• Snart   så

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Har precis börjat, vore kul om vi är några stycken som kan hjälpa varandra, det är inte så lätt så här i början...:)

  • Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?
  • Mikabella

    Nopp ingen ren kur för mig. Känner inte riktigt att jag behöver det, så banan tipset tas emot med glädje Om man bara ska byta ut ett mål per dag, vilket är bäst att byta?


    alexiis skrev 2008-05-29 15:41:36 följande:
    mikabella:du ska inte köra renkur va? så då kan en halv banan kvitta=) för mig blir dieten mycket lättare om ja får den halva banenen.. shaken blir såå mkt godare! Mrn visst kolhydrater tar ju en ur den där ketosen så då blir resultatet längsammare, om man nu går på ren kur vill säga!valkyriana: går du på ren kur?? åh ja gjorde de i förgår, höll på att dö=)hihi
  • alexiis
    Mikabella skrev 2008-05-29 16:10:34 följande:
    Nopp ingen ren kur för mig. Känner inte riktigt att jag behöver det, så banan tipset tas emot med glädje Om man bara ska byta ut ett mål per dag, vilket är bäst att byta?
    jag skulle tro att lunchen är "lättast" att byta, för hungernsskull samt för motivationen. Då vet man ju att man får äta på kvällen=) Frukosten kan ju va bra för att komma igång me dagen...sen är ju ungefär lunch och kvällsmat lika stora kalorimässigt för de flesta så en av de tjänar man nog mest kalorier på att byta ut!
  • alexiis
    Snowsee skrev 2008-05-29 16:13:17 följande:
    Hur vet man om man är i Ketos?
    finns stickor att köpa på apoteket!!
  • Mikabella

    Undar oxå...

    Byte ut lunchen idag. Är inte riktigt lika hundrig nu...Ska iaf bli gott me lite mat ikväll Tror lunchen är lättast..Eller?


    FruRålin080808 skrev 2008-05-29 16:44:13 följande:
    Okunnig är jag...vad är ketos?
  • malinadam

    Hej alla... Nu går det trögt så jag behöver lite inspiration från er alla tjejer och killar. Jag har hitills gått ner nästan 7 kg på 5 veckor vilket jag tycker är ok... men nu känns det som att det står still och mitt tålamod med dessa drycker till frukost och lunch känns tjatigt. Börjar faktiskt sakna mat fastän jag äter "vanligt" på kvällen...
    Vad ska jag gör för att få igång förbränningen igen och min motivation också för den delen?????

  • alexiis
    malinadam skrev 2008-05-29 17:43:23 följande:
    Hej alla... Nu går det trögt så jag behöver lite inspiration från er alla tjejer och killar. Jag har hitills gått ner nästan 7 kg på 5 veckor vilket jag tycker är ok... men nu känns det som att det står still och mitt tålamod med dessa drycker till frukost och lunch känns tjatigt. Börjar faktiskt sakna mat fastän jag äter "vanligt" på kvällen...Vad ska jag gör för att få igång förbränningen igen och min motivation också för den delen?????
    Har du provat att byta ut ¨någon dryck mot en bar? Dom är jättegoda, lite godiskänsla,jättegoda med kaffe till!plus att du får tugga oxå=)
  • malinadam

    Bra ide förutom det att jag kör prenet som inte har några bars... de har bara "milkshake" och soppor.. Jag äter dock inte sopporna då jag tycker att de smakar illa, så jag äter en blandning av jordgubb-citron-kaffelatte och vaniljshakes?

Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?