• Cordy

    brasiliansk vaxnin

    Har någon erfarenhet av denna vaxning?
    Hur länge är det hårfritt (utan stubb)?

    Kan någon rekommendera en bra salong? Har nämligen hört att vissa kan bla vara slarviga!!

  • Svar på tråden brasiliansk vaxnin
  • *Galadriel*

    madelyn: det jag lyckats göra själv hemma (mkt men allt hår försvann inte, lite kladdigt o jobbigt o göra själv :) ) tycker jag INTE att det gör ont. överlag tycker jag inte att vaxning gör ont, för den sekunden man känner smärtan så betyder det att vaxningen är över. kan ju vara en tröst! =)
    men lita inte på mig, eftersom bara jag verkar vara som jag är här ;)
    men om du vill ha ett rakningstips: raka medhårs! på så sätt undviker man inåtväxta hårsäckar och klåda, som kan vara HEMSK! (mina fjortisäventyr med rakhyveln :D)

    waimea:

    jag blir faktiskt lite smickrad av din fråga, men mest av ditt påstående.. hähä ;)
    dock är jag tyvärr inte finsk, inte ens i närheten. men jag är rak på sak i största allmänhet, gillar inte att gå som katten kring het gröt o fjanta mig kring ämnen.. men sån är jag, o jag hoppas att jag inte förolämpar nån med det jag säger/skriver. (detta sista var inte riktat till dig personligen waimea, utan en passa-på-förklaring till alla :) )

    kram på er o svara gärna på min ovanstående fråga med!

  • *Galadriel*

    ps. en liten halvrolig historia:

    igår skulle jag, mot bättre vetande, än en gång vaxa mig brasilianskt själv. fast jag vet hur kladdigt det är och hur irriterad jag blir att inte kunna komma åt överallt.
    hursom, jag kladdade på den gröna geggan, lät det svalna lite o skulle dra. antingen lät jag det inte svalna tillräckligt eller så hade jag ett för tjockt lager, men hursom så sitter jag här nu med kala fläckar i den övriga halvtäta skogen.. det ser ganska roligt ut! :D
    så ni kanske förstår att jag behöver ett SNABBT svar! ;)

  • Waimea

    Galadriel: du kanske var finne i ditt förra liv?? Perkele och kniven, liksom..

    Jag tror på rakhet - säger man vad man tycker och står för det kan man i och för sig få en del människor att tycka illa om en, men ärligt talat, vill man i så fall ha dem som vänner?

  • *Galadriel*

    waimea: santsant. du kanske är finne i ditt nuvarande liv? ;)

    det med kniven.. hrmm. jag är lite halvrädd för knivar o skär mig jämt o ständigt känns det som.. det kanske är så att jag i mitt förra liv som finne slant med kniven o dog? hahaha *lol* :D

  • Waimea

    Galadriel: jodå. Halv österlänning är man allt. Perkele.

    Jag tror du har helt rätt i din reinkarnationsteori - tog med dig sisun och lämnade tillhygget.. Men det faktum att du ändå härdar ut vad gäller brasilianska vaxningar och annat torde visa på viss verktygsvana, ändå! ;)

  • IngridMarie

    Hej igen!

    Är det verkligen ingen här som vet vart i Södertälje man kan få en brasiliansk vaxning utförd? Ni som bor i Södertälje; brukar ni åka in till Stockholm för denna service om den ej finns i Tälje?

  • *Galadriel*

    waimea:

    ja, antingen det eller så är jag masochist? :) men det är jag inte så det är nog bara att jag är så jävla ball.. haha! :D

    nu är jag på jobbet o kl e snart 03.
    ifall nån undrar ;)

    är det verkligen ingen som vet nån gbg-vaxare??!
    HALLÅ... kan ju inte gärna sätta mig o ringa runt till VARENDA skönhetssalong i hela gbg.. ?!!

    aja.

  • *Galadriel*

    madelyn:

    ja varsågod! förresten, vilket tips? :)

  • DixieChick

    hej tjejjer =)

    glöm bara inte att tjejer som fått svamp har ökat med nästan 50 % sen det blev mode att vaxa och rakaför ett par år sen :S

Svar på tråden brasiliansk vaxnin