• Cordy

    brasiliansk vaxnin

    Har någon erfarenhet av denna vaxning?
    Hur länge är det hårfritt (utan stubb)?

    Kan någon rekommendera en bra salong? Har nämligen hört att vissa kan bla vara slarviga!!

  • Svar på tråden brasiliansk vaxnin
  • *Galadriel*

    Neroli:

    nja jag är faktiskt inte pinsamhets-känslig av mig.. om man nu kan uttrycka det så =)
    jag resonerar allmänt som så att när ngt väl har hänt så är det över. vad skall man göra? man måste kunna bjuda på och skratta åt sig själv, och vad är ett bättre tillfälle än när man skämt ut sig ang nåt? =)
    men detta är jag och jag menade allmänt nu.
    när det just gäller bras.vax. resonerar jag likadant som skogstova, den som vaxar ser ju underliv hela dagarna, what's the big deal då?
    vill man chocka de människorna skall man nog komma dit PÅKLÄDD.. haha :D

    ha det gott alla!

  • Neroli

    *Galadriel*
    Du är ett gott föredöme med den synen du beskriver här ovan, fast lite förståelse för att det finns pinsamma situationer för oss alla får du ha och insikten att det är olika saker som får oss att känna obehag.

    Jag tycker att alla ni som funderar på det här med vaxning ska gå till ett proffs åtminstone första gången! Det går mycket snabbare o smidigare o säkert kan man be om tips på bra hudterapeuter här på BT.

  • LisaML

    Teo,

    jag har skrattat hela dagen åt ditt "Snabbt och dreglandes kilade jag alltså till...". Jag tror att vi är många här som kan se våra sambos eller makar i just den situation du beskriver. Vi väntar med spänning på "fortsättning följer". Vem utförde/kommer att utföra själva ingreppet, din hustru eller du själv?

  • Teo

    LisaML,

    kul att kunna roa dig, men jag slokar dessvärre både lite här och där för tillfället. Jag testade som sagt på mig själv och smärtlindringen fungerar, men tyvärr blir inte resultatet bra (dvs rött som INTE försvinner efter några timmar). Så nu vet jag inte om jag törs pressa ett försök med frun. Som turkarna brukar säga i Hammam: "Hellre en fjunis som fungerar än ett rent helvete." Tror ni att jag gör något fel i själva plockandet, eller är det bara så att vissa hår-/hudtyper inte klarar av att plockas? Är det kanske så att mörkt hår är grövre och gör större motstånd än ljust? Jag följer alltså alla instruktioner så gott jag kan.

    Hälsar
    Teo tufslös

    (Ps: "Sprängaren" var svettdrivande, Lisa, men visst är titeln en anspelning på Viktorianska madonnakomplex
    )

  • IngridMarie

    Jag får nog och testa igen, det var trots allt ett par år sen sist och då rakade jag helt enkelt bort håret. Förhoppningsvis kommer min sambo att tycka att jag blir fin denna gång, inte barnslig... Är det någon som känner till ett BRA ställe i Södertälje som utför Brassevaxning? Det vore även intressant att veta ungefär vad de tar betalt.

    I väntan på svar ska jag försöka uppbringa mod att utföra detta ingrepp.

  • DixieChick

    mm..jag bor också i södertälje och vill hitta ett ställe =)

  • *Galadriel*

    nu får alla ursäkta min lathet att inte orka plöja igenom 11 sidor tråd på nytt, där svaret på min fråga säkert finns..

    men..

    ett tips på en vaxare i gbg, snälla? och ett ungefärligt pris? (behöver alltså inte vara hos den specifika vaxaren, utan ungefärligt i stort)

    kram!

  • madelyn

    Hmm.. nån som vill svara på exakt hur ont det egentligen gör att vaxa sig brasilianskt? Jag e väldigt smärtkänslig men nu rakade jag mig istället och idag kliar det utav bara h*lvete!

  • Waimea

    Aah, det är ju helt galet, det här. ;) Jag kör med min rejäla, men snaggade buske och hejar glatt på er andra som vågar vaxa! Min m2b är mest förtjust i det har han förklarat, jag har testat att ta bort alltsamman och då tittade han skeptiskt på det hela och suckade lite..

    Galadriel: det rinner aldrig så lite finskt blod i dina ådror? Jag tycker du är skönt råbarkad i dina inlägg - lite finskt tjurig sådär??

Svar på tråden brasiliansk vaxnin