äta någorlunda normalt och inte behöver underkasta sig senaste dietflugan.
Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?