• Cordy

    brasiliansk vaxnin

    Har någon erfarenhet av denna vaxning?
    Hur länge är det hårfritt (utan stubb)?

    Kan någon rekommendera en bra salong? Har nämligen hört att vissa kan bla vara slarviga!!

  • Svar på tråden brasiliansk vaxnin
  • _koko_

    Jag fattar inte hur man vaxar "brasilianskt" själv - då borde man kunna få jobb på cirkus också, för man måste väl vara sjukt vig?? :)

    Åsså gör det ju så oooont!!!

  • SagaTova

    Hmm glömde nog den viktigaste rekomendationen-var två!Klart att det går att göra själv.men det är svårt och INTE att rekomendera enligt mig i alla fall. Ta er blivande till hjälp, de varam vaxet mot huden känns faktiskt ganska sexigt. Sedan förutsätter resten av processen att man är lite machokistiskt lagd.

  • Leksandsbrud

    Det är verkligen med skräckblandad förtjusning som jag läser om brasiliansk vaxning. Vill inget hellre än pröva, men fy såååååå ont jag kan tänka mig att det gör. Sitter med ett fånigt smärtsamt leende och ska försöka bestämma mig för om jag ska prova själv eller ta mig till en salong.

    Förresten, hur mycket måste man låta det växa ut mellan gångerna? Avskyr nämligen när det är minsta lilla hår på ben, under armar och runt den lilla.

    Så härligt med en site där man kan diskutera det mesta! Ha en solig härlig dag!

  • Tolin

    Minst fem millimeter brukar de säga på salongen där jag vaxar benen. Visst är det jobbigt att vänta... Skulle tro att det gäller samma överrallt.

  • Nickolina

    Vaxning verkar sjukt ont. jag vaxade benen på en kompis och det började tokblöda då skinnet följde med....vad gjorde vi för fel. Min pojkvän hade aldrig vågad göra en brasiliansk på mig han hade trott att det skulle bli som en scen ur braindead när hela blygläppen helt plötsligt sitter fast på en tejpbit i hans hand...Förlåt det var äckligt

  • _koko_

    Jag tycker fortfarande att det verkar skitläskigt. Jag har bokat tid för permanent borttagning i stället (vilket iofs också verkar läskigt). :)

    Så nu är det bara att hålla tummarna för att det funkar! Gör det lika ont kan jag leva med det - det är ju trots allt cirka 7 gånger och sen aldrig mer!!

  • Biskvin

    Om man vill göra brasiliansk på sig själv är det viktigt att man håller huden sträckt med hjälp av den andra handen (som inte drar). Ta mindre partier åt gången och lägg ej heller på för mycket vax, då det lätt blir kladdigt och utdraget (iaf om man använder Veets varmvax).

    Om man blir rödprickig efteråt kan man alltid prova att lägga på lite Aloe vera-gelé, det svalkar bra och "lugnar" huden.

  • snöran

    lite ot, sorry, men måste ändå inflika;

    SagaTova: det där med bomull och syntet är inte helt riktigt - längre. nuförtiden finns det syntetmaterial som faktiskt andas bättre än bomull. titta på lapparna i dina träningskläder t ex, det är med största sannolikhet syntetframställda fibrer där!

  • madelyn

    Lycklig,

    Gör du det med laser då eller hur tar de bort håret permanent?

Svar på tråden brasiliansk vaxnin