Inlägg från: marriedbitch |Visa alla inlägg
  • marriedbitch

    Analsex!??

    Nu är det så att min make gått och tjatat om att vi ska pröva analsex. Jag har faktiskt tänkt att låta honom få pröva det på mig, har hört en del väninnor som faktiskt tycker det är skönt! Någon som har några tips på bra ställningar, tillvägagångssätt etc. Är det någon av er som prövat, vad tyckte ni!?

  • Svar på tråden Analsex!??
  • marriedbitch

    Tror vi ska pröa det ikväll faktisk! Hmm vågar väl knapp säga det här, men han har fått en buttplug i rumpan några gånger när vi haft sex för att han gillar det, så det lär inte få tyst på honom, och som det sas tidigare, jag frågade inte om utan hur, upplevelser etc. jag är nyfiken och tror jag ska pröva ikväll, hihi! Men det är mycket man är sugen på att pröva också, skullee vilja pröva tjejsex nån gång med fast det får nog dröja:)!
    Tack för alla tips, kollade in på ungdomsmotagningen, mcyket värdefullt där också.
    Så nattinatti allihop!

  • marriedbitch

    Nu har jag prövat med killen, och jag måste säga woooow, fick värsta superorgasmen har aldrig varit med om liknande, kändes helt annorlunda mot en vanlig orgasm plus att den höll i sig längre, tappade heller inte lusten direkt efter som jag brukar göra efter en orgasm utan han fick gå o tvätta av den så fortsatte vi sen bara i det vanliga hålet. Så kört hårt på analsex tjejer men ta det lugnt.

Svar på tråden Analsex!??