Nu har jag varit i tyskland och handlat all sprit! när jag kom tillbaka till malmö, körde över bron från danmark kom jag på att jag glömt köpa bubbel till brudskålen! F-n va klantigt av mig! jaja alkoholen blev dyrare än vad jag tänkt mig, det är svårt att låta bli några extra flaskor likörer och sprit när man ändå är där och det är billigt.
Nu funderar jag över en sak, vi ska servera kött och jag själv skulle aldrig tänka mig att dricka vitt till kött. Därför köpte jag 30 flaskor rött och 6 flaskor vitt i nödfall om någon prompt vill ha vitt. Men en kompis till mig säger att hon ska ha mer vitt vin än rött nästan fast dom ska servera kött....vad tror ni, har jag gjort bort mig och köpt på tok för lite vitt vin? Jag har även köpt 3 liter vitt till barbordet senare, så det finns ju backup om man behöver den till maten men inte i överflöd.
Nu ska jag räkna ut exakt HUR mycket jag spräckte alkoholbudgeten med haha