• Analsex!??

  Lör 3 jul 2004 16:36 Läst 191665 gånger Totalt 137 svar
  marrie­dbitch
  Visa endast
  Lör 3 jul 2004 16:36

  Nu är det så att min make gått och tjatat om att vi ska pröva analsex. Jag har faktiskt tänkt att låta honom få pröva det på mig, har hört en del väninnor som faktiskt tycker det är skönt! Någon som har några tips på bra ställningar, tillvägagångssätt etc. Är det någon av er som prövat, vad tyckte ni!?

 • Lör 3 jul 2004 16:50 #0

  Har testat.
  För oss så fungerade det bra om jag låg på sidan och han bakom mig.

  Ta lång tid på er, mys, smek varandra...
  Fingrar först, och slösa med glid-medlet. Och du, den måste inte in om du inte vill.
  Tycker det är helt ok, men faktiskt mest en grej som är lite kul att ha prövat. Vanligt är bättre, man kan liksom röra sig mer fritt. Och så slipper man vissa biverkningar som lite ont i rumpan dagen efter.

 • Silver­pingla­n
  Visa endast
  Lör 3 jul 2004 16:52 #0

  Om han är "smal" där nere så ska det inte vara några problem, men är han "grov" så kommer det garanterat brännas och göra jätteont, oavsett hur mycket glidmedel ni tar. Om man tar det försiktigt och slappnar av så går det, men det kan göra fruktansvärt ont också... Många killar vill göra det med sin flickvän bara för att ha gjort det och sedan egentligen inte alls gillar det att göra det ofta.

  lycka till.

 • Lör 3 jul 2004 16:56 #0

  Våga säga nej!

 • Lör 3 jul 2004 17:05 #0

  Har provat och tyckte inte alls det var skönt, kändes ungefär som att ski... förutom att det gjorde ont, både under tiden och efter.
  Nä, inga fler gånger för mej, även om jag också har en sambo som tjatar.

 • Juveli­a
  Visa endast
  Lör 3 jul 2004 17:08 #0

  Jag hoppas att han aldrig nånsin kommer på tanken ens, där ska ju sk*t komma ut, inte nåt in, minns när man var liten och tog tempen, det gjorde ju nog ont, bara tanken att få in nåt stort , huuuuu.
  Jag skulle totalvägra ju.

 • EmmaPe­mma
  Visa endast
  Lör 3 jul 2004 17:33 #0

  Håller med Juvelia! *usch*

 • Lör 3 jul 2004 17:42 #0

  Om han är så himla sugen på analsex kan väl du erbjuda dig att ta honom i analen med en dildo eller nåt. Och om han gillar det kan ni ju byta sen. Är han sugen på analsex, så fine! Ge honom analsex. Och om han bangar så kan han väl inte begära att du ska ställa upp på det heller. Tycker f.ö. att sängen inte är rätt plats att tjata för att få som man vill.

 • Lör 3 jul 2004 17:42 #0

  Har lite svårt att förstå att heterokillar vill ha det. Tycker det är lite väl bögigt om ni förstår... Vi tjejer har ett hål som "är till för" att just stoppa in den i, sas.
  Provade i min "ungdom" men det var inget skönt, hade en kille ett tag som bara ville ha det - inget vanligt sex. Behöver jag säga att jag tröttnade på honom?

 • Electr­ic Lady
  Visa endast
  Lör 3 jul 2004 17:48 #0

  Jag tycker det låter lite otäckt att han ska "pröva det PÅ dig" ska han inte pröva det MED dig?

  Vi ni båda så gör det, ha det så kul.

  Men gör det bara om DU tycker att det vore u p p h e t s a n d e och spännande.

 • Lör 3 jul 2004 17:53 #0

  Jag vill verkligen understryka Memmas tips med dildon. Det brukar få tyst på de flesta killars tjat.

  Min erfarenhet av analsex var att det inte var skönt, men heller inte gjorde ont, och att det tråkigaste kom efteråt. Då var det inte så lätt att den närmaste dagen "hålla tätt" om ni förstår.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll