• Cordy

    brasiliansk vaxnin

    Har någon erfarenhet av denna vaxning?
    Hur länge är det hårfritt (utan stubb)?

    Kan någon rekommendera en bra salong? Har nämligen hört att vissa kan bla vara slarviga!!

  • Svar på tråden brasiliansk vaxnin
  • Jobbet

    Miss luxor, ja man är utan trosor. Vet inte hur det funkar överallt men där jag går ligger man på en vanlig bänk, typ massagebänk.

  • miss luxor

    å bresar med bena..?

    e de inte pinsamt? Får man välja själv vem som gör det? så det inte kommer in nån kille..

  • Neroli

    miss luxor!
    Jag har gått till fyra olika hudterapeuter o aldrig tagit av mig trosorna. Man ligger på en brits. Jag har dock inte vaxat brasilians (allt utom en rand/triangel på blygdbenet) eller Hollywood (allt bort!) utan gör standard bikini vaxningar: jag har min bikini trosa på el små trosor o hon tar bort det som syns utanför kanterna. Hon tar ju bort hår från insidan av låren men det känns inte så pinigt med trosorna på! Ont gör det men jag skulle aldrig göra det själv där det är så "svåråtkommligt" o känsligt! Benen tar jag själv ibland. Vax går att köpa på Åhlens, parfymerier el vilken större livsmedelsbutik som helst blan skönhetsprylarna. Finns olika varianter. Tycker bäst om "strips", tunna remsor färdiga att bara trycka på o riva av! Snabbt o smidigt! Good luck and have fun!

  • Incan

    IngridMarie,

    Ang frågan om många är helt rena där nere så är frågan JA i alla fall de som tränar på SATS i Sthlm

  • *Galadriel*

    jag förstår ärligt inte vad det är som är så pinsamt med att gå vaxa sig mellan benen. oftast är det ju en tjej som gör det (antar jag) och ni kan ge er den på att den tjejen oxå har ett underliv och att hon inte lär bli chockad av ert när hon ser det. och om det mot förmodan skulle vara en kille, så går det säkert att byta och få en tjej. om inte, så har killen väl nån gång i sitt liv haft en tjej han oxå så han lär nog inte bli så chockad heller.
    ("shit, ser du oxå ut sådär?! haha! :) )
    men jag har svårt att tänka mig att det är så många killar som håller på med bras. vaxningar. faktiskt.

    aja, bara lite tankar såhär mitt i natten.

  • Swing

    Jag tycker inte att det är ett dugg pinsamt eller obekvämt att ta av mig trosorna för att få en hollywood- eller brasiliansk vaxning !! Dom som gör det törs se underliv, dom är vana...

  • *Galadriel*

    "törs se underliv" hehehe...

    o nu, den senaste skräckfilmen:

    UNDERLIVET!!! hehe kulkul :D

Svar på tråden brasiliansk vaxnin